Šta je novo?

NBA 2K11

Nemoj da se nerviras toliko... ne treba ti da skrenes kao ja. :d

ma cuti,kretanje igraca mi je uzasno,dodavanje da ne pricam(najvise mi ide na zivce,dodaje on kome hoce,ne sisa komande),a o 90% sutu u cetvrtini,to necu ni da pominjem...

E da, to sam zaboravio da napomenem za dodavanje. Doda na skroz suprotnu stranu...

ma nece uvek,samo u prelomnim trenucima... ;)
meni nije fora da igram na Pro ili slicno,najteze odjednom pa kako bude,ali su ga bas napravili da nema teorije 5 zaredom da dobijes...

vodim po 10 razlike u drugoj cetvrtini,u trecoj stizu ko peske,jos i povedu,ne mogu kos da dam...

A sa kim igras?

Denver,postava: Andersen(Nene ne zna nista kao tele),Harrington,Carmelo,Afflalo,Billups...

Nego,koji novi roster da skinem i kako da ga stavim,tj. gde da ga iskopiram?

Bilo je postavljeno na nekoj od prethodnih strana, samo sto ako stavis novi roster moraces sezonu iz pocetka.

novi roster je druga prica...

Mnogo brze se igra...

Znaci SVAKI, SVAKI, SVAKI put kad mi je bitan napad doda drugom igracu... SVAKI PUT.

jedino sigurno dodavanje je na pola metra,sve ostalo je izgubljena lopta...

Tako je... Izludjuje me sto moram da otrcim do igraca da bih mu dodao loptu. -.-

Vi sto igrate na simulation, koje su prednosti i mane simulation slajdera u odnosu na ove default? Presao bih na to, no ako se desavaju gluposti kao i na default, onda nista :d

A casual bese kao neki arkadni mod?

Vi sto igrate na simulation, koje su prednosti i mane simulation slajdera u odnosu na ove default? Presao bih na to, no ako se desavaju gluposti kao i na default, onda nista :d

A casual bese kao neki arkadni mod?

ja prvi put cujem da postoje simulacija i arkada :)

Desavaju se gluposti, i to kakve... Mada ne znam kako je u odnosu na default, posto sam nesto malo igrao na njima.

anarki i El_Barto, pretpostavljam da ne koristite icon pass?

Pozz...nisam stigao da pregledam ceo topic ali evo sad cu da pitam(nemojte da zamerite ako vec ima).U pitanju je FPS, npr. dok igram imam oko 60-70frameova(sve nasvirano do kraja VSync iskljucen), medjutim kada dodje do dodavanja lopte preko celog terena, skok ispod kosa, dodavanje iz auta itd... igra padne na 12fps i ne moguce je igrati 5 sekundi dok to prodje....Ima li resenja za to???

ne...

sve je na def. kako je bilo kada sam prvi put upalio igru,samo sto igram na Hall of Fame i bez Coach moda...

Pa onda se za džabe žališ na "neprecizna dodavanja", jer kako će igra da zna kome ti hoćeš da dodaš ako ne koristiš icon pass češće nego običan pass? :p

Ni ja ne radim icon pass...ne znam ni kako. :d Sad cu da vidim na YouTubeu i igri.

To je obično R1 po defaultu na gamepadu. BTW jel zna iko kako da mi budu ikonice od x360 komandi(ono A,B,X,Y, LB, RT, LT, RB) jer me ovi plavi ABCD LF1 LF2 bune.

jedno pitanje:

u asocijaciji igras vise sezona ili se zavrsava igra na kraju prve?

ja ovo njesra vise ne igram,nije vredno mojih zivaca i para za novu tastaturu,misa,sto,...:crash:

izvinjavam se moderatorima na uzastopnim postovima...

Fino uzmeš ko čovjek gejmped i ne nerviraš se i koristiš icon pass.

I ja sam definitivno juče odustao od igre.

Nisam koristio ICON PASS jer loptu sam retko gubio loptu, makimalno 3-4 za celu utakmicu. Podnosio sam više nego što sam trebao ali dve-tri stvari stvari su mi prelile čašu. Prva je apsolutno neigranje odbrane mojih AI saigrača, kad se protivnički bekovi neometani šetaju po reketu i, ukoliko omaše, hvataju ofanzivni skok, jer moji saigrači uopšte ne reaguju ili reaguju sa ogromnim zakašnjenjem. Kad mi, naprimer, Beno Udrih uleti u gužvu između centara, skoči, šutne i tek kad je lopta na pola puta do koša ovi "moji" nešto kao dignu ruke. A drugo što me je izluđivalo je što ne postoji dugme za hvatanje lopte. O tome da protivnički centri bukvalno uzimaju loptu ispred nosa mojih centara (koji idu na nju glavom, širom raširenih ruku) je nešto na šta sam oguglao, ali ovakve scene kao sa screen-ova, još kad počnu da se ređaju nekoliko puta u toku utakmice, teraju me da "prokuvam".
Protiv Orlanda sam uglavnom čuvao Hauarda. Na prvoj slici mu lupam bananu, lopta pada Fejvorsu (slika 2), a ovaj ne samo što ni ne pokušava da je uhvati ispred nosa (slika 3) nego je i odgurne nazad u ruke Hauardu (slika 4). Ne samo što me je to izludelo, nego za minut ipo 2. četvrtine desi se rezultat sa slike 5... lagane 3 trojke iz trka preko ruke mojih odbrambenih igrača, plus dvojka pod faulom i nisam ni sačekao izvođenje slobodnjaka, usledilo je alt+f4. Dosta mi je nervianja do NBA 2K12...

A evo i malo NBA wallpapera...

Grozno...

Poslednja izmena:
Namestio sam icon pass. Na Turiafu mi stoji "LF2". Koje je to dugme? Nijedno ne reaguje...

Fino uzmeš ko čovjek gejmped i ne nerviraš se i koristiš icon pass.

ma isti djavo,tako je igra uradjena...
meni iskoci lopta iz obruca minimum 5 puta tokom tekme,njima nijednom...
skacu pored moja 3 igraca,lopte koje presecem opet dodju i njihovih i tako u nedogled...

@NasyB
Sto se tih skokova tice, ja ponekad zagradim reket sa Turiafom i pustim Stoudemirea da hvata lopte, zna da bude korisno.

Namestio sam icon pass. Na Turiafu mi stoji "LF2". Koje je to dugme? Nijedno ne reaguje...

Ono dugme za fintu ti je icon pass za centre, valjda se clutch naziva u kontrolama.

Inace, sto se ovog sveopsteg nerd rage-a tice, i mene igra nervira, ali toliko je zarazna da je ne mogu prestati igrati :)

I mene dosta nervira i to najviše Yao Ming ali nekako se suzržim. Nekad stavim da komp igra na 12 minuta hall of fame i simulation slajderi i gledam ko pravu utakmicu.

Nazad
Vrh Dno