Biće ogromno i ako bude samo ekran bez ivica
Uh velika razlikaG3 ima S801,verovatno su mislili da nema dovoljno "mesa" da gura 2K.
Sada gledam malo detaljnije.. Od 32gb slobodno 23 ?! Pa nije ovo TW ***. Na 32gb nexus 5 slobodno je oko 27. Ovo je mozda moto S phablet o kome se pricalo ranije
Uh velika razlika![]()
Nije 64 bita, a koliko vidim to svi čekaju jer će kao biti vidljivo poboljšanje...
Kako god 5.9" + ta rezolucija biće problematično.
Naravno da bi bilo, ja sam navijao da bude S805 ili Tegra K1 i 3gb ram, ostatak hardvera da bude od LG G2, a cena kao od prošlogodišnjeg N5, ali izgleda ništa od toga
http://www.gsmarena.com/cpuz_confirms_nexus_9_carries_64bit_tegra_k1_soc-news-9476.phpDa kojim slucajem postoji Tegra K1 sa Denver jezgrima izradjena u 20nm TSMC procesu, to bi bio idealan SoC za ovaj fablet. Ali ne postoji, dok sa druge strane postoji A8 koji ima slicne karakteristike. Tegra K1 sa 32-bitnim jezgrima trosi puno pa nije podesna za telefone. Mada kako god okrenes, sve je bolje od ovih smesnih Snapdragona.
Dpi i ppi nije ista stvar.
UPDATE: As pointed out by one of our readers, the 560 figure on the CPU-Z benchmark test is dpi, not ppi. So there is no mystery after all. The Nexus 6 will measure 5.9 inches.
http://www.anandtech.com/show/7925/...bit-socs-with-lte-category-67-support-in-2015
Evo vec sledece god dolazi to o cemu pricas i to bas od snapdragona..
Ima chip ali ne toliko efikasan i sa slabijim gpu -om. Plus je exynos iz note 4 malo jaci od s805 dok bi s810 trebao da pravi ozbiljnu razliku u odnosu na s805.Samsung vec ima chip poput S810 i nalazi se u dva njihova telefona, Galaxy Note 4 i Galaxy Alpha. Dobar pokazatelj koliko Qualcomm u ovom momentu zaostaje za konkurencijom.
Nije isto a mrzi me da idem na gugl da vidim razliku.
Evo ja sam stavio 410 dpi (led density) to cpuz i očitava
![]()
![]()
Imas testove sa note 4 exynosom i losiji je po trajanju baterije u odnosu na s805.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari