Šta je novo?

Nexus 6

Da je ozbiljan ne bi kacio rezultate od pre 3 meseca za poredjenje CPU/GPU nego bi lepo sam uzeo i izvrteo benchmarke.

Kojih 3 meseca ? U rusiji odredjene mobove dobijaju ranije nego u ostatku sveta.. Plus njegov sajt je jedan od prvih u svetu sto se tice opisa mob telefona i tehnologije.

Sada sto nema sve brojke ko anand,to nije toliko ni bitno. Od brojki i statistike se "ne zivi"

Molim pojasnjenje za razliku izmedju dpi i ppi.

dpi je dots-per-inch (tačka po inču) a ppi je pixel-per-inch (piksel-po-inču). Prvo je softverski podesivo, šteluje se da bi elementi interfejsa bili krupniji ili sitniji a drugo je fizička veličina koja se dobija sledećom formulom: rezolucija/površina ekrana

"Where is this guy when you need him?" (slika sa tog članka) :D

Slazem se,ali se nadam da.nece biti,ljudski je:)
Ako bude cena slicna note 4 ili Lenovo vibe z 2 pro ,onda dileme nema,cao nexus vidimo se nekada

Ova baterija bi bila ubitacna i kamera obecava mnogo..ovo bi bio savrseni tel za sl 2 god.. Ali nadam se da moze ovo biti novi Nexus 6, ma koliko u to bilo tesko povjerovati.

Od toga nema nista :)

Jeste,nexus sa 3900mah baterijom. Lol. Plus ovaj ima kapacitivne dugmice a znamo sta google misli o tome

ne moze vise da se kupi nexus 5 16gb u usa.. eto znaka da se nece prodavati zajedno sa nexus 6/x

Poslednja izmena:
@loznica
Svakako ova motorola itekako obecava da bude odlican tel ako se pojavi kod nas.

Daj boze da bude veci i manji Nexus kao sto je to slicsj sa Iphone 6 i 6+, i to bi bio pravi pogodak.

A ako se ne pojavi kod nas, neće biti dobar?
Kamere na Motorola su uvek loše, to što Verge i Android central uzmu parice, pa kažu nekad je loša, a često dobra, okači mačku o rep.

A ako se ne pojavi kod nas, neće biti dobar?
Kamere na Motorola su uvek loše, to što Verge i Android central uzmu parice, pa kažu nekad je loša, a često dobra, okači mačku o rep.

Osim u slucaju Motorole ZN5... Znam jer sam koristio taj model 2 godine, imam ga jos, stoji i sakuplja prasinu u fioci :)

Poslednja izmena:
Nema ovo veze sa nexusom. Telefon je ocigledno za verizon. Tipicno odvratan za droid modele koji zavrse kod tog operatera.

Sto odvratan,dosta fino izgleda na ovoj novoj slici u crvenoj izvedbi! Jos ako bude imao 3900mah bateriju kao sto kazu,opet se motorola vraca da objasni kako se to radi!!

Teško da će se vratiti droid modelom. Sve dok ne zaređaju nekoliko mega uspešnih modela pod svojim imenom, ništa od vraćanja i objašnjavanja

Ma mislio sam na kapacitet baterije,kao sto je to uradila sa razer max svojevremeno kada drugi nisu mogli 1800mah da prebace ;)

Mogli su da prebace i 12000 mAh, ako ćeš da vučeš akumulator pored. Ne objašnjava se tako što se povećaju gabariti (iako protiv povećanja istih nemam ništa protiv u ovom kontekstu).

Prekjuce sam psovao svoj Nexus 4 kako nema bolju kameru, kakve bih slike napravio steta.. Sl Nexus nek ima bolju bateriju i bolju kameru (iako ni na Nexus 5 nije losa ali moze to jos mnogo bolje) i to bi bio to zaokruzen uredjaj.

Sl Nexus nek ima bolju bateriju i bolju kameru (iako ni na Nexus 5 nije losa ali moze to jos mnogo bolje) i to bi bio to zaokruzen uredjaj.

Da samo sto ce onda biti cena pocetna 600 eura. Google ide na nizu cenu, pa se dobije to sto se dobije. Ne moze i jare i pare iako Nexus nikad nije pri dnu cak sta vise je pri vrhu i najbolje radi.

doduse ovaj ce sigurno biti skuplji.verovatno 450 $/e pocetna. ali "mora" zbog veceg displeja i koriscenja vise materijala pri proizvodnji.
no google ima toliko para da mob moze da prodaje sa gubitkom ako tako zeli,ali do tog vremena jos nismo stigli :)

Meni ovo odgovara, niza cijena na ustrb nekih nedostataka koje nisu od presudnog znacaja. Od presudnog znacaja je da telefon radi tecno i da je dobra softwareska podrska.
Baterija veceg kapaciteta znaci i duze vrijeme punjenja. I ova se puni cijelu vjecnost. :) Meni je mrsko cekati da se toliko puni baterija, nekad zaboravim uvece da stavim na punjac. Pametnije je raditi na "ustedi i optimizaciji baterije" nego "povecavati" istu.
Voleo bih da malo porade na kvalitetu zvuka da batalim raspali iPod odma' :d

Uostalom, nek' izbace bilo sta, bitna je podrska. Ne bih mijenjao telefon cesto da je tako, osim ako ga hardwareska ogranicenost ne pregazi!

Poslednja izmena:
A neka cijena bude i malo veca nego do sada, ali da sve radi kako treba da se ima max zaokruzen uredjaj. I slazem se da Nexus najj radi.

U *** nesto mi to brzo. Pa je l' se grije? Veca struja skracuje zivotni vijek baterije, ne puni se to jednom mjesecno! Vjerovatno su nastimali da traje godinu i vozdra! :D

Poslednja izmena:
Sony Z1 sa 3000mah cini mi se i manje. Sonijev punjac je vrh. Imam originalne Samsungove i Lg-ijeve punjace. To je off topic :D Nece se Motorola NIKADA vratiti u staru slavu dok god kompanija koja je poseduje ima i sopstvene uredjaje iste vrste. Da ju je Google zadrzao, mozda bi se moglo pricati o tome.

U *** nesto mi to brzo. Pa je l' se grije? Veca struja skracuje zivotni vijek baterije, ne puni se to jednom mjesecno! Vjerovatno su nastimali da traje godinu i vozdra! :D

A sta onda kad cujes da Oppo Find 7 75% napuni za pola sata? :)

Sony Z1 sa 3000mah cini mi se i manje. Sonijev punjac je vrh. Imam originalne Samsungove i Lg-ijeve punjace. To je off topic :D Nece se Motorola NIKADA vratiti u staru slavu dok god kompanija koja je poseduje ima i sopstvene uredjaje iste vrste. Da ju je Google zadrzao, mozda bi se moglo pricati o tome.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2469362

Ovi bas i ne kazu da je manje od sat ipo :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno