Šta je novo?

Pametni satovi sa Aliexpressa

Moje iskustvo sa Senbono satom je baš loše,dobro pogledaj slike iz recenzija.

Sve su to genericki satovi sa drugim nalepnicama,pogledajte po YT testove pa odlucite a imate predloge i u temi.
Ja jos uvek cekam jedan Senbono.

I dalje svima savetujem: Samsung Galaxy watch 4 44mm ili Classic - ako želite da uštedite novac. Sve drugo je besmisleno. Imaćete uređaj za koji nikada nećete dobiti ažuriranje, nećete imati zajednicu koja vam može pomoći u slučaju problema. Pitanje je tačnost svih prikaza koji daje.
Postoji YouTube kanal koji meri sve prikaze popularnih satova profesionalnom opremom, i tu na testu padaju ozbiljne marke, a kamo li white label jeftini satovi iz Kine.

Whatch 4 radiće sasvim lepo i sa baterijom od četiri dana ako mu se ugase neke funkcije. On je suštinski potpuno isti kao petica. Zapravo je veoma moćan ali njegov hardver ne može da izdrži zaista pravu instalaciju aplikacija iz playstore, počinje da biva izuzetno trom. Ima Wear OS. Dok je bio na proprietary OS (Tizenu) baterija je trajala znatno duže ali bili ste ograničeni onim što dobijete na satu. Tako je i dan danas sa Huawei watch serijom, koje najavljuje da će ubuduće stavljati harmony os na satove.

Pa čak i ako želite da kupite svoj prvi pametni sat i niste sigurni da li vam je to uopšte potrebno, cena Samsunga 4 je oko 20e veća od 70e, koliko košta pomalo brendirani kineski sat koji je mačka u džaku.

Pogledajte klip koji sam okačio pre nekoliko dana.
Naravno, svako od vas odlučuje sam i svojim novcem plaća ono što želi!
Da postoji neki zaista dobar kineski sat o kojem svi bruje i koji je proveren ne bih imao ništa protiv. 💪🏽

Ona ponuda od 7K dinara je super za Honor sat. Jeste da je model star 3god ali je odličan. Kod nas je 120 evra na oglasima

Moze se uzeti i za 6 000,covek za uzeo 5 000.

I dalje svima savetujem: Samsung Galaxy watch 4 44mm ili Classic - ako želite da uštedite novac. Sve drugo je besmisleno. Imaćete uređaj za koji nikada nećete dobiti ažuriranje, nećete imati zajednicu koja vam može pomoći u slučaju problema. Pitanje je tačnost svih prikaza koji daje.
Postoji YouTube kanal koji meri sve prikaze popularnih satova profesionalnom opremom, i tu na testu padaju ozbiljne marke, a kamo li white label jeftini satovi iz Kine.

Whatch 4 radiće sasvim lepo i sa baterijom od četiri dana ako mu se ugase neke funkcije. On je suštinski potpuno isti kao petica. Zapravo je veoma moćan ali njegov hardver ne može da izdrži zaista pravu instalaciju aplikacija iz playstore, počinje da biva izuzetno trom. Ima Wear OS. Dok je bio na proprietary OS (Tizenu) baterija je trajala znatno duže ali bili ste ograničeni onim što dobijete na satu. Tako je i dan danas sa Huawei watch serijom, koje najavljuje da će ubuduće stavljati harmony os na satove.

Pa čak i ako želite da kupite svoj prvi pametni sat i niste sigurni da li vam je to uopšte potrebno, cena Samsunga 4 je oko 20e veća od 70e, koliko košta pomalo brendirani kineski sat koji je mačka u džaku.

Pogledajte klip koji sam okačio pre nekoliko dana.
Naravno, svako od vas odlučuje sam i svojim novcem plaća ono što želi!
Da postoji neki zaista dobar kineski sat o kojem svi bruje i koji je proveren ne bih imao ništa protiv. 💪🏽
+1

Žena već dugo koristi Samsung Active 2. Fenomenalan sat. A uzeo sam joj glanc nov neotpakovan za 80eu svojevremeno. Za iste pare sam pre 2 godine uzeo i sebi Honor Magic 2 Watch koji i dan danas radi top. Baterija mu drži od 7 do 10 dana komotno. Sa BT uključenim. Pre 15tak dana, uzmem TicWatch Pro 3 Ultra - 100eu nov na KP. Folija još na njemu. Trenutno na KP Samsung Watch 4 44mm novi neotpakovani po 100eu.

Po meni bolje pojuriti brandirane satove na KP nego rizikovati sa kinezima. Imao sam ih nekoliko i svaki je imao neku žešću manu.

Pričao sam da sam uzeo Zeblaze VIBE 7 PRO i posle nekih 10-tak dana korišćenja ovo su moji utisci.
Pošto ranije nisam nosio sat i ovo je više bio test da li bi mi uopšte odgovaralo nošenje sata, posle čitanja ovog foruma a i raznih recenzija uzeo sam ovaj model za nešto manje od 20€
Prednosti su:
Sat mi se vizuelno baš dopada. Deluje kvalitetno napravljen. Niko mi nije verovao da kosta tako malo. Ekran je stvarno odličan, vidljiv je pod svim uglovima. Neverovatno kakav ekran za 20€. Ja osvetljenje drzim na 3/5. Iznenađujuće dobro meri broj koraka/distancu iako nema GPS. Praćenje sna isto radi dobro, u minut je tačno vreme ustajanja, jednom sam se probudio u toku noći i dobro je evidentirao vreme buđenja(slučajno sam video vreme kada sam se probudio). Pozive/poruke/notifikacije ne koristim tako da to ne znam kako radi. AoD mi je upaljen stalno i baš mi se dopada digitalni AoD
Mane su:
Baterija sa stalno upaljenim ekranom drzi 4-4,5 dana. Od 20 do 100% mu treba malo preko 1h da se napuni. Nema mogućnost da sam povećava smanjuje osvetljenje ekrana nekim senzorom(kao i za AoD - ovo ne znam ni da li je uošte moguće da automatikom podešava osvetljenje AoD). AoD bi mogao biti jače osvetljen po suncu a daleko manje osvetljen u mraku. Nema neki tajmer kojim bi određivao kada će mi raditi AoD(tipa da radi od 08-24h). Nisam uspeo da skinem neki novi skin za ekran(osim 3 ponuđena) jer takva opcija ne postoji u aplikaciji(gledao sam recenzije ali ta opcija ne postoji kod mene u aplikaciji)

Definitivno preporučujem sat i pored ovih manjkavosti(jer šta očekivati za 20€). Definitivno korisno iskustvo za neku buduću kupovinu.

Postavi neku sliku da se vidi kako to izgleda u realnosti,ove iz recenzija na aliju ničemu ne vrede.
Hvala.

Za tih 19-20$ reklo bi se odlična kupovina. Naravno onaj Honor GS Pro za 60 je kompletniji, baterija 3 puta duže drži, ali ovo je trošak maltene da ne osetiš.

Da da apsolutno se slažem. Sinoć sam baš pogledao predstavljanje GS Pro na Bench kanalu. Deluje mi prilično kompletniji proizvod nego Vibe 7 pro.
Tada nisam imao nikakvog iskustva i nisam znao šta je meni bitno. Video sam na njegovoj temi da su ga uzimali na akciji i za 48$. Svakako sam zadovoljan sa kupovinom ali ako bude neka ok cena zašto da ne...

@adzo Јел преко њега може да се прича или само може да се прими/одбије/мутира позив?

Trebalo bi da može, ali je to meni bespotrebna funkcionalnost. Čak mi nije ni povezan sa telefonom stalno, nego kad se setim upalim BT i sinhronizuje se tada(prevuče podatke sa telefona u aplikaciju)

Чисто питам да знам, не користим ни ја нешто за позиве овај мој Амејзфит али ми је стално повезан због нотификација, јер на послу не користим фон па да знам шта ми стиже. Овај сам наручио да ми буде као нека резерва али видећу, можда и продам или њега или Амејзфит.

Da da apsolutno se slažem. Sinoć sam baš pogledao predstavljanje GS Pro na Bench kanalu. Deluje mi prilično kompletniji proizvod nego Vibe 7 pro.
Tada nisam imao nikakvog iskustva i nisam znao šta je meni bitno. Video sam na njegovoj temi da su ga uzimali na akciji i za 48$. Svakako sam zadovoljan sa kupovinom ali ako bude neka ok cena zašto da ne...

Gde je najbolje da se kupi ?

Vibe 7 pro prima pozive, moze sa njega da se poziva formiranjem favorit liste i preko njega mogu da se obavljaju razgovori. Promena skina moze se izvrsiti preko apk FitCloudPro.

1702025937137.png1702026040680.png
Kod mene u aplikaciji (v 2.2.5) nema te opcije.
Kaže mi da je ovo najnovija verzija aplikacije

Pa imaš taj dial library, otvori, povuci na dole da uradi refresh i trebalo hi da imaš druge skinove.

Auuuuu, kakav sam ja slepac :)
Hvala ti za ovo ja jurio Watch face :(
Ima ih sad na stotine... :)

Ništa, baci sliku nekog koji valja da vidimo kako izgleda.

1702035011123.png1702035250786.png
Slikao sam još jednom malo bliže...tek kad sam okačio sliku vidim da su boje isprane a ne izgleda ovako u stvarnosti. Telefon mi malo zeza slike

Da se prijavim kao skorasnji vlasnik Zeblaze Vibe 7 pro. Imam ga tek 3 dana pa ne mogu neku podrobniju recenziju da uradim pogotovo jer mi je prvi smarth watch. Ekran je zaista dobar pogotovo za ovu cenu i s obzirom da je sat prilicno robustan ni najmanje nije neudoban niti imate neki tezak osecaj na ruci. Sve funkcije rade normalno u sinhronizaciji fitcloudPro aplikacijom. Izbor skinova je veliki ali su mi svi sem par ruzni. Jedino "negativno" sto sam primetio je da se baterija neravnomerno prazni. Vec dugo vremena stoji na 40% mada verovatno treba da se stabilizuje jer jos nije bila na punjacu.
Toliko od mene a vi slobodno pitajte ako vas nesto zanima.

Da se prijavim kao skorasnji vlasnik Zeblaze Vibe 7 pro. Imam ga tek 3 dana pa ne mogu neku podrobniju recenziju da uradim pogotovo jer mi je prvi smarth watch. Ekran je zaista dobar pogotovo za ovu cenu i s obzirom da je sat prilicno robustan ni najmanje nije neudoban niti imate neki tezak osecaj na ruci. Sve funkcije rade normalno u sinhronizaciji fitcloudPro aplikacijom. Izbor skinova je veliki ali su mi svi sem par ruzni. Jedino "negativno" sto sam primetio je da se baterija neravnomerno prazni. Vec dugo vremena stoji na 40% mada verovatno treba da se stabilizuje jer jos nije bila na punjacu.
Toliko od mene a vi slobodno pitajte ako vas nesto zanima.
Koliko te izašao? To sa wf je presudni na neki način, ako su većina ružni a nema novih...

Укуси су различити. Ја што видим на Алију(мали део тема) и нису ми ружне теме...
Screenshot_20231216-105926.png

Nazad
Vrh Dno