Postoji i sa etiketom Melanda,inace naziv je K56 Pro.Jel ima neko ovaj sat, kako se pokazao ?
+1I dalje svima savetujem: Samsung Galaxy watch 4 44mm ili Classic - ako želite da uštedite novac. Sve drugo je besmisleno. Imaćete uređaj za koji nikada nećete dobiti ažuriranje, nećete imati zajednicu koja vam može pomoći u slučaju problema. Pitanje je tačnost svih prikaza koji daje.
Postoji YouTube kanal koji meri sve prikaze popularnih satova profesionalnom opremom, i tu na testu padaju ozbiljne marke, a kamo li white label jeftini satovi iz Kine.
Whatch 4 radiće sasvim lepo i sa baterijom od četiri dana ako mu se ugase neke funkcije. On je suštinski potpuno isti kao petica. Zapravo je veoma moćan ali njegov hardver ne može da izdrži zaista pravu instalaciju aplikacija iz playstore, počinje da biva izuzetno trom. Ima Wear OS. Dok je bio na proprietary OS (Tizenu) baterija je trajala znatno duže ali bili ste ograničeni onim što dobijete na satu. Tako je i dan danas sa Huawei watch serijom, koje najavljuje da će ubuduće stavljati harmony os na satove.
Pa čak i ako želite da kupite svoj prvi pametni sat i niste sigurni da li vam je to uopšte potrebno, cena Samsunga 4 je oko 20e veća od 70e, koliko košta pomalo brendirani kineski sat koji je mačka u džaku.
Pogledajte klip koji sam okačio pre nekoliko dana.
Naravno, svako od vas odlučuje sam i svojim novcem plaća ono što želi!
Da postoji neki zaista dobar kineski sat o kojem svi bruje i koji je proveren ne bih imao ništa protiv. 💪🏽
Da da apsolutno se slažem. Sinoć sam baš pogledao predstavljanje GS Pro na Bench kanalu. Deluje mi prilično kompletniji proizvod nego Vibe 7 pro.
Tada nisam imao nikakvog iskustva i nisam znao šta je meni bitno. Video sam na njegovoj temi da su ga uzimali na akciji i za 48$. Svakako sam zadovoljan sa kupovinom ali ako bude neka ok cena zašto da ne...
Ja sam ovde video: https://forum.benchmark.rs/threads/honor-watch-gs-pro.481193/Gde je najbolje da se kupi ?
Koliko te izašao? To sa wf je presudni na neki način, ako su većina ružni a nema novih...Da se prijavim kao skorasnji vlasnik Zeblaze Vibe 7 pro. Imam ga tek 3 dana pa ne mogu neku podrobniju recenziju da uradim pogotovo jer mi je prvi smarth watch. Ekran je zaista dobar pogotovo za ovu cenu i s obzirom da je sat prilicno robustan ni najmanje nije neudoban niti imate neki tezak osecaj na ruci. Sve funkcije rade normalno u sinhronizaciji fitcloudPro aplikacijom. Izbor skinova je veliki ali su mi svi sem par ruzni. Jedino "negativno" sto sam primetio je da se baterija neravnomerno prazni. Vec dugo vremena stoji na 40% mada verovatno treba da se stabilizuje jer jos nije bila na punjacu.
Toliko od mene a vi slobodno pitajte ako vas nesto zanima.
25e. Nije bilo nikakvih dodatnih dazbina.Koliko te izašao? To sa wf je presudni na neki način, ako su većina ružni a nema novih...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari