Molim pojasnjenje za razliku izmedju dpi i ppi.
Kako nije? One, s, gnexus su koštali lepu sumu.http://m.pocketnow.com/2014/10/10/nexus-9-pricing
Ni nexus nije kao nekad sto je bio.. Ocekujem dosta jaku cenu za nexus x/6
Kada sam kupovao sgs nexus one je bio 50 eura skuplji po radnjama u ns.Kako nije? One, s, gnexus su koštali lepu sumu.
A ako se ne pojavi kod nas, neće biti dobar?
Kamere na Motorola su uvek loše, to što Verge i Android central uzmu parice, pa kažu nekad je loša, a često dobra, okači mačku o rep.
Kako to misliš za Intel? Odavno je on na mobilnom tržištu![]()
Nema ovo veze sa nexusom. Telefon je ocigledno za verizon. Tipicno odvratan za droid modele koji zavrse kod tog operatera.
Sl Nexus nek ima bolju bateriju i bolju kameru (iako ni na Nexus 5 nije losa ali moze to jos mnogo bolje) i to bi bio to zaokruzen uredjaj.
Baterija veceg kapaciteta znaci i duze vrijeme punjenja. I ova se puni cijelu vjecnost.
U *** nesto mi to brzo. Pa je l' se grije? Veca struja skracuje zivotni vijek baterije, ne puni se to jednom mjesecno! Vjerovatno su nastimali da traje godinu i vozdra!![]()
Sony Z1 sa 3000mah cini mi se i manje. Sonijev punjac je vrh. Imam originalne Samsungove i Lg-ijeve punjace. To je off topicNece se Motorola NIKADA vratiti u staru slavu dok god kompanija koja je poseduje ima i sopstvene uredjaje iste vrste. Da ju je Google zadrzao, mozda bi se moglo pricati o tome.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari