Šta je novo?

NBA 2K11

Ako koristiš Living Rosters imaćeš i Fieldsa, za Xaviera ne znam.

All-star+sim na 12 min daju prilicno realne rezultate.

Hmm, tako i igram. Evo rezultata:
Indiana - SA 101:108
Indiana - Sharlot 104:99
Filadelfija - Indiana - ne znam tacno, ali dao sam vise od 115.
Indiana - Filadelfija 122:102

Filadelfija nije neki tim, tako da sam mozda zato dao njima mnogo poena. Prve 2 tekme su bili realni rezultati, a druge 2 relativno realni... Videcu kako se bude situacija odvijala pa mozda smanjim (sl. protiv Milvokija).

Igra je definitivno premasila samu sebe. Maggete mi je u prvom poluvremenu dao 36 poena uz sut 18/18. BRAVOOOOOOOOOOOOO

Tebi treba poseban topik da mozes na miru da kukas posle svake utakmice :d

Znam da su tu, ali ih u igri nema, bar u ovom default rosteru, il' sam ja corav...

Tebi treba poseban topik da mozes na miru da kukas posle svake utakmice :d

:d

@filipos: allstar + simulation...
Inace, pobedio sam Milvoki. :D Gubio sam cak 19 razlike, ali sam se na kraju ipak vratio i pobedio rezultatom 114:106. :D

Znam da su tu, ali ih u igri nema, bar u ovom default rosteru, il' sam ja corav...

Skini zadnji ruster koji sam ja okačio i preimenuj ga u default ime da ga ne bi učitavao svaki put po puštanju igre.

Pa, trebalo bi da su u default rosteru, postoje njihove fotografije, nisu naknadno dodati, sa onim "generic" facama...

Moram jos jednom da pitam..Jel ja flesiram ili je u 2k10 u sklopu All star week-a,bilo i takmicenja u trojkama i zakucavanjima a u 2k11 toga nema ?

Nije bilo tih takmičenja, samo utakmica.

Denver - Indiana 119:102
Hjuston - Indiana 140:111

Ne zna se sta je realnije. Da li Hjustonov sut od 73%, ili brojke u rezultatima... pljuc

@SuperStarr i NastyB
Hvala ;)

Skinuo sam ovo sto je SS okacio, a to je cini mi se Albysov. Ubacio sam samo roster, za slajdere ipak verujem u 2K :)

U istoj utakmici mi se povrede Hibbert, Granger i Dunleavy - SUPER!!! Igram protiv Atalante (pre toga pogledao u povredama, i vidim da je Crawford povredjen, 2-4 weeks), ja taman srecan, kad ono on decko igra bez problema celu tekmu... MA BRAVOOOOOOOO

Hahah :d

Mada potpuno razumem Barta sto se nervira :) Stalno ponavljam da batalite igranje sportskih igrara protiv "kompjutera", besmisleno je i frustrirajuce.

Poslednja izmena:
Bez obzira sto ljudski protivnici koriste exploite i to takodje moze da frustrira, a o pucanju meceva na 2K serverima, lagu itd da ne govorim, moram da se slozim s tim da je igranje protiv AI-ja pomalo besmisleno. Medjutim, ima smisla ako se posmatra kao klasicna "igrica" gde nesto gradis, tim, svog igraca, imas nekakav progres, igras sezone i asocijacije... I ne samo to, AI nece da ti rage-quituje na pola meca, igra raznovrsno i takticki, za razliku od ljudi koji su najgori cizeri i uradice sve samo da bi pobedili a ne da bi uzivali u igri, AI moze da pruzi dozivljaj prave kosarke, sa realnim rezultatima i statistikom.

Kad smo vec kod jeftinih trikova, meni je najveci win Kajl Korver, po genijalcima iz 2K najbolji shooter svih vremena sa 95 rejtingom za 3 poena! :D Ako ne gresim, jedini igrac ukljucujuci i classic timove sa istim rejtingom je Stiv Ker iz neke od generacija Bullsa. :wall:

Bez obzira sto ljudski protivnici koriste exploite i to takodje moze da frustrira, a o pucanju meceva na 2K serverima, lagu itd da ne govorim, moram da se slozim s tim da je igranje protiv AI-ja pomalo besmisleno. Medjutim, ima smisla ako se posmatra kao klasicna "igrica" gde nesto gradis, tim, svog igraca, imas nekakav progres, igras sezone i asocijacije... I ne samo to, AI nece da ti rage-quituje na pola meca, igra raznovrsno i takticki, za razliku od ljudi koji su najgori cizeri i uradice sve samo da bi pobedili a ne da bi uzivali u igri, AI moze da pruzi dozivljaj prave kosarke, sa realnim rezultatima i statistikom.

Tu si potpuno u pravu. Samo što AI ponekad pravi čuda sa procentom šuta, hvatanjem lopti, brzinom kretanja (Ming) i još koječemu, za razliku od cheeser-a.

Kad smo vec kod jeftinih trikova, meni je najveci win Kajl Korver, po genijalcima iz 2K najbolji shooter svih vremena sa 95 rejtingom za 3 poena! :D Ako ne gresim, jedini igrac ukljucujuci i classic timove sa istim rejtingom je Stiv Ker iz neke od generacija Bullsa. :wall:

Stiv Ker je, koliko znam, najbolji trojkaš u istoriji NBA (nisam siguran da li je postigao najviše, ali ima najbolji procenat šuta, daleko bolji i od Stojakovića i Alena, koji su trenutno aktivni igrači). Korver je upravo kao i Ker, nije starter, ne igra puno, ali procenat pogođenih trojki mu je vrlo visok, pa zato ima takav rejting. Pogledaj statistike Morrow-a (NJ Nets), rejting mu je 66, TRADE VALUE samo jedna zvezdica, ali mu je zato šut M:83, 3PT:88. Jednostavno igrač za trojke i ništa više...

Drugari, ja instalirao danas, odavno nisam igrao NBA.. Ima li neki normalan tutorijal?
Mnogo mi nesto konfuzno sve, ne mogu da pohvatam komande, ima ih milion, ne mogu da pohvatam koje su manje ili vise bitne.
Igram na 'rumblepad 2' inace.

"Igraj" treninge prvenstveno da naučiš odbranu.

Kako to kad odaberem practice/freestyle, nekad oba tima (igraca) sutaju na jedan kos a nekad svako na svoj? Skoro uvek kad izaberem freestyle oba igraca napadaju isti kos, par puta mi se desilo da svako ide na svoju stranu... Secam se da u 2K9 nije bilo ovoga...

Desava mi se sledeca glupost: 15 sekundi do kraja. Vodim +3.Imam loptu.Komp ne faulira vec pusta da vrame istece.Jos jedna:Ja gubim sitno. Manje od minut do kraja. Moji igraci nece da naprave nameran faul.
Ova dva problema su u bliskoj vezi. Desava li se ovo jos nekome i da li postoji resenje za ovaj bag?

Da li postoji roster koji sređuje klasične timove? Pošto, kao što znate, nijedan od legendarnih timova nema kompletan sastav, uglavnom nedostaje po nekoliko igrača sa klupe.

Da se nadovezem na problem, kada igram protiv coveka, pritiskom na 'Select' pravim nameran faul, a kada igram protiv CPU pritiskom na isto dugme nece. :trust:

Vrh Dno