Šta je novo?

Nexus 6

Ako je sve to tačno (a to je još uvijek veliko ako) možda su stvarno išli na to da broj Nexusa označava približnu veličinu u inčima. U tom slučaju se samo možemo nadati da će izbaciti neki Nexus 5 2015 sa oko 5.2" koji bi mnogima bio privlačniji nego taj phablet.

Ja nešto ne verujem da će se vraćati unazad :D Ali nadajmo se, ovo je preveliko...

Ima logike. Popunjavaju rupe u ponudi sa novim tabletom, tako da phablet ne bi bio iznenadjenje zapravo. Zna li se kad je objava?

Od 20okt pa do prve nedelje novembra. Cenim taj interval

Ocekujte cenu od 450€/$ jer ce n5 i dalje biti u ponudi. Znaci on je 350/400 tako da ovaj phablet mora da se razlikuje sto znaci da mu ne gine 450.
Ovo je moja neka logicna procena.

Za te pare bolje da se saceka pad cene note 4.

Poslednja izmena:
^ Takođe i ja imam takva predviđana,pogotovu što N5 nepada cena,a N4 su spustuli cenu i rasprodali 2 meseca pre izlaska N5....

Poslednja izmena:
my-body-is-ready.png

Procitasmo vest koja je danas na Benchu. Ipak je phablet sa S805. Sigurno ce biti N5 (2015).

Kakva su vam predviđanja za novi N5 koje ću mu biti specifikacije?

Koji novi n5 ? Bice isti kao stari,mozda dodaju verziju od 64gb.

Ne znam samo odakle vam ta nagadjanja da ce biti N5 2015? Nema sile, to su izmisljotine....Da idu tom logikom Nexus 6 ne bi imao 5.9" vec 6" :D

Ma broj nema veze sa ekranom, šta vam je ljudi, to je generacija.

Ja sam izneo moju teoriju kako donose imena, bar za telefone. Zato sam ubedjen da je ovo X, ali ok :) Prosto ocekujem iz vise razloga. Prvo jer je phablet, ostali to nisu bili. Drugo i Apple sad ima manji i veci model i trece svi ostali proizvodjaci imaju taj sistem za flagshipove.

Sve dok se ne zove 2015 znaci da staje.. u prosecnu kucu.

X (iks) ne deset :D
Kao Moto X. Izneo sam gore vec svoju teoriju :D

Izgleda da je Gugl odlucio da pokida sto se tice autonomije. Dojadilo im da kritikuju Nexus zbog autonomije :D

Ne bih se kladio. 6 inca,2k ekran. Ali sve je moguce.

0... Nula, zero, null... Jbm te boze što napraviše ovaj *****izam...

Sve se nadam da ovo nije Nexus 6 ili da će postojati još jedan manji model sa boljim dizajnom.

Nazad
Vrh Dno