I ja sam definitivno juče odustao od igre.
Nisam koristio ICON PASS jer loptu sam retko gubio loptu, makimalno 3-4 za celu utakmicu. Podnosio sam više nego što sam trebao ali dve-tri stvari stvari su mi prelile čašu. Prva je apsolutno neigranje odbrane mojih AI saigrača, kad se protivnički bekovi neometani šetaju po reketu i, ukoliko omaše, hvataju ofanzivni skok, jer moji saigrači uopšte ne reaguju ili reaguju sa ogromnim zakašnjenjem. Kad mi, naprimer, Beno Udrih uleti u gužvu između centara, skoči, šutne i tek kad je lopta na pola puta do koša ovi "moji" nešto kao dignu ruke. A drugo što me je izluđivalo je što ne postoji dugme za hvatanje lopte. O tome da protivnički centri bukvalno uzimaju loptu ispred nosa mojih centara (koji idu na nju glavom, širom raširenih ruku) je nešto na šta sam oguglao, ali ovakve scene kao sa screen-ova, još kad počnu da se ređaju nekoliko puta u toku utakmice, teraju me da "prokuvam".
Protiv Orlanda sam uglavnom čuvao Hauarda. Na prvoj slici mu lupam bananu, lopta pada Fejvorsu (slika 2), a ovaj ne samo što ni ne pokušava da je uhvati ispred nosa (slika 3) nego je i odgurne nazad u ruke Hauardu (slika 4). Ne samo što me je to izludelo, nego za minut ipo 2. četvrtine desi se rezultat sa slike 5... lagane 3 trojke iz trka preko ruke mojih odbrambenih igrača, plus dvojka pod faulom i nisam ni sačekao izvođenje slobodnjaka, usledilo je alt+f4. Dosta mi je nervianja do NBA 2K12...

A evo i malo NBA wallpapera...

Grozno...