All-star+sim na 12 min daju prilicno realne rezultate.
Igra je definitivno premasila samu sebe. Maggete mi je u prvom poluvremenu dao 36 poena uz sut 18/18. BRAVOOOOOOOOOOOOO
Gde su pojedini rookie igraci tipa Landry Fields, Henry Xavier...?
Tebi treba poseban topik da mozes na miru da kukas posle svake utakmice :d
Znam da su tu, ali ih u igri nema, bar u ovom default rosteru, il' sam ja corav...
Znam da su tu, ali ih u igri nema, bar u ovom default rosteru, il' sam ja corav...
Skini zadnji ruster koji sam ja okačio i preimenuj ga u default ime da ga ne bi učitavao svaki put po puštanju igre.
napravi backup pe nego iskopiraš, za slučaj da ti se nešto ne svidi.C:\Documents and Settings\???\Application Data\2K Sports\NBA 2K11\Saves\
U Atlanti imas dva Crawforda :d
Bez obzira sto ljudski protivnici koriste exploite i to takodje moze da frustrira, a o pucanju meceva na 2K serverima, lagu itd da ne govorim, moram da se slozim s tim da je igranje protiv AI-ja pomalo besmisleno. Medjutim, ima smisla ako se posmatra kao klasicna "igrica" gde nesto gradis, tim, svog igraca, imas nekakav progres, igras sezone i asocijacije... I ne samo to, AI nece da ti rage-quituje na pola meca, igra raznovrsno i takticki, za razliku od ljudi koji su najgori cizeri i uradice sve samo da bi pobedili a ne da bi uzivali u igri, AI moze da pruzi dozivljaj prave kosarke, sa realnim rezultatima i statistikom.
Kad smo vec kod jeftinih trikova, meni je najveci win Kajl Korver, po genijalcima iz 2K najbolji shooter svih vremena sa 95 rejtingom za 3 poena!Ako ne gresim, jedini igrac ukljucujuci i classic timove sa istim rejtingom je Stiv Ker iz neke od generacija Bullsa. :wall:
Manje od minut do kraja. Moji igraci nece da naprave nameran faul.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari