Šta je novo?

NBA 2K11

Skinuo sam novi roster, ali u sezonu izmene nisu primenjene? Ne igra mi se bas sve ispocetka...

Kako očekuješ da, u sezoni koju si već počeo sa jednim rosterom, se zameni drugim rosterom?

Dajte neki link da skinem novi roster,skinuo sam nesto sto izgleda ne radi :(

Hvala lepo,to je to :)
E sad imam jos nekoliko pitanja :)
Igrao sam vec ovu igru,ali onako sto se kaze na preskok i pomalo,a sad hocu lepo ispocetka da krenem neku sezonu,pa me zanima vas predlog (ukratko,da ne prelistavam sad celu temu ) na kojim podesavanjima da je igram tj nerviraju me one situacije kada ja promasujem zicere,a komp sve pogadja itd,koliko se secam moglo se nesto podesavati sa onim sliderima i slicnim stvarima
Mislim da cu za pocetak da igram na pro,a ne mogu da se setim ni za cega onaj clutch faktor tacno sluzi?
Tako da sve u svemu cekam neki predlog ipak znatno iskusnijih igraca, Hvala unapred :)

Jel dobar ovaj roster sto je postavio John Cena? Ja sam skinuo neki drugi i u njemu nema Walla i jos nekih igraca... A da, vidim da su i u tom prethodnom rosteru "uracunate" i povrede, pa jel mogu to nekako da "iskljucim"? Odgovorite sto pre, jako mi se igra! :D

Ovaj roster ti ništa ne valja, igrači su debelo precenjeni a neke slike su *****ne, npr. Omer Asik (CHI) ili Sh. Collins (CHA)...
Znaš šta je Abby's roster za ovo... :sceptic:

TO je istina ali treba skinuti od MR excitement portrete. I missing players cfs. Onda je sve kako treba.
Ja ga duvam sa MInesotom 0-3 skor. Napravio sam neke trejdove. Doveo Jason Richardson-a, Weems, Amir Johnson-a, Reggie Williams-a, Thaddeus Younga. Ne znam zasto drzim Kevina Lav-a. Potpuno beskoristan igrac za mene, trom, ne mogu da poentiram s njim......treba mi brz, skocan PF......
Evo kompletan link koga zanima da sve skine http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=136&t=75436

Poslednja izmena:
Stoudemire - najbolji PF u ligi (moje misljenje).

Je l' se na simulation slajderima isto desava da igraci odjednom krenu promasivati? Razmisljam da se prebacim na to, pa reko ako se ovo desava i na sim, da ne radim to, dzabe cu gubiti zivce jos vise :d

Inace, igram sa Knicksima, 5-4 (ili 6-4, ne mogu se setiti :D ) skor, sva 4 poraza sam vodio celu utakmicu i s**** sve u 4/4 :D Ajde, izgubio sam od Dallasa i Denvera, ali i od bednog Detroita i Memphisa :S: I to protiv Memphisa Gay suta za pobedu i promasi i neki anonimus uhvati i polozi preko Amarea i Turiafa...Btw, Felton-Amar'e pick n roll je prosto milina :)

Igras sezonu sa Nju Jorkom? Tooo, brateeeee. :D I ja... Po meni imaju odlican tim. Maltene svako moze da pogodi za 3. Azabuike je lud totalno. :D Meni skoro svi igraci leze (mislim na sut), osim Walkera (sa njim idem na zakucavanja, za to je odlican) i Rautinsa...

Batalio sam Asocijaciju sa Minesotom i počeo sa Jutom. Ovo je živo pishanje. U prvom napadu sam imao 5 ofanzivnih skokova, tj. 6 omašenih šuteva sa manje od pola metra razdaljine. Drugi napad Denvera, Melo šutira mrtvog ugla (1. slika), lopta ide da udari o ivicu table, ali magično skreće (slika 2) i ulazi bez koske. Nešto kasnije, Kirilenko se otvara i kreće ka košu (slika 3.), te mu ubacujem loptu (obratiti pažnju na to gde je lopta, a gde je Nene). Pola desetinke kasnije (slika 4) Nene "munja" Ilario seče napad (postavio sam "odraz" gde je bio pola desetinke pre). Pred kraj lagano kucanje Nenea posle pasa KROZ "duhovitog" Džefersona, te je usledilo lagano ALT+F4 pre kraja prve četvrtine.

Ne postoji gora krađa od prve utakmice asocijacije. Sa kojim god timom da počnem, prva utakmica je prava revija nerealnosti, banalnosti i detalja koji kidaju živce...

Prilozi

• 01.jpg
    01.jpg
    578.2 KB · Pregleda: 54
  • 02.jpg
    02.jpg
    576.9 KB · Pregleda: 52
  • 03.jpg
    03.jpg
    287.5 KB · Pregleda: 51
  • 04.jpg
    04.jpg
    580.2 KB · Pregleda: 53
  • 05.jpg
    05.jpg
    207.5 KB · Pregleda: 46
Nasty je u rekordnom roku napravio sampione od Minesote, hahahah!:laugh:
Sto se ovih slika tice - ne vredi, neki ce i dalje da tupe kako je igra max realna itd... Ja prso od Bostona 30+ razlike, moji su SVE masili (ukupno 11 zicera i 7 suta za 3 gde sam bio sam, a poceo sam da brojim tek od 2. cetvrtine)...

Batalio sam Asocijaciju sa Minesotom i počeo sa Jutom. Ovo je živo pishanje. U prvom napadu sam imao 5 ofanzivnih skokova, tj. 6 omašenih šuteva sa manje od pola metra razdaljine. Drugi napad Denvera, Melo šutira mrtvog ugla (1. slika), lopta ide da udari o ivicu table, ali magično skreće (slika 2) i ulazi bez koske. Nešto kasnije, Kirilenko se otvara i kreće ka košu (slika 3.), te mu ubacujem loptu (obratiti pažnju na to gde je lopta, a gde je Nene). Pola desetinke kasnije (slika 4) Nene "munja" Ilario seče napad (postavio sam "odraz" gde je bio pola desetinke pre). Pred kraj lagano kucanje Nenea posle pasa KROZ "duhovitog" Džefersona, te je usledilo lagano ALT+F4 pre kraja prve četvrtine.

Ma to je sve zbog velike nadmorske visine na kojoj se nalazi Denver(Mile High City).:D

Kako mrzim igru ovu igru. Sad zato sto se zabagovala mi je propalo sat vremena... JEEEE!!!

Malopre, kraj 3. cetvrtine, vodim 88:60 protiv Cikaga, zatamni se ekran ..

Poslednja izmena od urednika:
haha :d Nerd rage ftw :D

Meni nekad izmedju dve cetvrtine zatamni, al' na par sekundi...

Malopre sam izgubio od Washingtona 98-78... Gallinari sut za 3 1/13... Od tih 13 suteva, znaci 12 sam promasio. Od 12 (brojao sam!) je cak 6 bilo kad sam bio sam, 2 su bila nesto pola preko ruke, i 4 su bila preko ruke sto je ok sto sam promasio... Mislim stvarno...
Btw, kako da ubacim Currya u prvih 12? Posto nesto *****ava, nece da ga stavi umesto Williamsa... Pise nesto "You must have all 240 minutes alocated"?

Btw, kako da ubacim Currya u prvih 12? Posto nesto *****ava, nece da ga stavi umesto Williamsa... Pise nesto "You must have all 240 minutes alocated"?

Znači da ako ti CURRY nije u prvih 12 (već u RESERVES) ako izbaciš nekoga i staviš ga na njegovo mesto, minuti koje je imao igrač kojeg si izbacio se automatski vraćaju u nedodeljene, tako da Curry-ju trebaš da dodeliš preostalu minutažu i onda će biti u toku igre.

Hmm, a kako dam mu dodam minutazu?

Dovedoh B.Lopeza u Oklahomu za Perkinsa.Odlican igrac,u svim sferama,mozda malo spor ali to cu srediti preko developmenta.Imam dobrog PF rukija tako da bih hteo da menjam Ibaku za nekog kao i Aldricha koji su em nezadovoljni em slabi ili ja ne umem da igram sa njima.Aj neki predlozi za kog da trejtujem njih dvojicu?:)Po mogucstvu jedan centar i jedan SG.Obojica su u zadnjoj godini ugovora.

Ja ne kapiram kako dobijam utakmice koji bi trebao da izgubim a gubim koje treba da dobijem. Znaci pocnem sezonu 0-3 sa Minesotom pa vezem 6 pobeda (ot tih 6 lako relativno lako sam dobio Lakerse, Chicago, Oklahomu i San Antonio posle 2 produzetka. Pa sad opet gubim 3 uzastopno od Atlante, Milwaukee-ja, Houston-a.
To mi se cini i u 2k10 da mi se desavalo u asocijaciji...........

E ljudovi, kako da radim neke finte? Mislim ne ono levo desno itd. neko bas neke poteze, koja je kombinacija tastera?!

Malopre sam igrao protiv Milvokija, pa sam bas racunao sumnjive situacije. Izgubio sam 112-101, pritom je Milvoki poslednju cetvrtinu dobio 33:14. U poslednjoj cetvrtini je Curry (inace fantastican centar, po mom ukusu) uopste nije hteo da ide ispod kosa. E sad, "sumnjive" situacije i malo statistike:
-7 puta mi je lopta izasla iz kosa pri pokusaju za 3, a 2 puta pri sutu za 2. Bukvalno IZASLA!
-Kada se lomio mec (pri rezultatu 99:99) Bogut je kod ivice za 3, igra ledjima, cuvam ga sa Stoudemireom. Bogut se okrece, sutira, daje kos (a bio je kod trojke) + sfiran faul Stoudemireu.
-Presekao sam im pas pri izvodjenju lopte iz auta 14 puta, svaki put su je pokupili za 0.5s, nisam je nijednom uhvatio
-6 puta promasujem zicer, oni jednom
-4 puta je njima lopta prosla bukvalno mom igracu kroz ruku i usla u kos

igra je toliko zarazna da nema dalje,ali ima bagova,namestenih situacija koje mi kidaju zivce zvaki dan po jedno 5 sati...

ako nisam 20 puta udario o sto,tastaturu iz sve snage,nisam nijednom...

Mogu da razumem neke bagove ali da se igrac sa 6 faulova vrati u igru ne mogu da shvatim!

igra je toliko zarazna da nema dalje,ali ima bagova,namestenih situacija koje mi kidaju zivce zvaki dan po jedno 5 sati...

ako nisam 20 puta udario o sto,tastaturu iz sve snage,nisam nijednom...

Polako... Moras jos mnogo da udaras da bi dostigao moj nivo. :d Doduse, sad sam lepo izadjem iz igre pa udarim par puta u zid (njega vala ne mogu da srusim :d), vise ne udaram tastaturu, misa, joypad, sto itd.

sada sam je igrao,samo pred kraj ALT+F4...

dodje mi sve da polomim,koliko se nerviram...

Nazad
Vrh Dno