Biće ogromno i ako bude samo ekran bez ivica
Uh velika razlika 🙂G3 ima S801,verovatno su mislili da nema dovoljno "mesa" da gura 2K.
Sada gledam malo detaljnije.. Od 32gb slobodno 23 ?! Pa nije ovo TW ***. Na 32gb nexus 5 slobodno je oko 27. Ovo je mozda moto S phablet o kome se pricalo ranije
Uh velika razlika 🙂
Nije 64 bita, a koliko vidim to svi čekaju jer će kao biti vidljivo poboljšanje...
Kako god 5.9" + ta rezolucija biće problematično.
Naravno da bi bilo, ja sam navijao da bude S805 ili Tegra K1 i 3gb ram, ostatak hardvera da bude od LG G2, a cena kao od prošlogodišnjeg N5, ali izgleda ništa od toga
http://www.gsmarena.com/cpuz_confirms_nexus_9_carries_64bit_tegra_k1_soc-news-9476.phpDa kojim slucajem postoji Tegra K1 sa Denver jezgrima izradjena u 20nm TSMC procesu, to bi bio idealan SoC za ovaj fablet. Ali ne postoji, dok sa druge strane postoji A8 koji ima slicne karakteristike. Tegra K1 sa 32-bitnim jezgrima trosi puno pa nije podesna za telefone. Mada kako god okrenes, sve je bolje od ovih smesnih Snapdragona.
Dpi i ppi nije ista stvar.
UPDATE: As pointed out by one of our readers, the 560 figure on the CPU-Z benchmark test is dpi, not ppi. So there is no mystery after all. The Nexus 6 will measure 5.9 inches.
http://www.anandtech.com/show/7925/...bit-socs-with-lte-category-67-support-in-2015
Evo vec sledece god dolazi to o cemu pricas i to bas od snapdragona..
Ima chip ali ne toliko efikasan i sa slabijim gpu -om. Plus je exynos iz note 4 malo jaci od s805 dok bi s810 trebao da pravi ozbiljnu razliku u odnosu na s805.Samsung vec ima chip poput S810 i nalazi se u dva njihova telefona, Galaxy Note 4 i Galaxy Alpha. Dobar pokazatelj koliko Qualcomm u ovom momentu zaostaje za konkurencijom.
Nije isto a mrzi me da idem na gugl da vidim razliku.
Evo ja sam stavio 410 dpi (led density) to cpuz i očitava
![]()
![]()
Imas testove sa note 4 exynosom i losiji je po trajanju baterije u odnosu na s805.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari