Narucio sam Vibe 7 Pro, pa javljam utiske kad ga uparim sa 14Pro.Jel neko probao ove Zeblaze satove da upari za iPhone?
Da, doduse ja sam u Nemackoj, mozda imaju neki warehouse u Evropi.U petak narucen iz kine, vec stigao?![]()
Evo posle nekih 12h kratak review.super, pisi utiske.
Sumnjam, ali ipak da pitam;
da li taj vibe 7 pro moze sa stravom da se poveze?
Je l može link, poručio bih i ja...BTalk 2 lite ok za 12€
Da, upravo tako, Pro modeli su od jedne kompanije a "lite" modeli od druge, to cini najvecu razliku.Koliko sam video, razlike u nazivu se odnose na ekrane i aplikaciju koju koriste. Izgleda da svi PRO modeli imaju amoled ekrane i koriste Fitcloud pro app, a Lite imaju IPS i za njih je app Da fit. (pričam za modele od 10-25$)
Vibe 7 pro i Ares pro mi deluju robusno pa gledam ove "manje" modele, a kod njih mi je mana što nijedan nije amoled. Razmišljam izmedju btalk 2 lite i btalk 3.
6 je najnoviji, sad koliko su kvalitetni ne znam, nikad nisam video uzivo.drugari, koji Honor Band je napravljen kvalitetno ? Šta mi preporučujete ?
22mm koliko znamPitanje vezano za narukvice, da li odgovaraju sve od 20mm sa onim kačenjem kao na btalk2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari