Mozda na papiru, ali baterija na iP4 traje 3 dana, na 4s najavljuju jos duze (nek ostane na 3 pa je dovoljno)
jel' to mereno na ugašenom telefonu?!? onda ne znam kako ja moram da punim moj iP4 svako veče a tokom dana ga ne koristim ni JEDAN jedini sekund tj samo ga nosim u džepu, služi mi za fensiranje, niti pričam, niti surfujem, niti primam/šaljem SMS, ma ništa ništa i baterija oko 21h na 20%?! mora da su mi uvalili.....
u redu mu je baterija.... mnogo se vise trosi ako se telefon koristi za ``fensiranje`` :d
Daleko su ti modeli od mobilnog telefona.
Za nešto vrlo tanko sa kamericom jesu. Misliš da ćemo videti neki Samsung ili LG kako ulazi u njih?
sacekaj jos malo, sada ce Nexus PrimeA ja mislim da su veverice svi koji su se nalozili na sminkericu jabucicu
I opet ,ja sebi uzimam ovu zvercicu![]()
pre svakog iPhone i ako sam cekao da vidim kakav ce biti iPhone5 kad ono jadac :d
Posto Samsung Galaxy S3 izlazi u 2012 ,tamo negde u drugom kvartalu mislim da je itekako dobar kompromis Samsung Galaxy S2 HD LTE .
Cak ne moram da brinem ni za futrolice ,mere se znaju![]()
u pravu si, najbolji telefon je Nokia 6310i![]()
sacekaj jos malo, sada ce Nexus Prime![]()
:dA main addition to the 4S is the voice assistant called Siri. Siri has been a third-party app that could be downloaded for iOS devices, but now, a more fluid and user-friendly version of the app is integrated into the iPhone 4S. The app was removed from Apple's App Store after presenting the 4S yesterday, and the servers were taken offline. The Siri servers, however, are back online with the following message: "I've been replaced! The new Siri is even smarter and better looking than me, and waiting for you on the iPhone 4S. I'll be leaving for home Oct. 15th. Until then...how can I help you?"
So, people have been enjoying the Siri app from the App Store, then...
1) Apple makes some improvements to Siri
2) Integrates it into the iPhone 4S
3) Removes Siri app from App Store
4) Tells current Siri app users to enjoy the fun while it lasts
5) Shuts down Siri servers on October 15
6) Tell sad panda Siri owners to buy an iPhone 4S
"Cold as ice!"
Da da, realno je u kategoriji wildfire-a po HW, a cenovno u sensation kategoriji...
Uvek me je odusevljavao tvoj pristup raspravi. Sta je tu izvrnuto i sta je tu "klinacka demagogija" (sta god to bilo)? Sta je u mom postu neistina, poluistina ili izvrnuta cinjenica?
edit: Naravno da znam da necu dobiti odgovor na ovo pitanje, niti ocekujem neku argumentovanu raspravu ovde.
Uvek me je odusevljavao tvoj pristup raspravi. Sta je tu izvrnuto i sta je tu "klinacka demagogija" (sta god to bilo)? Sta je u mom postu neistina, poluistina ili izvrnuta cinjenica?
edit: Naravno da znam da necu dobiti odgovor na ovo pitanje, niti ocekujem neku argumentovanu raspravu ovde.
Razlogom na coveka, a ne razlogom na razlog : http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem.
The ad hominem is normally described as a logical fallacy,[2][3][4] but it is not always fallacious; in some instances, questions of personal conduct, character, motives, etc., are legitimate and relevant to the issue.
E da nema vas apple hejtera, nikad ne bih saznao za svaki od 200 features-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari