Svašta sam čuo i video, ali ovakav nivo razmišljanja nikada.Да али када сам први пут покушао тражио је четвороцифрени код, у сваком случају тај код са картице не ради.
Paket vredan 60$, poslat od fizickog lica, stigao danas. Carina 4800 dinara ? Stvarno ne razumem, prevrsili su svaku mogucu meru. Da li neko zna nacin, kako da se zalim ? Da li uopste da podizem paket ?
Nemoj da držiš dolare....
Sve mi se cini da sam ja "blokirao" ovu karticu. "We have disabled the use of this card on PayPal. You can add a different card. If you'd still like to use this card with PayPal,send us some documents."
Podigao sam danas Intesinu internet karticu. Iako na e-bankingu pise da je aktivna, sacekacu do sutra u 16h kako mi je receno. Ne zurim nigde. Pa cu onda verifikovati paypal. Ako ima neko da nije cekao 24h za aktivaciju kartice neka javi pa ne moram ni jastavio sam na nju 10€ samo da bi paypal aktivirao.
Sve mi se cini da sam ja "blokirao" ovu karticu. "We have disabled the use of this card on PayPal. You can add a different card. If you'd still like to use this card with PayPal,send us some documents."
Sad jedino da ik saljes dokumenta da im dokazes da si ti faca![]()
Ja nisam cekao 24h,u pitanju je inernet visa Komercijalne banke.Podigao sam danas Intesinu internet karticu. Iako na e-bankingu pise da je aktivna, sacekacu do sutra u 16h kako mi je receno. Ne zurim nigde. Pa cu onda verifikovati paypal. Ako ima neko da nije cekao 24h za aktivaciju kartice neka javi pa ne moram ni jastavio sam na nju 10€ samo da bi paypal aktivirao.
Ne kapiram sto mi nisu u Intesi dali odma cd sa sertifikatom jer cu sad morati po to opet.
Naime, ulogovao sam se juce prvi put na e-banking kad sam dobio karticu i primetio da su mi pogresno uneli broj telefona pa necu moci da primam SMS obavestenja. Poslao sam mejl i kazu da idem da trazim cd ili da mi oni tamo sami promene. :s
Zar nema mogucnost da se izmeni broj telefona u Intesa Online? Ja imam to u moj profil,mislim ima izmeni kod broja telefona. A taj cd moras da trazis da ti daju, inace ne daju. I on ti treba samo za e-banking transakcije preko Intesa Online.Za uvid u stanje racuna samo ti nije potreban.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari