Nadam se da je uniformna na svim delovima iako nije siva.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Svaki telefon do sad sam vozio na custom romu, root, radio unlock bootloadera prije nego sim ubacim, ali ovaj ne, nemam potrebe osim te mogucnosti za GCam. Bojim se da mi nece raditi app od banke zbog roota, a to moram imati....Objasni mi samo što ne bi rutovao tel?
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Objasni mi samo što ne bi rutovao tel?
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Da lo si dodatno stelovao nesto u gcam-u?Svaki telefon do sad sam vozio na custom romu, root, radio unlock bootloadera prije nego sim ubacim, ali ovaj ne, nemam potrebe osim te mogucnosti za GCam. Bojim se da mi nece raditi app od banke zbog roota, a to moram imati....
Sent from my OnePlus 7T using Tapatalk
Moram reci da me stock kamera bas pocela nervirati nakon evo par mjeseci. Napravi tako dobre slike u smislu da su na oko dopadljive, dobar kontrast, boje, saturacija, bas ono top sve, al cim iole malo zumiras sliku, katastrofa... Sve izgleda ko da je vodenim bojicama naslikano. Prikaz boja nije realan, ali slika ko slika je dopadljivija. GCam pravi dosta ostrije fotke, bolji detalji, bolji dynamic range, realniji prikaz iako izgleda malo isprano u odnosu na stock, o low light da i ne pricam. Ove razlike su primjetne pogotovo kad se slike pregledaju na 4K TV ili monitoru. Problem GCam sto nema 4K 60FPS video i sto bez roota ne rade wide i zoom lens. Zanimljivo je da cesto sa digitalnim 2x zoom u gcam dobijem bolju sliku nego sa telephoto stock kamerom. Fali mi taj wide na gcam. Je li neko uspio naci verziju a da radi wide bez roota? Ja vozim uvijek Urnyx verziju, trenutno je 2.0 aktuelna...
Evo na ovom primjeru totalno dvije razlicite slike a onda neko kaze da prave slicne ili iste dnevne fotke...
Sent from my OnePlus 7T using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari