Šta je novo?

NBA 2K11

Meni je PgUp (iznad strelica) faul. Ne znam da li je to "select" ali reaguje uvek.

Problem koji sam izneo mi se desava u Asocijaciji. Sinoc sam isao na Quick match i tamo sve radi u najboljem redu. Select dugme i prave nameran faul. Kod vas koji igrate Asocijaciju da li ima penal zavrsnice?

Povredi mi se durant u 6oj utakmici finala,rekoh ma necu da idem na pocetak,jedva sam dobijao Boston..I pobedim ja tu ali sada nikako ali nikako ne mogu da ih dobijem u game 7 :D FFS!

Ja dok sam igrao sa Heatom play off, pred finale mi javi da se Bosh povredio i da ce odsustvovati preko mesec dana, ja brze bolje alt+f4 dok nije snimio :d

Citeri.. prostije vam onda da iskljucite povrede, zar ne?! :d

Pa upravo zbog tog unutrasnjeg nemira koji bih imao kasnije da sam citovao,ne odradih alt+f4...:D Al zato sad 7x vec ne mogu da dobijem Boston i to sve gubim sa 2-6 razlike:)

Meh, da onda izgubim u finalu pa da moram igrati celu sezonu ponovo :d No, igrao sam sa OKC finale, tako da bih pobedio i bez Bosha verovatno, al' hteo sam da on bude tu :)

Aj neka mi neko kaze, kako radite transfere ovde? I ima li neki patch ili nesto slicno gde ce on sam da odradi transfere?
Meni je NBA original onakav kakav je, vidim dosta transfera treba da se odrade.

Aj pa 'fala.

Malo su izmenjene i ocene igrača u skladu sa "trenutnom formom", odličan je roster u svakom slučaju.

Najbolja kosarka!
Bilo bi dobro da ubace i evropu !

Cudo da nema neki euroleage basket?

Ali ovaj 2k11 stvarno kida! :)
Jako je realan

Gde se skidaju update-i rustera, moze neko na p.m.?

Cudo da nema neki euroleage basket?

A ko bi to kupovao?? Oni koji vole evropsku košarku su najsiromašniji evropljani i najveći pirati (mi, rusi, grci, istočna evropa...), tako da se nikome ne isplati da to pravi. A što se modera tiče, za tako nešto ne postoje valjani alati.

Gde se skidaju update-i rustera, moze neko na p.m.?

U sklopu igre imaš 2K Share. A ako nemaš nalog, onda ovde ili ovde .

Jaoj kolko su me nervirali update-i sa povredama, strasno! Pre je moglo da se iskljuci, to jes' da se load-uje bez povreda, sad jos nisam probao.

Skino sam ovicijalni roster od juce 2010.12.22.. Samo sam kopirao tamo gde treba u W7 i to je to jel tako? Igra sama loaduje?
Meni je malo toga jasno oko nba, skoro sam poceo da igram..
Vidim recimo u rostersima Rondo ima crvene ocene i neke minuse.. Sta to znaci? Je l' su to te povrede o kojima pricate??!
Vidim da nije starter i da su mu overal ocene drasticno opale... Pa jel moze bez ovoga, da se loaduje roster bez povreda?

Da, to je zbog povrede jer je Rondo trenutno povredjen.

Inace, jel se ja tripujem ili se gluposti tipa ''tim odjednom zaboravi da igra kosarku, ziceri se promasuju na sve strane, nemozes normalno da dodas loptu'' i ostale gluposti desavaju i kad se igra protiv zivot protivnika? Recimo, juce igram sa drugom, ja uzeo LAC a on Indianu, ja vodim celu utakmicu, negde u 3/4 sam imao oko +20 i odjednom blokada, ja nista zivo ne pogadjam, on je dao jedno 10 trojaka sa Grangerom do kraja utakmice, i u 4/4 imao 100% FG sa njih, dok meni E. Gordon masi a stoji sam kao duh, sa Davisom sutam penale i znam koliko treba da drzim palicu za Perfect Release, ali ne, kaze early i promasi oba bacanja u zadnjem minutu, i tako ja rage quitujem na kraju :d Juce isto kad sam uzeo Atlantu igram organizovano i polako, ali nista nemos' pogoditi u 2/4, no posle su se raspucali pa sam ga razvalio :D Inace, nije prvi put, i pre se desavalo, kao da se clutch factor ne moze iskljuciti i cesto kad udjemo u 4/4 a ja vodim, moji krenu da promasuju gluposti dok se rezultat ne izjednaci... Nije meni problem sto izgubim, neko kako izgubim, a to je bas car ove igre :d :D Znam da je to kosarka, i da se takvi preokreti mogu desiti, ali nacin na koji se to desava ovde, pogotovo protiv AI-a, je stvarno van pameti...

Poslednja izmena:
Pobeda ima stotinu oceva, a poraz je siroce! :)

Moguce je da se igraci malo opusten kad vode sa velikom razlikom, ali sumnjam :)
"on je dao jedno 10 trojaka" hehe

@King James: ovo se isto i meni desavalo, zato sam i obrisao igru. E, sad imam novi problem. Jel mogu nekako da vratim igru??? :d Pomagajte, da ne moram ponovo da je skidam! :d

xaxa :)

partition magic, ako se dobro secam? pa idi na recovery, nacices je vec na prvom sloju :)

Sta znam, meni rusteri sa povredama i trenutnom formom sve vise imaju smislja... ako vas se igra realna kosarka, samo updejtujte realno

ne znam sto sam to napisao :)

valjda sto je pomenuo partition magic. Treba ti neki data recovery s-were cijeg ja imena trenutno ne mogu da se setim :/

Ma sta sad, skinucu ponovo... Nije problem 5GB...

Nije meni problem sto izgubim, neko kako izgubim, a to je bas car ove igre :d :D Znam da je to kosarka, i da se takvi preokreti mogu desiti, ali nacin na koji se to desava ovde, pogotovo protiv AI-a, je stvarno van pameti...

Zbog toga sam prestao da igram ovo. Desilo mi se sa Memfisom, protiv Dalasa, da na kraju treće četvrtine vodim 42-26, rasturao sam ih, ne zna se. Naravno, pobedili su me 48-46. 26 poena za tri četvrtine, a samo u četvrtoj 22, uz šut 10-10, a ja 13-1 (dva slobodna bacanja su u 4 poena). Nekako to, uz silno nerviranje, progutam i nastavim dalje, sledeća utamica protiv Bostona, 6 sekundi pre kraja vodim sa jedan razlike, na 3 sekunde Rej Alen šutira i maši (nisam mogao da verujem). Pod košem moji centri Horford, Džoš Smit, Konli i iz Bostona Rondo. Naravno, Horford i Smit se ne pomeraju uopšte, jedino Rondo skače, hvata loptu, šutira i tek kad je lopta skoro ušla u koš, moji centri su se udostojili da malo podignu ruke. Retko koja igra uspeva da me ovoliko iznervira...

Da, to i mene izludjuje. Ne znam, evo zavrsava skidanje, pa cemo videti...

Ajde da testiram to, moram samo da nagruvam nekog 20-ak razlike za poluvreme pa cemo videti :)

Ne znam na kojoj tezini igras, ali obavezno stavi bar all star + simulation... Sim obavezno, a ovo od allstar pa na dalje...

Svejedno koji je nivo tezine, all star ili rookie, igra je smece. Chiche iz Bostona trce i kucaju ko da im je 20 a ne 35+ godina, moji igraci skacu s rukama uz telo(da stavis balvan ispod kosa pre bi loptu uhvatio), protivnicki pg 100 puta pokupi loptu ispod mog kosa, o presecenim loptama da ne pricam, svi imaju oci na potiljku.Da ne nabrajam dalje, igra nije vredna trosenja zivaca. Nisam verovao vama koji ste se zalili, pa reko da proverim. Ko igra da bi se iznervirao, a ne opustio, taj je mazohista.

Nazad
Vrh Dno