MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Odeš u hungariju, raspitaš se el može jedan račun za ja, oni kažu, naravno .... i eto ....
Transakciju mozes da vidis u online banking ''izvestaju'' odmah po obavljanju iste, znaci posle nekoliko sekundi (minuta). Tu ces, takodje, videti i taj cetvorocifreni kod, koji je potreban za verifikaciju.Ne znajuci za ovaj topic pre par dana pokusam da otvorim paypal account, naravno ideja je bila da poturim Banca intesa visa internet karticu (koju sam izvadio da bih kupovao na amazonu), dok bih adresu stavio bratovu u norveskoj.
Pojma nisam imao da je to jedina kartica kod nas koja prolazi na paypalu.
E sad, dosao sam do dela gde treba da verifikujem karticu. Danas sam bio u Intesi, trazio listu transakcija u zadnjih mesec dana ali nema te transakcije gde su skinuli tih 1-2 eura (tj 15 kruna posto ide na norvesku). :trust:
Koliko vremena treba da se vidi ta transakcija i da li ju je moguce videti preko e-bankinga?
Hvala.Transakciju mozes da vidis u online banking ''izvestaju'' odmah po obavljanju iste, znaci posle nekoliko sekundi (minuta). Tu ces, takodje, videti i taj cetvorocifreni kod, koji je potreban za verifikaciju.
Hvala.![]()
Problem je sto do sada nisam koristio online banking, te moram ici do banke da mi daju podatke sa kojim mogu da se ulogujem.
Hehe, znam, ali me smara idenje po bankama.Trabaju samo LIB kod da ti daju, to je 1 min posla.![]()
I kako sada, ako nesto kupujes, na koju adresu ti stize?Ne znajuci za ovaj topic pre par dana pokusam da otvorim paypal account, naravno ideja je bila da poturim Banca intesa visa internet karticu (koju sam izvadio da bih kupovao na amazonu), dok bih adresu stavio bratovu u norveskoj.
Pojma nisam imao da je to jedina kartica kod nas koja prolazi na paypalu.
E sad, dosao sam do dela gde treba da verifikujem karticu. Danas sam bio u Intesi, trazio listu transakcija u zadnjih mesec dana ali nema te transakcije gde su skinuli tih 1-2 eura (tj 15 kruna posto ide na norvesku). :trust:
Koliko vremena treba da se vidi ta transakcija i da li ju je moguce videti preko e-bankinga?
Nisam jos nista kupovao.I kako sada, ako nesto kupujes, na koju adresu ti stize?
Ima neka dobra dusa da mi odradi jedan mali payment preko PP?Pare na ruke NS/BG ili Postnet-om ako je neka druga lokacija + cascenje po dogovoru.
Na PP dogovor. Thx unapred!
Ima neka dobra dusa da mi odradi jedan mali payment preko PP?Pare na ruke NS/BG ili Postnet-om ako je neka druga lokacija + cascenje po dogovoru.
Na PP dogovor. Thx unapred!
Momci pitanje, imam neverifikovan paypal account, i pitanje je koliko kesa moze da dodje na njega, a da moze da se prebaci na neki verifikovan account, dakle da ne ostane stuckovano na tom neverifikovanom accountu. Unapred zahvalan !
Pozdrav!
Isto ovo i mene zanima.
Pej pal u 2011. verovatno u Srbiji
Beta | 12. 12. 2010. - 10:21h | Foto: AFP | Komentara: 68
Građani Srbije bi trebalo da sledeće godine dobiju mogućnost da plaćaju preko bezbednog sistema za plaćanje preko interneta Pej pal (PayPal), izjavila je ministarka za telekomunikacije Srbije Jasna Matić.
"Mi smo s njima u stalnoj komunikaciji i Pej pal tvrdi da će biti prisutan na našem tržištu, ali se to nikako ne dešava. Sada imamo neka relativno čvrsta obećanja da će sledeće godine Srbija biti uvrštena među zemlje gde Pej pal funkcioniše, ali to ne zavisi od nas nego od same firme i njihove poslovne politike", rekla je Matićeva u intervjuu portalu EurActiv.rs.
Na pitanje zašto Pej pal toliko okleva sa dolaskom u Srbiju, Matićeva je rekla da srpsko tržište nije veliko, kupovna moć je relativno mala, a ulazak na tržište iziskuje ulaganja. Prema njenim rečima, Pej pal će građanima omogućiti pouzdan i bezbedan sistem plaćanja, a firmama otvoriti vrata za izvoz robe u inostranstvo.
Kako je dodala, da bi taj mehanizam dobro funkcionisao, potrebno je da carinski sistem bude efikasan, a troškovi carinjenja, špedicije i transporta niski, što u Srbiji nije slučaj.
"Ministarstvo za telekomunikacije je osnovalo radnu grupu za identifikaciju svih tih prepreka, pozvali smo i dobili članove iz svih relevantnih institucija - ministarstava finansija, trgovine i ekonomije i Narodne banke Srbije, kako bismo u jednom trajnom procesu pokušali da unapredimo elektronsku trgovinu", rekla je ona.
Mogu ja da zavrsim sve, tebi ili bilo kome. Imas PP.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari