Šta je novo?

OnePlus 7 / Pro

A realno jeste telefon vencanica. Kad ga kupis, ne prodaje ti se jako dugo :D

Ja sam 5T jos davno prodao za par sati, i to više njih zvalo, a ne 7T/Pro. Isto tako sam par po oglasima promašio jer sam zakasnio, a bili postavljeni manje od 1 dan.

Mozda OP nema veliku publiku, ali to sto ima je zainteresovano za kupovinu. Evo drugar se sad napatio sa S10 kao da LeEco prodaje.
Jedino sto uvek i svuda ode brzo za normalne pare su ajfoni, ostalo je lutrija, ali jedino sto sam prodao jednako brzo je bio bas OP

Sent from my P30 Pro using Tapatalk

Šta da kažem za ovu 'venčanicu', najlepša koju sam 'držao'. Morao sam i maskicu kad je već imala da s'uzme. [emoji16]
7acb318958ae47583d4cc9c6568ed721.jpg

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

Može neko pojašnjenje šta je pisac hteo da kaže sa opisnim pridevom "venčanica" u temi za telefon?[emoji23]

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Šta da kažem za ovu 'venčanicu', najlepša koju sam 'držao'. Morao sam i maskicu kad je već imala da s'uzme. [emoji16]
7acb318958ae47583d4cc9c6568ed721.jpg

Sent from my POCO F1 using Tapatalk
Gde si uzeo masku?

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Gde si uzeo masku?

Imas na aliju original,imam je i ja steta sto nema samo bolju zastitu za lameru inace je vrhunska maska, elegantna i ne klizi uopste
Ukucaj samo 7tpro ili 7pro original sandatone,mislim da je 12 ,13 e

€ 9,04 | Original 100% Oneplus 7/7 Pro/7T/7T Pro Case official Stock Sandstone bumper Nylon Protection Back Cover
https://a.aliexpress.com/4VaxaIQy

Poslednja izmena:
Imas na aliju original,imam je i ja steta sto nema samo bolju zastitu za lameru inace je vrhunska maska, elegantna i ne klizi uopste
Ukucaj samo 7tpro ili 7pro original sandatone,mislim da je 12 ,13 e

€ 9,04 | Original 100% Oneplus 7/7 Pro/7T/7T Pro Case official Stock Sandstone bumper Nylon Protection Back Cover
https://a.aliexpress.com/4VaxaIQy
Meni je samo bitno da ide prvo maska pa kamera

Tacno. Imao sam OP6 jedva sam ga prodao dok iphone samsung huawei mozes kad hoces da prodas.

Ja sam op6 prodao za 2 ili 3 dana, ne secam se sad.
Cak mi covek nije ni ubijao cenu, dosao, pregledao telefon i platio cenu iz oglasa.

Gde si uzeo masku?

Imao lik što sam uzeteo telefon, al' ima original na AE kao što je napisao kolega. I nije skupo, oko 1200 dinara sa dostavom.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Sa realnom cenom se proda sve. A oni šampioni koji bi za 6 meseci star telefon npr 480e, a nov je 520, no comment

Pa ljudi tako je bilo sa svim brendovima i samsug a pogotovo huawei su se teze prodavali a sad sve to ide normalno,proda se sve pogotovo ako ima kvalitet kao sto ima OP

Ja verujem da se OP dosta brzo i dobro prodaje, tek ce sada ljudi saznati posto krece prodaja preko mreza posto ne prate svi telefone kao nas manjina preko foruma.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Proda se OP relativno lako ali mu cena jako opada ja sam moj OP6 pre godinu dana platio 400 sada tesko da moze se dobiti 250 za njega .

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Spada svima cena generalno, osim jabuci. Zar to nije dobro po nas?

Ne znam koga briga za prodaju. Kupujem uvijek telefon koji mi se svidja i ne razmisljam o prodaji uopste. Nisam ga kupio da ga preprodajem...
Svaki telefon do sad sam mijenjao romove skoro na sedmicnoj bazi, zezao se s nekakvim modovima. Sa OP 7T evo nisam ni root odradio. Jednostavno je to sto zelim od telefona, radi kako treba od prvog dana. Ko misli da je skup ili mu nesto fali neka kupi sta zeli za svoj novac... Ja recimo.ne podnosim samsung ui, i ne bih ga zadrzao ni da mi ga neko pokloni, bio to note 10 ili s10 svejedno. Stvar ukusa, izbora, i o tome se ne treba raspravljati.

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Spada svima cena generalno, osim jabuci. Zar to nije dobro po nas?

Pada cena i jabuci i to znacajno. Mislim da sam u poslednje vreme više gubio na jabuci nego na bilo kom drugom telefonu iz prostog razloga sto su znacajno skuplji u startu. Na xs max 256 sam izgubio za godinu dana skoro 500 eura, skoro pa jedan OP7 pro.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ne znam koga briga za prodaju. Kupujem uvijek telefon koji mi se svidja i ne razmisljam o prodaji uopste. Nisam ga kupio da ga preprodajem...
Svaki telefon do sad sam mijenjao romove skoro na sedmicnoj bazi, zezao se s nekakvim modovima. Sa OP 7T evo nisam ni root odradio. Jednostavno je to sto zelim od telefona, radi kako treba od prvog dana. Ko misli da je skup ili mu nesto fali neka kupi sta zeli za svoj novac... Ja recimo.ne podnosim samsung ui, i ne bih ga zadrzao ni da mi ga neko pokloni, bio to note 10 ili s10 svejedno. Stvar ukusa, izbora, i o tome se ne treba raspravljati.

Sent from my HD1903 using Tapatalk
Takođe, kupujem fon jer želim da ga koristim dok mogu a ne da prodam.. Od kad imam telefone samo sam prodao jabuku jer je bila probno kod mene i tjt.. Nijedan drugi fon nisam prodao, svaki je ostao u porodici...

Moje iskustvo je sledeće (kupovah telefone bez kalkulacije o naknadnoj prodaji):

OPO - 300e, prodat za 200e posle jače od godinu i po dana.
OP3 - 450e, prodat za 250e posle skoro dve godine.
OP5T - 435e, prodat za 210e posle nekih godinu i po (nisam želeo da vijam kupca, želeo sam da ga prodam smesta a kapiram da je moglo više).
OP7T ćemo da vidimo, nešto sumnjam da će biti drastična razlika...

Jasno mi je da su moje nabavne cene manje nego maloprodajne u Srbiji ili Evropi, ali to ne bi promenilo moj izbor telefona čak i da je suprotno.

Pitanje za vlasnike 7T-a: koliki je prosečan SOT?
Meni odprilike 6-6.5 satina dnevnom nivou. Jel to ok?

Zavisi od korišćenja... P30 Pro bukvalno može da varira od 6h do 13h,zavisno šta i kako radiš. Meni je na oko 7 uglavnom i prezaodovljan sam. Ako si često na 4g,sve ti stoji upaljeno, napolju si...to je i više nego ok, za bilo koji telefon.

Zvao neko pro-mobi i pitao da li su ovlasceni servis za oneplus tel?

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Zavisi od korišćenja... P30 Pro bukvalno može da varira od 6h do 13h,zavisno šta i kako radiš. Meni je na oko 7 uglavnom i prezaodovljan sam. Ako si često na 4g,sve ti stoji upaljeno, napolju si...to je i više nego ok, za bilo koji telefon.

Dobro to se podrazumeva. Mozes da sprzis bateriju i za 3-4 sata nekom online igricom. Ja sam odprilike 60-70% WiFi i 30-40% 4g. Zavisi kako kad. Mene j...e signal koji kad sam u zatvorenom nije neki i često 2-3 crtice. Na Mate 20 sam ja izvlacio oko sat SOT-a više pri istom koriscenju

Mislim da ti je onda ovo ok za OP. Ipak 90hz ucini svoje, a Mate20 ima vrh bateriju. Super je to

Ok je što se mene tice. Evo skinut jutros sa punjaca sad je na 44% i 4:10 SOT-a.
Mada sam bio uglavnom kuci a wifi-ju

Srećni praznici!
Mislim da su se pojavili prvi znaci burn in-ova. Slučajno ih videh na status baru, pa sam gore sve pogasio. Ko ima minut vremena, upalite dark mode na instagramu, pogasite permisije za kameru da se dobije ova nijansa sive(ss).
Pojačajte svetlo do kraja i pogledajte dobro status bar. Sreća pa nije strašno, jer se ne vidi uvek, već pod određenim uglom i samo na sivoj.
53ca7703d3cd65cf1f62b2fdeba93462.jpg

Upavo sam proverio, i na maks osvetljenju se ne vidi na prvi pogled, baš kad približim, vidi se jedva primetna promena nijanse sive, baš kod baterije i signala. Baš bezazleno i nebitno za sada, videćemo kako će se držati posle dužeg vremena, za ova 3 meseca je ovo ništa [emoji3]

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vrh Dno