Gde si uzeo masku?Šta da kažem za ovu 'venčanicu', najlepša koju sam 'držao'. Morao sam i maskicu kad je već imala da s'uzme. [emoji16]![]()
Sent from my POCO F1 using Tapatalk
Imas na aliju original,imam je i ja steta sto nema samo bolju zastitu za lameru inace je vrhunska maska, elegantna i ne klizi uopsteGde si uzeo masku?
Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk
Tacno. Imao sam OP6 jedva sam ga prodao dok iphone samsung huawei mozes kad hoces da prodas.Kupiš i ne prodaš nikad
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Meni je samo bitno da ide prvo maska pa kameraImas na aliju original,imam je i ja steta sto nema samo bolju zastitu za lameru inace je vrhunska maska, elegantna i ne klizi uopste
Ukucaj samo 7tpro ili 7pro original sandatone,mislim da je 12 ,13 e
€ 9,04 | Original 100% Oneplus 7/7 Pro/7T/7T Pro Case official Stock Sandstone bumper Nylon Protection Back Cover
https://a.aliexpress.com/4VaxaIQy
Tacno. Imao sam OP6 jedva sam ga prodao dok iphone samsung huawei mozes kad hoces da prodas.
Imao lik što sam uzeteo telefon, al' ima original na AE kao što je napisao kolega. I nije skupo, oko 1200 dinara sa dostavom.Gde si uzeo masku?
Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk
Prodaš ih brzo ako ideš dosta ispod cene na oglasima, u protivnom ces da se nacekas.Tacno. Imao sam OP6 jedva sam ga prodao dok iphone samsung huawei mozes kad hoces da prodas.
Spada svima cena generalno, osim jabuci. Zar to nije dobro po nas?
Sent from my GM1910 using Tapatalk
Takođe, kupujem fon jer želim da ga koristim dok mogu a ne da prodam.. Od kad imam telefone samo sam prodao jabuku jer je bila probno kod mene i tjt.. Nijedan drugi fon nisam prodao, svaki je ostao u porodici...Ne znam koga briga za prodaju. Kupujem uvijek telefon koji mi se svidja i ne razmisljam o prodaji uopste. Nisam ga kupio da ga preprodajem...
Svaki telefon do sad sam mijenjao romove skoro na sedmicnoj bazi, zezao se s nekakvim modovima. Sa OP 7T evo nisam ni root odradio. Jednostavno je to sto zelim od telefona, radi kako treba od prvog dana. Ko misli da je skup ili mu nesto fali neka kupi sta zeli za svoj novac... Ja recimo.ne podnosim samsung ui, i ne bih ga zadrzao ni da mi ga neko pokloni, bio to note 10 ili s10 svejedno. Stvar ukusa, izbora, i o tome se ne treba raspravljati.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Zavisi od korišćenja... P30 Pro bukvalno može da varira od 6h do 13h,zavisno šta i kako radiš. Meni je na oko 7 uglavnom i prezaodovljan sam. Ako si često na 4g,sve ti stoji upaljeno, napolju si...to je i više nego ok, za bilo koji telefon.
Sent from my P30 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari