Nama se taj sistem učinio nedovoljno sigurnim za naše korisnike i uveli smo nekoliko međukoraka koji će obezbediti da nema nikakvog rizika kako za učesnike u transakciji tako i za banke posrednike
Ni mi ni Makedonija nismo "priznata" drzava kompletno![]()
![]()
![]()
Ne razumem zasto uopste i daju opciju da izaberes shipping address kada to ne radi.
Ne pusta me ni da kupim ono sto je "buy it now" i sto trazi odmah da se placa.
Resenje sam nasao uz pomoc clana @sikivela (hvala!), treba adresa na paypall da se u potpunosti podudara sa adresama na ebay, znaci na sva ova tri mesta mora da bude ista adresa:
paypall: home address
ebay: Registration address
ebay: Primary shipping address
Ne razumem zasto uopste i daju opciju da izaberes shipping address kada to ne radi.
Kod mene radi.
Otovoris PP sajt. Ulogujes se. Odes na:
Profile
Add/Edit Street Address
Zatim na dnu stranice:
ADD ADDRESS
Zatim izaberes:
Add my addressAdd a gift address
i tu popunjavas podatke :
ime prezime.... i sve ostalo. Ne moze se staviti druga drzava, vec samo ona koja je registrovana.
I sad kada nesto placas preko ebay imas opciju da promjenis adresu primaoca i tu ce da se pojavi ova lista GIFT adresa.
Ja koristim kada treba da narucim vise stvari , pa da na carini ne zezaju narucim na nekoliko drugova.
Nisam nista iskomplikovao, jednostavno je prestao da radi pre dva tri dana.Ja ne znam kako si ti priest iskomplikovao to, ja i dalje mogu da placam iako sam imao razlicite adrese - samo sto mi je sam paypal blokirao 2 dodate shipping adrese koje su glasile na Srbiju, a ostala je ona registraciona - adresa kao sa kartice al na Hungary. A shipping adresa na ebay mi nije ista, tj. isto je bg ali druga ulica i samo na Srbiju.
E zalio mi se drug u CG ima 3 neplacene jer sad ni njima ne radi, radovao se ko dete kad sam mu rekao za UK foru![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari