Svašta sam čuo i video, ali ovakav nivo razmišljanja nikada.Да али када сам први пут покушао тражио је четвороцифрени код, у сваком случају тај код са картице не ради.
Paket vredan 60$, poslat od fizickog lica, stigao danas. Carina 4800 dinara ? Stvarno ne razumem, prevrsili su svaku mogucu meru. Da li neko zna nacin, kako da se zalim ? Da li uopste da podizem paket ?
Nemoj da držiš dolare....
Sve mi se cini da sam ja "blokirao" ovu karticu. "We have disabled the use of this card on PayPal. You can add a different card. If you'd still like to use this card with PayPal,send us some documents."
Podigao sam danas Intesinu internet karticu. Iako na e-bankingu pise da je aktivna, sacekacu do sutra u 16h kako mi je receno. Ne zurim nigde. Pa cu onda verifikovati paypal. Ako ima neko da nije cekao 24h za aktivaciju kartice neka javi pa ne moram ni ja 😀 stavio sam na nju 10€ samo da bi paypal aktivirao.
Sve mi se cini da sam ja "blokirao" ovu karticu. "We have disabled the use of this card on PayPal. You can add a different card. If you'd still like to use this card with PayPal,send us some documents."
Sad jedino da ik saljes dokumenta da im dokazes da si ti faca 😀
Ja nisam cekao 24h,u pitanju je inernet visa Komercijalne banke.Podigao sam danas Intesinu internet karticu. Iako na e-bankingu pise da je aktivna, sacekacu do sutra u 16h kako mi je receno. Ne zurim nigde. Pa cu onda verifikovati paypal. Ako ima neko da nije cekao 24h za aktivaciju kartice neka javi pa ne moram ni ja 😀 stavio sam na nju 10€ samo da bi paypal aktivirao.
Ne kapiram sto mi nisu u Intesi dali odma cd sa sertifikatom jer cu sad morati po to opet.
Naime, ulogovao sam se juce prvi put na e-banking kad sam dobio karticu i primetio da su mi pogresno uneli broj telefona pa necu moci da primam SMS obavestenja. Poslao sam mejl i kazu da idem da trazim cd ili da mi oni tamo sami promene. :s
Zar nema mogucnost da se izmeni broj telefona u Intesa Online? Ja imam to u moj profil,mislim ima izmeni kod broja telefona. A taj cd moras da trazis da ti daju, inace ne daju. I on ti treba samo za e-banking transakcije preko Intesa Online.Za uvid u stanje racuna samo ti nije potreban.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari