Radi Internet kartica od Banca Intesa. 100%
Znaci,ja kao novi korisnik ebay-a ne bih mogao da zamolim prodavca da mi ovo posalje u srbiju,posto je US only?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220725712994
I koliko bi uopste kostalo da se ovaj modul dostavi do Srbije,staje u kovertu sigurno...
Ne, što reče prethodnik, ti stvarno uvek možeš da zamoliš prodavca da promeni neki od uslova prodaje (koji mogu da se menjaju, pošto je zaključivanje kupoprodajnog ugovora van eBaya zabranjeno), ali uvek je prodavac taj koji odlučuje i to je to. A ti sa 0 feedbackova teško da možeš da budeš iole reprezentativan kupac kome bi prodavac izašao u susret. Ne kažem da je nemoguće, ali teško - negde čak postoji i uslov da ukoliko kupac nema minimum 10 pozitivnih feedbackova ili positive ratio od min. 95% prodavac uopšte ne šalje robu.Znaci,ja kao novi korisnik ebay-a ne bih mogao da zamolim prodavca da mi ovo posalje u srbiju,posto je US only?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220725712994
I koliko bi uopste kostalo da se ovaj modul dostavi do Srbije,staje u kovertu sigurno...
Da si malo bolje pretražio forum video bi kako ide siguran sistem za otvaranje PayPal naloga na neku od zemalja u okruženju, a onda i eBay naloga na Srbiju.
Ja ovako funkcionišem već oko 2 godine, nijednom nisam imao problem, čak sam krajem ove godine morao da storniram AmEx i Master (izgubio novčanik), najnormalnije sam registrovao nove kartice na PayPal-u, a ove obrisao.
Dakle, AmEx provereno i najbolje radi za plaćanja preko PayPal-a (Banca Intesa Hit račun), morađ da verifikuješ nalog, a onda kreni da kupuješ. Poenta je da dok ne sakupiš reprezentativan broj pozitivnih feeedbackova ne talasaš, uredno plaćaš, budeš primeran član, a tokom vremena ćeš podizanjem rejtinga moći i više od toga (tipa, čovek šalje US only, ti ga zamoliš da pošalje u Srbiju, on pogleda tvoj rejting na eBayu i pošalje).
Ako su ti potrebne neke smernice piši, ali u principu ovo je najbitnije.
Rade i druge kartice, postoje i drugi sistemi, ali ovo ti je najjednostavnija i najproverenija šema.
Pozz
Pa citao sam kako funkcionise rad sa Paypalom kod nas. Stavi se Madjarska ili Bosna i pravi podatci adrese sa kartice. Meni nikako nije jasno da sam jednom platio fileserve premium nalog sa mojim paypal nalogom na kom je tad bila Erste poklon kartica, i sad vise nece da prodje.
Koju Amex koristis i koliko placas mesecno za nju ?
Ja sam za sad narucio Intesa Internet, ali ako budem imao problema uzecu neku drugu.
Reci mi jel banka pokriva pare na Amex kartici ako ti ukradu ?
I jel su sredstva vezana za nju u evrima ili dinarima ?
American Express® Blue kreditna kartica
sigurna kupovina na internetu - sve internet stranice i sajtovi koji omogućavaju kupovinu American Express kreditnom karticom, garantuju sigurnu on-line kupovinu, a ukoliko dođe do zloupotrebe, troškove ne snosite Vi.
Ja ti lepo rekoh, ne podrzavaju sve paypal zemlje withdraw na cc. Slovenija moze, eto Norveska ne moze. Pare jedino mozes prebaciti na tvoju karticu kada bi nekome ko ima slovenacki nalog poslao na ppl ballance pare a ovaj svukao na svoju visa internet ili drugu karticu i dao tebi pare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari