Šta je novo?

Nexus 6

Ja ne znam kako ga tako brzo puni, mozda neka nova tehnologija.

Ljudi, kad vidimo sta drugi nude (kamera, zvuk, brze punjenje, bolje baterije, prosiriva memorija...itd jako bitne stavke za cjelokupan uredjaj) pa i za vecu cijenu, onda skontamo da je Nexus sa pravom jeftiniji, i da to nije nikakva "usluga" Google-a kako neki smatraju! :)

EDIT:

Pa velika je razlika manje od sat, sat i po, i 2.5-3 kako0 neki navode na xda :D

Poslednja izmena:
pa ja bih baš rekao da to nisu "jako bitne" stavke nego baš sporedne. ajde kamera i baterija ali oni nisu loši na petici.

pa ja bih baš rekao da to nisu "jako bitne" stavke nego baš sporedne. ajde kamera i baterija ali oni nisu loši na petici.

Mozda meni, tebi, djilketu, telepu i slicnima. Cak naprotiv vecini je bitnija kamera dobra nego hoce li dobiti novi update androida. To vazi i za audio, a da ne govorim prosiriva memorija. Bitan im je cjelokupan uredjaj, boli ih k**** za updateovanje, rutovanje i ostalo.

za kameru sam i rekao i ona i nije loša
kakav audio? pa to i na ovom geek forumu vidiš koliko je bitno. ima vas par koji mlatite oko toga i to je to. nikog koga poznajem to ne zanima. bitno je da pušta zvuk i to je to.

Kako ti mozes ista da pricas o muzici kad je ne slusas preko telefona? :d tj ne slusas je uopste?

jel ja kineski pišem? :) da zovemo liua da prevede ako treba, voli srbe lik, hoće da pomogne :)

lol :) stvarno kao da ljudi citaju samo deo posta :)

Shvatam ja sta ti kazes ali 100% osvetljenje nikome ne treba. Razumem da kada se telefon koristi nema tu spasa osim da stave vecu bateriju.

Rekao si da ima par nas i da ne znaš ovako nikog, a to je daleko od toga da zvuk nije bitan. Tako sam ja razumeo ****ga

Iskreno ja ni ne znam nikoga osim mene u mom drustvu da ikada slusa ziku na telefonu. Ali stvarno, i ako slusaju obicno su to yt rip ili radio. Ako se zasedne negde pa se pusti na zvucnik i to je to.

Shvatam ja sta ti kazes ali 100% osvetljenje nikome ne treba. Razumem da kada se telefon koristi nema tu spasa osim da stave vecu bateriju.
kako ne treba, pa na koliko ćeš da držiš kad si napolju na suncu?
ne pričam ja za situacije kad blejiš kući pa nabijaš 20 sati ekrana, tad možeš i da imaš 1200 mah bateriju i da ga držiš ceo dan na punjaču, nego za situacije kad si napolju i nagaziš ga. ne pomaže tu nikakva optimizacija

Rekao si da ima par nas i da ne znaš ovako nikog, a to je daleko od toga da zvuk nije bitan. Tako sam ja razumeo ****ga
jeste to sam rekao. i kako si iz toga izvukao kao bitan podatak da li ja slušam muziku ili ne, pa nisam ja ti pa da zaključujem "ja ne koristim -> to je glupo" :D
ali od recimo 20 ljudi koji mi prvi padnu na pamet apsolutno nikom nije bitan kvalitet zvuka na mobilnom telefonu lol. većina ne sluša uopšte a poneko nabije sluške u uši dok trči, vozi se u busu i sl. bitno da svira (ili ni to :D)

Iskreno ja ni ne znam nikoga osim mene u mom drustvu da ikada slusa ziku na telefonu. Ali stvarno, i ako slusaju obicno su to yt rip ili radio. Ako se zasedne negde pa se pusti na zvucnik i to je to.

upravo

Na šta mislite pod kvalitet zvuka? Na zvučnik ili kvalitet na slušalicama? Ja imam N4 i priznajem da nisam od onih koji imaju istančan sluh ali meni je na slušalicama (CX150) sasvim u redu. Na zvučniku ne slušam muziku ali sam čitao da su se zvučnici na N4 i N5 smatraju lošima, bar u odnosu na neke druge (mislim da pominju HTC). Ja bih radije da Nexus uskrate vrhunskog zvuka na zvučniku (neka bude OK na slušalicama) a da stave bolju kameru i bateriju.

Naravno, sve to nema svrhe ako bude 5.9", ja ga ne bih kupio i da košta $200.

Malo sam, samo malkice, razmišljao isplati li mi se možda sa N4 preći na N5 ako stvarno zeznu N6. Još nemam odgovor na to pitanje. Nadao sam se možda preći na N6, da razlika bude konkretnija, ali izgleda ništa od toga.

pa dobro i šta sad. ja sam napisao da je bolje imati jaču bateriju nego budžiti neke optimizacije i ti na kraju dođeš do toga da napolju držiš 50%. evo i ja sam malopre jeo pitu sa zeljem i posle pitu sa jabukama.

I ja se slazem sa tobom, ali sam rekao da 100% osvetljenje nije stalno potrebno. A sa kime se svadjas nemam pojma.

Znas sto narod ne slusa muziku na telefonu? Pa nije bas prakticno baratati sa ovim ciglama. Dosta ih voli da je to nesto malo, da ne zauzima prostora, namjenjeno bas za slusanje muzike, nesto kao iPod. A i svakako nece da trose na to ionako jadnu bateriju koji ih moue izdati bas kad zatreba. Imam taj iPod i neuporedivo ga je lakse korisiti od bilo kog telefona a i zvuk daleko bolji. Isto kao sto i kamere na telefonu ne mogu biti iste kao kamere napravljene bas zabtu namjenu.
Raja se ne lozi toliko na AIO uredjaje...

Poslednja izmena:
Bas se loze na AIO :D Od najnezahtevnijih korisnika oba pola do zahtevnijih. Sem profesionalaca. Ajd imam i ja ipod i vijam dslr, ali me svi gledaju u cudu :D Od ljudi koje znam.

to je to. uvecan moto x. samo mi nije jasno sto se ovi tripuju da je sutra pustanje u prodaju ? ne ocekujem ga pre novembra.

Interesuje me samo jesu li ovo spec ovog tel Snapdragon 805 i 3 GB RAM-a, kamera 13 MP senzorom i OIS optičkom stabilizacijom i baterija 3900mah ?

Ako bude kao i druge moto kamera će biti šit, rama će verovatno biti 3GB, baterija nema šanse, kada note i slični imaju slabije baterije od toga.

Poslednja izmena:
Ruzan je do bola.

Sve u svemu bice kao i svaki nexus do sada svi su izgledi da ce se zakinuti bateriju i kameru. Ali da vidimo zvanicno prestavljanje.

Kakvo zakidanje na bateriji, z3 ima 3100, note 4 ima 3200. Ovaj ce verovatno imati tu negde.

realno se ceka sledeca godina ako nastave sa nexus programom (valjda sledeci nece biti veci od 5.5 inca) :) s805 ne donosi nista novo..

Nazad
Vrh Dno