Šta je novo?

OnePlus 7 / Pro

Dobra je Mobile Outfitters folija,telefon uopste ne klizi a ima fabricki izgled,doduse nije isti osecaj prstom preko ekrana ali ko hoce moze samo bocne ivice i ledja da zastiti verovatno,bas dobar grip ima sa folijom, nije reklama[emoji3][emoji3]
Jel neće da se odlepi sa ekrana? Ono ivice da počnu da se odlepljuju i to? Planiram da ga stavim samo na ekran.. Ova fabrička mi gore počela malo [emoji22]

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Jel neće da se odlepi sa ekrana? Ono ivice da počnu da se odlepljuju i to? Planiram da ga stavim samo na ekran.. Ova fabrička mi gore počela malo [emoji22]

Stavio sam je pre par dana,javljam,za sad je ok,mada da znas da nije isti isecaj na ekranu kao preko stakla,ja sam ceo zastitio dok ne dodje staklo

Stavio sam je pre par dana,javljam,za sad je ok,mada da znas da nije isti isecaj na ekranu kao preko stakla,ja sam ceo zastitio dok ne dodje staklo
Koje staklo? Pa jel osećaj kao preko fabričke folije? Mislim da staklo hoće da se odlepi zbog zakrivljenih ivica.. Iskreno nisam nosio nikad staklo

Koje staklo? Pa jel osećaj kao preko fabričke folije? Mislim da staklo hoće da se odlepi zbog zakrivljenih ivica.. Iskreno nisam nosio nikad staklo

Nije isto kao preko fabricke,moras da probas,ne klizi bas tako lepo kao preko fabricke. Staklo sam narucio preko alije,uvek uzimam iz te prodavnice osim kada ne kupim WS. Staklo je uv i ne verujem da ce biti problema. Ne moze folija da se meri sa staklom ako je dobro ni po pitanju osecaja ni po pitanju sigurnosti

Poslednja izmena:

Nece sigurno, ja je koristim preko 3 meseca ali na S10+. Samo kad je namestis da ne koristis preterano telefon prvih par sati to ce ti reci i oni. Za ovo vreme je kao nova.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Da pomogne sa cime konkretno? Ja koristim iskljucivo skinove evo vec skoro 3 godine, nikakvi bumperi i caseovi mi se ne svidjaju jer dodaju na gabaritu vec ogromnih telefona.

Nece da pomogne u vezi boljeg gripa, folija moze da zastiti staklo od ostecenja ali nece telefon biti manje klizav jer ga ne drzis za zadnje staklo nego vecinom za ivice koje ce i dalje biti klizave.
Imao sam dbrand na 10 telefona i nikad mi nije pomogao da telefon bude manje neprijatan za drzanje osim sto je cuvao zadnje staklo i lepse izgledao :)

Ova folija ide i na ram.telefona itekako pomaze da telefon ne bude klizav

Poslednja izmena:
Nece sigurno, ja je koristim preko 3 meseca ali na S10+. Samo kad je namestis da ne koristis preterano telefon prvih par sati to ce ti reci i oni. Za ovo vreme je kao nova.

Planiram u ušću da namestim, pošto ću biti u bg u nedelju..
Hvala na informacijama!

^ tu sam i ja radio, iskreno poslusaj savet i stavi ga u kesicu na 2h da se folija kako treba namesti i ispari sva voda do kraja. Posle toga uzivas i ne razmisljas vise o foliji.

Nece da pomogne u vezi boljeg gripa, folija moze da zastiti staklo od ostecenja ali nece telefon biti manje klizav jer ga ne drzis za zadnje staklo nego vecinom za ivice koje ce i dalje biti klizave.
Imao sam dbrand na 10 telefona i nikad mi nije pomogao da telefon bude manje neprijatan za drzanje osim sto je cuvao zadnje staklo i lepse izgledao :)

A pa dobro to svakako. Mada ja nisam pominjao tj zalio se na grip pa se zato nismo razumeli. Ovaj fabricki case iz kutije sam pomenuo vise u smislu jedva cekam skin da stigne samo da bih skinuo ovo odvratno providno cudo. Skin koristim najvise iz estetskih i dimenzionalnih razloga. Mada je ova plava prelepa ove godine, cak postoji sansa da se predomislim i skinem sve tj ne stavljam nista na telefon.

^ tu sam i ja radio, iskreno poslusaj savet i stavi ga u kesicu na 2h da se folija kako treba namesti i ispari sva voda do kraja. Posle toga uzivas i ne razmisljas vise o foliji.

Nije problem tako ću i uraditi.. Hvala puno na feedback-u

Jel imao jos neko problema sa stabilizacijom videa? Ne da je losa nego da ne radi npr? Ako sam dobro skapirao u 30fps modovima (1080 i 4k) radi EIS (elektronska) a u 60 fps (isto oba 1080 i 4k) radi OIS (opticka) stabilizacija. Kod mene u 30fps elektronska radi a kad probam 60fps uopste nema stabilizacije. Sta vise kad gledam u kameru uopste se fizicki ne pomera lense. Jel neko imao iskustva ili zna postoji li resenje? Telefon sam uzeo nov pre manje od 7 dana i sve ostalo radi kao sat, ali ovo sam tek danas primetio.

Stavio sam foliju.. Sve ok samo nije baš kao da nema ničega.. Malko se vidi na svetlijim pozadinama da ima folija..
Ali super su stavili da kejs ne dodiruje foliju itd..

Kažete ovaj model venčanica, a ja ne mogu naci po oglasima gold 8/256gb... Šta više, 7 pro 8/256 msm da nema niko na stanju trenutno. Ako neko naiđe, neka šibne pm.

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

To Loznica izmislja, ne obracaj paznju :D

Kažete ovaj model venčanica, a ja ne mogu naci po oglasima gold 8/256gb... Šta više, 7 pro 8/256 msm da nema niko na stanju trenutno. Ako neko naiđe, neka šibne pm.

I ti veruješ mnogo loznici.. On ide u mrkli mrak i pali sivu pozadinu da vidi da li mu je ekran dobar [emoji23]

Pa kako drugačije da se proveri ekran ? Ne pišite gluposti kada ne znate kako izgleda oled sa sivom koja je roze.
Ja sve što pišem pišem iz iskustva i nisam napaćeni klinac kao neki koji brane brend kao da su lično vlasnici istog.

OnePlus je venčanica u Srbiji i ko napiše drugačije realno ne zna šta ta reč uopšte i znači

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Tebra ako moram da idem u mrkli mrak i gledam određenu boju da bih video da li slučajno drugačije izgleda.. Čemu?

Nov nema. Da si mi poslao poruku bio bi ti rez. a visiš svaki dan ma forumu. Prošle nedelje 25.12. nije bilo dostave, ljudi praznovali, ove nedelje nova godina i nema ponovo. Da ih imam 100 toliko bi i otišlo.

Rekao sam vam, posle tog telefona sve laguje.

Ma šta pričaš, evo Loznica kaže venčanica, treba nam mikroskop i kolorimetar da ga testiramo, ne veruje on njima piliićarima.

Ne kapiram o čemu ti to Loznice... Burazer j ja smo imali razne OP modele, svi su bili prodavani u roku od max nedelju dana. Ovde na bench oglasima se isti prodaju za najviše par dana, ako je cena iole pristojna.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa kako drugačije da se proveri ekran ? Ne pišite gluposti kada ne znate kako izgleda oled sa sivom koja je roze.
Ja sve što pišem pišem iz iskustva i nisam napaćeni klinac kao neki koji brane brend kao da su lično vlasnici istog.

OnePlus je venčanica u Srbiji i ko napiše drugačije realno ne zna šta ta reč uopšte i znači

Ako se tako gleda sve osim IP i evintualno Samsunga S i Note serije nisu trazena roba. Naravno da ne drze cenu kao doticni ali su daleko od vencanica.
Ima kupaca sigurno za OnePlus telefone u Srbiji. Naravno da ih je daleko manje nego Iphona npr.
Sto se ekrana na OnePlus tice malo su ga preterali na XDA. Ima sporadicnih slucajeva ali sve to pokriva garancija.
A ko nema garanciju moze da se tesi da mu nece smeta ti u 99,999% vremena koriscenja. Jedino ako neko bas u mraku stalno gleda sivu :D

Ma kakvih par dana, 7T i 7 Pro se trenutno prodaju za sat vremena. Batalite lika, vidite da je nezadovoljan sobom u životu i ništa mu ne valja. Samo čekam da kupi iPhone da se usreći. Najbrži droid sigurno, a bolji i od iP, ekran sa osvežavanjem od 90 ubija, nekad samo gledate u njega i divite mu se.

Ni ja ne razumem cemu prica o vencanici kada je apsolutna neistina,ko god da postavi oglas vrlo brzo ga i proda

Nov nema. Da si mi poslao poruku bio bi ti rez. a visiš svaki dan ma forumu. Prošle nedelje 25.12. nije bilo dostave, ljudi praznovali, ove nedelje nova godina i nema ponovo. Da ih imam 100 toliko bi i otišlo.

Rekao sam vam, posle tog telefona sve laguje.
Koristiću ga(idem sutra da pokupim plavi 8/256) par dana/nedelja dok ne naiđem na Almond Gold, posle ide na doboš plavi.

Ma kakvih par dana, 7T i 7 Pro se trenutno prodaju za sat vremena. Batalite lika, vidite da je nezadovoljan sobom u životu i ništa mu ne valja. Samo čekam da kupi iPhone da se usreći. Najbrži droid sigurno, a bolji i od iP, ekran sa osvežavanjem od 90 ubija, nekad samo gledate u njega i divite mu se.

Daj čoveče , kapiram da od prodaje telefona živiš ali ovakvo pisanje ?

A sećam se ko juče priče " Ivan bilderko : neću nikada da kupujem mobilne od ljudi sa KP kada u balkanskoj ima to sve isto za istu cenu + ljudi iz balkanske plaćaju lokal , zaposlene itd itd "

Čudi me da ti modovi puštaju ovakvo "besplatno " reklamiranje robe na forumu.

Poslednja izmena:
Nigde se ne reklamiram na forumu. Niti sam ti kriv za nešto u životu. Tvoje nezadovoljstvo samim sobom ključa u svim temama ovde, ništa ti ne valja, ni jedan telefon, sve teme si zatrovao, a članovi koji ih koriste telefon iz teme su slepi jer ne vide mane koje nalaziš na daljinu gledajući u kristalnu kuglu + imaju venčanice. Pusti članovima na temi da komentarišu koji imaju telefon, prekini da vređaš članove. Želim ti da se odmoriš malo od interneta, takođe ti želim u novoj godini da konačno kupiš iPhone i budeš srećan. Sve najbolje brate moj.

Poslednja izmena:
@fkloznica, iskreno ivankp se nije nikad reklamirao na forumu oko prodaje pa ne vidim razlog prozivanja, sto se tice samog Ivana jako korektan i posten. Znam ga licno

Nazad
Vrh Dno