Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card.

Stalno mi ovo izlazi. Pare sam prebacio pre nekih 20-ak min, nadam se da ce proraditi kasnije!
U pitanju je Intesina internet kartica.

Edit

Dodao sam jos para i proslo je!
235$ prema Intesinom konvertoru je 165.64€

Prema
http://www.x-rates.com/calculator.html
235$=165€
Da zaokruzim na 166+3%=171€
Imao sam toliko na kartici ali nije prolazilo, na kraju je skinuto 173€!

PS

Sta sa onih 1,5€ koje skidaju prilikom verifikacije kartice, jos uvek mi se nalaze na paypal acc-u?

Poslednja izmena:
Ako ti je prosla verifikacija onda mozes da ih iskoristis kod placanja.

Kako?

Sta da platim sa 1,5€, da li to moze da se kombinuje sa parama sa kartice?

Ako ima love na PayPalu, prvo ti ponudi da potrosis to pa onda eventualnu razliku sa kartice. Naravno, mozes i sve da platis sa kartice ako hoces. Mozda je problem sto kupujes u $ a imas 1.5 €. Mozda bi trebalo konvertovati ali onda ce da ti naplati konverziju.

Shipping address

Vecina nas ima Sloveniu, Hrvatsku ili Bosnu kao odredisnu zemlju, pored svoje prave adrese, grada i postanskog koda.
U slucaju da posiljalac koristi adresu sa paypal account-a, znaci Sloveniju, da li ce paket ipak stici do mene.
Mislim da sam vec procitao negde u temi, da to nije problem, ali ipak da proverim.

Ja praktikujem da pišem pošaljiocu da mi adresa nije ona sa paypala nego napišem pravu adresu i do sada niko nije pravio problem.

Tako sam i uradio, ali ovaj se zaj****, kopirao adresu sa paypala! Jos ja nemam ovo state/province Serbia, vec oba puta slovenia, imam samo 11000 belgrade.

Kao, ako mu se vrati, poslace ponovo, al do tada ima da prodje par meseci!
Nadam se da ce ipak stici :S:

Poslednja izmena:
ma hoće...malo će kasniti ali će stići

Otvorio sam paypal nalog na sloveniju ali nikako ne mogu da verifikujem intesinu internet karticu, kaze The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal. Da li ima neka varijanta preko neke druge banke i moze li se koristiti paypal ako neko uplati sredstava na moj nalog a da nije verifikovana kartica?

Nisi jedini i ja sam malo pre pokusao sa istom karticom i izbacuje mi gresku kao i tebi!Mislim da cemo morati da sacekamo i nacekamo da se PayPal pojavi i kod nas!Nije mi jasno kako su drugi uspeli!

Nedavno sam jos na par mesta skontao da intesa internet kartica ne prolazi vise...
ranije sam mogao da kupim stvari preko pp, na mestima gde se pp koristi samo kao processor, tj bez pp naloga, sad mislim da mi ni to vise nije uspevalo... steta...

Ja sam se bas ponadao,ali izgleda nista od toga!Bas sam uvek u toku desavanja,kad sve prodje onda ja kao nesto hocu!Baksuz!

Mislim da intesa daje American Express uz onaj njiho hit racun, pa mozda probam tako ali dok mi izdaju karticu ima da prodje mesec dana. :(

Intesina internet kartica ne prolazi vise, bar po komentarima ljudi koji su probali u skorije vreme, ostaje ti samo da isprobas jos neke kartice tipa American Express, ali velike su sanse da i to nece proci posto se izgleda gdeda poreklo kartice, a na svim karticama koje su izvadjene iz Srbije se vidi poreklo da su odavde.

Jedan paketic stigao preko HR, a drugi, mnogo vredniji, sam regularno platio, ali je adresa u USA. Pa ce mi drugar poslati naknadno.

Meni stigla dva preko HR, za jedan sam naglasio prodavcu da je drzava Srbija i da promeni, a on vec poslao(vrednost 15$), pa je poslao jos jedan na Srbiju i oba stigla, dobio dva za cenu jednog :)... Tako da je nepotrebno menjati drzavu, stize svejedno.

Ljudi, imam mali problem. Kupio sam neke slusalice sa e-baya. I platio ih direktno preko paypal-a posto sa e-baya je non-stop prijavljivao gresku. Kada sam javio prodavcu da je placeno i da ih posalje (naravno dao mu adresu) izvinuo se i rekao da postoji problem i da ne moze da salje u Srbiju i da ce mi vratiti novac.
Ja reko nema problema. Kad danas mi stize poruka daja nisam ni uplatio novac, a meni je skinut sa kartice.
Poslao sam mu izvod sa paypal-a pa sad cekam odgovor.
Ali gledam nesto i ja taj izvod, pa mi nesto nije jasno. Jel moze neko da pogleda i kaze mi da li je sve regularno uplacen novac.

http://postimage.org/image/hj6vcg90/

prosla je uplata...da li si dobio open case od ebaya zbog neplacanja?

Samo mu poslaji Transaction ID iz paypala i problem resen...

Da li taj salje u Madjarsku? Ako da, trebao si ostaviti tvoju adresu i upises Serbia a zemlju odaberes Madjarsku..lepo posalje tamo a tebi stigne ovde

Ma budala, da sam prećutao poslao bi na adresu iz paypal-a (Slovenija/Srbija) i paket bi stigao, nego reko da se napravim pametan. :(
Ništa videćemo šta će biti, poslao sam mu istu ovu sliku da vidi uplatu.

Ma da, bezbedan si sto se tice ebaya...Izbacuje ti onu gresku da trenutno ne mogu da procesiraju i da pokusas kasnije?

Shipping address

Vecina nas ima Sloveniu, Hrvatsku ili Bosnu kao odredisnu zemlju, pored svoje prave adrese, grada i postanskog koda.
U slucaju da posiljalac koristi adresu sa paypal account-a, znaci Sloveniju, da li ce paket ipak stici do mene.
Mislim da sam vec procitao negde u temi, da to nije problem, ali ipak da proverim.

Tako sam i uradio, ali ovaj se zaj****, kopirao adresu sa paypala! Jos ja nemam ovo state/province Serbia, vec oba puta slovenia, imam samo 11000 belgrade.

Kao, ako mu se vrati, poslace ponovo, al do tada ima da prodje par meseci!
Nadam se da ce ipak stici :S:

Ako je bilo zabrinutih za moj slučaj, paket je stigao u našu poštu.

E da nastavim...dobio sam povraćaj novca od prodavca. Medjutim na e-bay-u mi i dalje stoji ono "I need to pay for 1 item" i "I need to leave 1 feedback"...Kako to da sklonim?

My ebay/purchased, izaberi customize view i deselektujes buyer reminders...

Nazad
Vrh Dno