Svi vi koji se zalite ste izgleda prvi put uzeli NBA da igrate od ove godine ili eventualno prosle (sem Nasty B). Ili to ili nikada niste posteno odgledali neki prenos NBA ili makar domace lige......
Nije igra bez mana ali je jako blizu totalne simulacije kosarke.......
Najbolje za vas bi bilo da se manete ove igre
Svi vi koji se zalite ste izgleda prvi put uzeli NBA da igrate od ove godine ili eventualno prosle (sem Nasty B). Ili to ili nikada niste posteno odgledali neki prenos NBA ili makar domace lige......
Nije igra bez mana ali je jako blizu totalne simulacije kosarke.......
Najbolje za vas bi bilo da se manete ove igre
Problem sa ovima što se žale, pa i sa Nasty-em, je što ljudi igraju sa četvrtinama od 4 - 5minuta. Takva igra ne može biti ni približno realna, makar ne u ovoj igrici. Ovde je potrebno razviti pa i razvući napad, pre utakmice podesiti odbranu (namerno stavite Sag Off na loše šutere da bi oni šutirali i tako završavali napad AI-a...) i uz koncentraciju od celih 1h koliko traje jedna tekma + uz poznavanje igrača kojih predvodite = može da se dobije meč sa realnim ishodom.
...Zato što postavim savršenu odbranu, ali to nema nikakvog uticaja...
Za to vreme od jedne desetinke HA je prešao bar dva metra, skočio i lupio mi bananu kroz obruč (pogledati rezultat, četvrtinu i vreme)...
Opet da ponovim da je igra fenomenalna, zaista silno uživam u 95% utakmica i pored svih mana. Ali kad postane suludo nerealna, e onda...
Nekad si napisao da igraš odbranu tako što juriš pleja. Ja tako samo pravim faulove i rupe u odbrani.
I meni se dešavaju apsurdi po nekada ali ne toliko i toliki.
Plej je osetljiv na Shoot in Trafic kada ide na obruč protiv visokog igrača ali sa distance je mnogo opušteniji. Kao u realnosti. Uzmi Seltikse za primer iz realnosti i igraj protiv njih pa ćeš videti kako je realno. Usput, ja najbolje igram protiv BOS; MIA i ORL. Ne pamtim kada me je neki od tih timova pobedio. Dok me PHI cepa, MIL mi je noćna mora - ne pamtim kada sam ih pobedio...
AI može da drži koncentraciju onoliko koliko mu ti postaviš kroz nivo težine. Čovek nije to u stanju!![]()
Jos nisam provalio gomilu stvari (+ iz nekog razloga mi kontole povremeno odbijaju saradnju), ali imam iste iritacije poput vecine ovde.
Zamisli da igraš PES sa, na primer, Barsom i dođe ti meč sa Levanteom, koji u svakom napadu zabija gol. Šta bi tad uradio?
U My player modu, kad dajem izjavu, treba da pritisnem ono "A, B, C, D", ali moj joypad ima umesto toga 1,2,3,4, pa ne znam koje je koje? Ja sam isao po logici A-1, B-2 itd., ali sam se *****ao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari