Šta je novo?

Nexus 6

Ogromno čudo, dvoumio sam se da li da uzmem n5 ili da čekam n6, kako sada stvari stoje i dobro je što sam uzeo n5 jer bi samo uzalud čekao.

Ovo je novi nexus,***. Jedino ako izbace manji model,ali iskreno pored n5 koji se i dalje prodaje ne vidim zasto bi to radili..

Da, prošle godine su u ovo vrijeme oborili cijenu N4 da ga rasprodaju pa se znalo da dolazi N5 ali ove godine ništa od toga, znači da nisu ni planirali pravog nasljednika za N5 i da ovo što izbacuju nije u toj kategoriji.

Ok, so I made some calculations. First, I browsed to the site pictured in the leak. At 100% in Chrome's browser on my N5, I couldn't match what I saw. However, at 90%, pretty much everything aligned perfectly! Now, the difference in screen size between a 5" screen and a 6" screen at a ratio of 16:9 is a factor of close to 1.44. That would mean I would have had to reduce my font size much more than a 10% drop from 100 to 90. In contrast, the difference between screen sizes between a 5" and a 5.2" screen is approximately 1.1, a difference of 10%. So, if the screen sizes differed by only 10%, then a 10% drop in font size in Chrome would allow the my screen and the screen in the leak to match.

In short, according to my calculations, what you see in that leak is a 5.2" screen.

Fw3ED5Zl.png

Sta je lik na xda napisao samo otvarajuci sajt koji stoji na slici n6 preko svog moba :)
Da li ima istine u njegovom pisanju ne znam..

Poslednja izmena:
Mene uopšte ne bi čudilo ako izbace manji i veći Nexus, svi su počeli to da rade, zašto ne bi i Google ponudio takav dil. U fazonu Nexus 6 i Nexus 6 Plus, prvi sa 5.2 inča, drugi sa 5.9, pa ko voli nek izvoli :)

Obe slike zakacene na predhodnoj strani.

Ako nista, ispravice (uslovno) 3 nedostatka nexusa do sad. Kameru, zvuk i autobomiju. Naravno i to mogu zabrljati ;)

Ja samo znam da meni kao nekom fanu nexusa su mu preveliki i telefon od 6" i tablet od 9"...

Da su preveliki jesu. Ali vecina nas je kada su se pojavili telefoni sa ekranom od 5 inca je isto reagovala :) I sad ih je tesko koristiti jednom rukom, a phablete nema sanse.

Meni nece kao iPhone korisnicima naprasno porasti ruka za toliki telefon. Ovih 5 inca je neki maksimum za mene.

5-5.2 je sasvim ok, sve preko je vec patnja. Da mogu da predjem preko tog za svakodnevnu upotrebu, kupio bih note2 i 3 odavno.

A ko ce ga znati, mozda se i poveca zarad novog Nexusa :d

Mada sa logike developer uredjaja i ima logike povecanja na 6", a valjda je to glavna poenta Nexusa.

Sto su mu power/vol tasteri ovako nisko postavljeni tj. na sred telefona ?

Da bi mogli da se pritiskaju palcem. Veliki je telefon.

5-5.2 je sasvim ok, sve preko je vec patnja. Da mogu da predjem preko tog za svakodnevnu upotrebu, kupio bih note2 i 3 odavno.

A ko ce ga znati, mozda se i poveca zarad novog Nexusa :d
Jeste ok kada ima minimalne ivice. Da ima ivice kao one, xperia z ili iPhone, teško bi to bilo.

Momce sa Jadra sta bismo mi bez tebe :D Super mu je kad hoce levi, gornji deo "ekrana" da dodirne kaze da je izvodivo ;) A to sto bi desni donji ispritiskao sve :D

Nego, da li je neko od naših operatera ikada imao u ponudi motoroline telefone? Ili će moći da se nabavljaju samo od sanera?

Mts je imao motorole u ponudi. Mozda i dalje ima

Imali su onu motorolo motolux ili tako nesto. Mozda i onu defy motorolu. Za prvu sam siguran jer je moj drug kupio taj mob preko mtsa

Niko nije kacio maketu i njeno poredjenje sa ostalim mobovima. Na stranu sto ja mislim da je ova maketa i manja od buduceg moba :)

[YOUTUBE]-qzLDwLWqqs[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Bila je i Motorola Milestone u Telenoru. Problem su bili delovi za servis tj. odsustvo istih.

Tacno. Motorole se retko kvare, ali kad nastane problem...

Nazad
Vrh Dno