Šta je novo?

NBA 2K11

Opet ja :d Krenuo sam neki fantasy draft, i Beasley mi igrao krilnog centra prvu utakmicu, odigrao odlicno, nekih 30ak poena. Medjutim ocena mu pade sa 80 na 79. Je l' to kao nezadovoljan sto igra PF ili sta vec?

Ništa neobično, zbog fantasy drafta, verovatno ti je međuigračka hemija niska, pa nekim igračima pada rejting.

Usput, dugo nisam igrao igru, ali kad je počeo plejof, malo se ponovo "naložim", i skinem OVO . Zaista, ne znam šta su uradili, ali kao da igram drugu igru. Naravno, i dalje kad igra reši da te dobije to radi na takav način da su tablete za smirenje više nego dobrodošle, ali se to ređe dešava, ali ume da me sasvim izbaci iz takta (jadan forum SK sa mojim postovima).

2 pitanja:

1. Zasto kada igram sa drugarima 2 na 2, svako dodaje samom sebi, dzabe igramo 2 na 2 kad uvek ovaj koji ima loptu dodaje samom sebi. Kako to da se promeni?
2. Da li postoji mogucnost da igrac koji je povredjen u trenutnom rosteru koga imam, nekako editujem manuelno, da vise ne bude povredjen?

thx unapred na odgovoru! ;)

2 pitanja:

1. Zasto kada igram sa drugarima 2 na 2, svako dodaje samom sebi, dzabe igramo 2 na 2 kad uvek ovaj koji ima loptu dodaje samom sebi. Kako to da se promeni?
2. Da li postoji mogucnost da igrac koji je povredjen u trenutnom rosteru koga imam, nekako editujem manuelno, da vise ne bude povredjen?

thx unapred na odgovoru! ;)

aj pomagajte :d
Neko??
Stalno igramo 2 na 2 i stalno samo se dodaje onaj kod koga je lopta, bez veze :S

Nema teme u konzolaskom delu pa cu pitanje/a postaviti ovde :/

Naime igram cesto sa drustvom 2k11 i igramo prilicno jednostavno jer niko ne zna kombinaciju za siguran kos/dobru odbranu. Koliko sam skontao, odbranu je najbolje prepustiti kompu, ali opet, nekad uspeva uvek, nekad uvek primim kos.

Sto se napada tice pokusavam sad ovo. Prvih 10x je uspelo i od tad po 2 igraca mi napadaju kobija, tako da nema sanse da se izvuce kad pokusam taj fazon. U cemu je fora?

http://www.youtube.com/watch?v=XZ6igRxmBYY

Daj predlazite neke tipove, trikove, tutoriale, video snimke sa YT, posto igramo prilicno jednostavno i amaterski. Vise onako refleksno nego promisljeno.

Uzmite NBA 2K12. :) Mnogo je bolje odrađena igra, potezi su realni, low post igra je dovedena na visok nivo, kao i akcije za igrače.

Pa planiram, ali opet, i ono sto steknem do sada iz 2k11 ostace i za 12ku. :)

Neće baš, drugačije su kontrole, bukvalno učiš od početka da igraš.

Nista, onda ode 12ka na skidanje :D mislio sam da nije tolika razlika. Fifa recimo jeste, nebo i zemlja 11 i 12. Znaci vredi promene?

Vrh Dno