Šta je novo?

NBA 2K11

Izlomih tastaturu,tj naprso deo plastike kod num pad-a...Ovo vec nije normalno...3 utakmice za redom koje gasim,3x mi komp ne daje da prodjem prvi krug doigravanja,dobija me Juta u utakmici u kojoj trebam da overim prolaz dalje-trenutno vodim 3:1 u seriji.
Durant masi sa slobodnjaka ko nezdrav(u sezoni sam imao 92% sa njim),zatim masi sut iz igre sa "kapice" i iz ugla odakle je mozda i najjaci..Westbrook 2x za 1 utakmicu masi zakucavanje u kontri,dok meni u kontri Kirilenko 2x daje kos tako sto ga izblokiram Perkinsom kad podje na zakucavanje i lopta udje u kos...Deron im skace izmedju D.Lee-a i Krleta..Jbm li ga sta je ovo...

Poslednja izmena:
Igra ima rutinu kojom ne dozvoljava da se lako "odlepiš", ma šta radio. A to me nerviiiirraaa...
Već sam na forumu SK istresao bes kad su me najgori timovi lige u mojoj asocijaciji (Detroit, GSW, pa i Cleveland) punili kao od šale (najmanji procenat šuta su imali GSW - 68%), da bi, zatim, prilično lako dobio Lejkerse, pa me zatim Atlanta i Hjuston oduvaše (Atlanta 82% šuta, jedna četvrtina 100% šut, 4/4 za tri, ja 18% šut...) sve do utakmice sa Denverom kad moji saigrači uopšte nisu igrali odbranu ili hvatali loptu, kada sam deinstalirao igru.
Juče je ponovo instalirah, nastavih sa Denverom, opet skoro ista situacija, retko kad omaše neki šut, lopta zuji oko mojih igrača, ali niko ni ruku da pruži, blok je misaona imenica...pa još kad sam video da se par mojih šuteva za tri odbijaju od nevidljive prepreke na košu (lopta ide savšeno za koš "bez koske", ni blizu obruču, a onda odskoči od nečega i izađe)... Sve to nekako istrpim bez nerviranja da bi mi sledeća na redu bila baš Juta. Začudo, Williams nije pogađao sve što je bacio, moji AI saigrači ponovo zaigraše odbranu, bilo i par blokada, pa sam ih dobio na kraju. Posle, lagane pobede nad Suns-ima i Clippers-ima, poraz u drugom produžetku od Portlanda, ali sve deluje normalno, ni traga nepogrešivosti iz prethodnih utakmica. Sad samo čekam da mi dođe Toronto ili Minesota, kako će oni tek da sipaju nepogrešivo...
Uglavnom, ne vredi se nervirati, pusti neka te dobiju (bar do 3-3), programsku rutinu ne možeš da izmeniš, ma kako da igraš. Kad igra ne dozvoljava da pobediš, nema šanse da je dobiješ...

Jesi li instalirao Win Xp sa "ugrađenim" SP3 ili si Win XP SP2 "upgrade"-ovao sa SP3 standalone update-om?? Ukoliko si na XP SP2 instalirao SP3 UPDATE, to u preko 80% slučajeva upropasti sistem, prvenstveno što je, tako nešto, sada zastarelo, pa mnoge nove stvari (NBA 2K11, Office 2010, Photoshop CS5...) uopšte ne funkcionišu sa tim. Ukoliko si stavio "svež" WinXP SP3, možda verzija koju imaš nije baš najbolja. Potraži na netu verziju koja ima BIE u imenu, tip ih odrađuje vrhunski.

Instalirao sam sp3 update samo, nisam hteo da formatiram hard. al izgleda da cu morati. Aninstalirao sam 2k11 i instalirao ponovo i kad krene Jordan intro samo stane posle 5 sekundi, nece dalje........
Mozda su drajveri graficke u pitanju, stavio sam nove catalyst

Instaliraj sve iz "packages" direktorijuma na CD-u pre instalacije igre.

LeQuit se veceras vraca u Quicken Loans Arenu.Da vidimo kako ce da reaguje pod pritiskom. :d

To ce biti zanimljiva utakmica, Miami-Cleveland...

Obrisao ovo ****** od igre. Ne pokusavajte da igrate Jordan challenge outscore Wilkins - iz prostog razloga sto nemate sanse!!! ***** pogadja iz svih mogucih i nemogucih pozicija, ne pravi faulove, radi pre kucanja sedamdesetsestrostruki salto sa sve svrsavanjem po vasoj (mojoj) faci! Da ne pominjem 25581268512 ukradene lopte, sut 18590275897189571897% itd.! Fantasticna igra ako ste mazohista! Svaka preporuka za takve!
pu

Ja sam iz prve odradio taj outscore Wilkins challenge.

Na kojoj tezini ste igrali? Jel na sim? Aj iskreno...
A neki ne znaju da igraju jer ti neki nemaju vremena da ceo dan igraju prokletu igru uvezbavacjuci slobodna, sut i akcije...:wall:

Pa onda nije ni cudo sto si iz prvog presao... Kad je po defaultu Pro + default, a ja sam igrao na allstar + simulation... Ogromna razlika.

Kakve veze ima? Mogu da se kladim da ne bi presao iz prve da si igrao na allstar + sim...

Kako nema veze???

32 naspram 48 minuta. Mislim da je racunica jasna. Da li bih presao, verovatno bih, ali taj deo NBA 2k11 gledam samo kao zabavu (arkadu).

Ocigledno ne znas da igras odbranu pa te Wilkins razvaljuje. Valjda znas da je Jordan jedan od najboljih defensive igraca u NBA.

9x NBA All-Defensive First Team (1988–1993, 1996–1998).

Ne znam sta reci ali recimo u my player modu na 4x12 minuta iako imam ocajne ocene igram odlicnu odbranu i retko koji igrac mi da preko 20 poena po utakmici. Podesavanja su superstar + sim

ali recimo u my player modu na 4x12 minuta iako imam ocajne ocene igram odlicnu odbranu i retko koji igrac mi da preko 20 poena po utakmici. Podesavanja su superstar + sim

Ja sam počeo ovo pre 2 dana, imam još 1 tekmu do NBA (sada sam na summer circuit) i na HoF + sim + sve supšteno za 5 bodova (slajderi) imam ocenu A+ i ako mi je "overall" samo 46.
Igram kao SF defensive type, 6'6" / 200lbs. :)
Kako ti igraš?

Igram kao SG 6'3'' oko 190lbs. Stigao sam to 16 utakmice u prvenstvu i trenutno mi je OVR 54. Poceo u LAC i trazio sam trade u CHI i posle 9 utakmica u LAC precao u CHI. Nabudzio sam sut za tri poena i medium shot preko 90. Shoting in traffic je 80 jer vise mi ne dozvoljava, shot of dribling je 95. Ali su mi zato ostale ocene smesne. Jedino sto igram na drilovima je sut.

Posle 15 utakmica prosek mi je 35 minuta po mecu i 6. sam covek u ekipi. Jos nisam dogurao do prve petorke. Prosek oko 30 poena, sutiram mnogo, prosek za dva oko 50%, za tri oko 45%, slobodna 92%. oko 2 skoka po utakmici, isto toliko asistencija, 1.9 izgubljenih lopti i 0.9 blokada.
Sve ovo je na 4x12 minuta.

Igram kao SF defensive type, 6'6" / 200lbs. :)

Igram kao SG 6'3'' oko 190lbs.

Zar ne postoje metričke mere u My Player modu?? Meni u asocijaciji sve piše u santimetrima i kilogramima??? Mislim, postoji to u opcijama...

Usput, pročitah jedan zanimljiv tekst u vezi LeBronovog dolaska u Klivlend i strašno mi se dopao jedan deo:
"The Cavaliers, who had seemed publicly to be growing a cute steely reserve in the 48 hours leading up to their old superstar's first visit back, instead went deer-in-the-headlights.
After which they went complete Bambi."

Imam jedno pitanje za ove malo iskusnije igrace. Konkretno za NastyB-a, posto je najaktivniji u ovoj temi, svaka cast.
Dakle, u My Player modu konkretno kada se postavim u odbrani za probijanje, on mi uvek ali "uvek" svira faul. E sad, znam da je u 10' to bio faul u napadu, a sad ne znam dal' je promenjeno pravilo pa se sad to svira kao faul u odbrani ili sam ja nesto lose postavio u opcijama(iako nisam nista iskljucivao) ili je neki bug ili sta vec?

Charging faula skoro i da nema u igri. Ne znam za my player mode, slabo sam igrao, ali u utakmicama kad god sam se postavim uvek bude faul u odbrani...AI-u ne znam da li je ikao svirao charge kad se propisno postavim, jedino kad sam igrao sa drugom par puta je njemu svirao faul u napadu...

Imam jedno pitanje za ove malo iskusnije igrace. Konkretno za NastyB-a, posto je najaktivniji u ovoj temi, svaka cast.
Dakle, u My Player modu konkretno kada se postavim u odbrani za probijanje, on mi uvek ali "uvek" svira faul. E sad, znam da je u 10' to bio faul u napadu, a sad ne znam dal' je promenjeno pravilo pa se sad to svira kao faul u odbrani ili sam ja nesto lose postavio u opcijama(iako nisam nista iskljucivao) ili je neki bug ili sta vec?

To je bug. U više od 100 utakmica koje sam igrao ni jednom nisam video faul u napadu (osim kad izvodim "spin move", pa mi se kompjuterski igrač svetlosnom brzinom postavi na putanju okreta). Nažalost, kao i likovi sa stranih foruma, ne znam da li i kako to može da se ispravi u podešavanjima.

Poslednja izmena:
Koliko sam ja primetio u igri generalno ima malo faula, mislim manje nego sto bi trebalo. Na def slajderima iz skoro ni nema...

Kada AI okrenut leđima, "low post" potezima mi se približava ka košu, kako da "pozovem" udvajanje?
Čini mi se da je na 2K10 to bilo nekako "automatski" a ovde nikako ne uspevam.

Trebalo bi da je na ono dugme sto u napadu sluzi za zvanje bloka. LMF2 u komandama pise cini mise, meni je to na L2, odnosto drugi triger.

Vracam se ovoj igri... :D Igracu najverovatnije na 12min (ili malo manje, zbog realnog rezultata), samo ne znam koji tim da uzmem... Imam dosta pikova tako da cu razmisliti... Kad smo kod izbora tima, kako ga vi birate? Da li uzimate "omiljeni" (koji ja nemam, mozda Chikago, ali ne), najjaci ili..?

Vracam se ovoj igri... :D Igracu najverovatnije na 12min (ili malo manje, zbog realnog rezultata), samo ne znam koji tim da uzmem... Imam dosta pikova tako da cu razmisliti... Kad smo kod izbora tima, kako ga vi birate? Da li uzimate "omiljeni" (koji ja nemam, mozda Chikago, ali ne), najjaci ili..?

Ja volim da igram sa Memfisom, zato što nema nijednu titulu, niti išta više od tri utakmice u plejofu (i ja se pitam kako, ali tako stoji u TEAM HISTORY), ali i zato što mi šut Rudi Gej-a najviše "leži". Upravo sad igram asocijaciju sa Memfisom i imam tim u sastavu Brendon Dženings, Monta Elis, Rudi Gej, Kevin Lov i Al Horford. I Elis razvaljuje koliko je dobar igrač...
Takođe volim da igram sa najslabijim timom iz prethodne sezone. U 2K11 je milina uzeti Nets-e, jer imaju Favorsa i Lopeza kao centre (odlični), pikovi su im veoma traženi, tako da sa par trejdova može da se napravi opasan tim. Pogotovo što na kraju sezone možeš lako da dođeš do Karmela Entonija (kao što sam ja igrao) pa mi je u drugoj sezoni kad sam imao tim u sastavu Džoni Flin, Odžej Mejo, Entoni, Favors i Lopez postalo dosadno, jer sam drao sve pred sobom...
Kad završim sa Memfisom, počeću Asocijaciju sa Golden Stejtom. Stef Kari, Monta Elis, Dejvid Li, Andris Birdrins...jedino na trojci ću da istrejdujem Dorela Rajta za Vesli Džonsona iz Minesote (ruki) na trojku i da vidim šta može sa njima da se uradi. Imaju odnos pobede/porazi iz prošle sezone 26-56, tako da sa dobrim rezultatom, plus rukijem u prvoj postavi, može da se nakupi puno poena za međusezonske kampove, tako da bi mi, opet, u drugoj sezoni postalo dosadno.
Ili, ako imaš nekog omiljenog igrača, uzmeš taj tim i pichish. Možda umesto Golden Stejta uzmem Jutu, u 2K10 sam pravio čuda sa Deronom...

Vrh Dno