Šta je novo?

NBA 2K10

^
Valja kako nevalja..Super je...
P.S Jel zna neko kako da u My Player modu povecam minute,malo mi je 5 min po cetvrtini?

imacu ovu igru za par sati,valja li?

Najbolja sportska igra koja trenutno postoji. PES i FIFA deluju kranje amaterski naspram 2K basketa :)

Jel zna neko kako da u My Player modu povecam minute,malo mi je 5 min po cetvrtini?

Moraces da uradis isto sto i ja tj. da krenes ispocetka i da podesis u glavnim opcijama vreme. I ja sam stavio 5 min ali sam provalio da mora full zbog achievmenta.

Nadam se da nisi daleko dogurao. Ja sam stigao do pocetka sezone (6 pre-season tekmi i 6 treninga).

Najbolja sportska igra koja trenutno postoji. PES i FIFA deluju kranje amaterski naspram 2K basketa :)

+1 Tacno se vidi da tvorci obozavaju the game of basketball. :)

Nego da li ste primetili komentare iz publike "pass it to lebron" ili kad promasi slobodnjake "C'mon" :D

Poslednja izmena:
+1 Tacno se vidi da tvorci obozavaju the game of basketball. :)

Nego da li ste primetili komentare iz publike "pass it to lebron" ili kad promasi slobodnjake "C'mon" :D

Ako je dobra Brayant-u mislim da ce biti dobra i nama. :d

Kod mene isti problem kao prošle godine :( Namestim kontrole na joypadu, sačuvam, a prilikom sledećeg pokretanja nekog moda, kontrole obrisane! Ima li neko ideju kako da mi igra zapamti kontrole? Dešava li se to još nekom?

Definitivno sportska igra godine, mislio sam da je manje uznapredovala od 2K9 ali kako sve vise igram 2K10 sve vise primecujem sitine detalje koji su doterani i unapredjeni - definitivno su se potrudili.

Slažem se da je sportska igra godine, još samo da isprave malo more bug-ova i biće super. Pošto najviše igram asocijaciju, prosto mi je neverovatno da kad se odradi DEVLOPMENT trening igračima ocena drastično padne, umesto da se blago poveća.

Slažem se da je sportska igra godine, još samo da isprave malo more bug-ova i biće super. Pošto najviše igram asocijaciju, prosto mi je neverovatno da kad se odradi DEVLOPMENT trening igračima ocena drastično padne, umesto da se blago poveća.

Ja svakog meseca podignem na dva ili tri igraca ocenu.Naravno za isto koliko bi dobio na drillu,isto ti izadje.:)

Uf, ako je ovako onda je igra neigriva do izlaska patch-a :(

Jel igrate Hall of Fame ili Superstar? Meni je trebalo malo da udjem u stos ali sad mi je All-Star malko neozbiljan protivnik. Mada nisam zadovoljan kako igram odbranu. Jel moze neki tip oko toga?

Inace juce sam igrao sa zivim protivnikom (offline varijanta) i mogu reci isto sto i za PES, its much better that way :smoke:

Jos jednom molim preporuku za slajdere (i dalje igram sa default)?

Moraces da uradis isto sto i ja tj. da krenes ispocetka i da podesis u glavnim opcijama vreme. I ja sam stavio 5 min ali sam provalio da mora full zbog achievmenta.

Slagao sam tj. zeznuo sam se. Izvini. Cinilo mi se da je tako dok nisam provalio da je i dalje 5 min. U pitanju je bug koji bi trebao resiti prvi patch. Vise o tome ovde.

Poslednja izmena:
Jel igrate Hall of Fame ili Superstar? Meni je trebalo malo da udjem u stos ali sad mi je All-Star malko neozbiljan protivnik. Mada nisam zadovoljan kako igram odbranu. Jel moze neki tip oko toga?

Inace juce sam igrao sa zivim protivnikom (offline varijanta) i mogu reci isto sto i za PES, its much better that way :smoke:

Slagao sam tj. zeznuo sam se. Izvini. Cinilo mi se da je tako dok nisam provalio da je i dalje 5 min. U pitanju je bug koji bi trebao resiti prvi patch. Vise o tome ovde.

Ja cepam sa ovim http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-sliders/363962-pareds-nba-2k10-tweaks.html na def. je preveliki FG%.Sto se odbrane tice off-ball i on-ball.Na primer kad cuvam dobrog sutera onda vrsim pritisak,dok na losijum igram povucenije.Kad tvoj AI krene da ostavlja igrace otvorene odmah preuzimam.Kad krenu sa pick and roll-om obavezno prelazim na pick-a...:)

Poslednja izmena:

Kazes los protivnik? Pa covece izadji malo na basket i eto izazova :D

Zna li ko čime mogu da se "snime" screenshot-ovi iz igre, pošto PrintScreen ne funkcioniše, kao ni Hypersnap. Ne veruje mi ortak da rezultat po četvrtinama od 4 minuta može da bude 8:11, 10:12, 24:1...četvrtu se nisam ni trudio da odigram, zarad tastature, koju je malo falilo da razlupam...

Zna li ko čime mogu da se "snime" screenshot-ovi iz igre, pošto PrintScreen ne funkcioniše, kao ni Hypersnap. Ne veruje mi ortak da rezultat po četvrtinama od 4 minuta može da bude 8:11, 10:12, 24:1...četvrtu se nisam ni trudio da odigram, zarad tastature, koju je malo falilo da razlupam...
FRAPS,cekaj ti i dalje igras na tastaturi? Nije ni cudo sto se nerviras i gubis,bez sprdje. :) Pola poteza ne mozes da uradis. :)

I ja se slazem da je igranje na tastaturi muka ziva. Bez nekog kontrolera nema 'leba. :)
Jel se pojavio neki patch koji daje vise trening drill-ova po sezoni?

FRAPS,cekaj ti i dalje igras na tastaturi? Nije ni cudo sto se nerviras i gubis,bez sprdje. :) Pola poteza ne mozes da uradis. :)

Pričao mu ja to davno, čak mu za rođendan poklonio jedan ( sad se setih ) ali nema šanse neumoljiv je :d

I ja se slazem da je igranje na tastaturi muka ziva. Bez nekog kontrolera nema 'leba. :)
Jel se pojavio neki patch koji daje vise trening drill-ova po sezoni?

Patch se ceka ko ozeblo sunce. My Player i Association su poprilicno bagoviti + sto kad igras My Player ne radi Pickup Games :S:

Najavili su da ce patch ovih dana. Nadam se da ce ispraviti vecinu bagova. My Player nema smisla igrati ovako a sudeci po 2K forumu to je ljudima najzanimljivi mod (***a svako bi da bude NBA kosarkas :D)

Kazes los protivnik? Pa covece izadji malo na basket i eto izazova

Davno sam ja batalio basket. Fudbal i dalje igram rekreativno ali basket ne.

Ne veruje mi ortak da rezultat po četvrtinama od 4 minuta može da bude 8:11, 10:12, 24:1

Da budem iskren ne verujem ti ni ja :) Desava se da komp malo pojaca ali tad cesto gresi, pravi nerezonske suteve tako da mozes da ga sahranis kontrama.

Sto se odbrane tice off-ball i on-ball.Na primer kad cuvam dobrog sutera onda vrsim pritisak,dok na losijum igram povucenije.Kad tvoj AI krene da ostavlja igrace otvorene odmah preuzimam.Kad krenu sa pick and roll-om obavezno prelazim na pick-a...

Tnx :). Moja taktika je jako slicna.

Ma, šta može da se izvede sa gamepad-om što ne može sa tastaturom? Zakucavanje od 360 stepeni? Dodavanje kroz noge? Dribling iza leđa? Iskreno, do toga mi i nije stalo, ono što mene nervira je kad igrač omaši sa dva santimetra od koša, ono što ni ja, koji 15 godina nisam u`vatio basket loptu, vezanih očiju ne bih omašio.

Pričao mu ja to davno, čak mu za rođendan poklonio jedan ( sad se setih ) ali nema šanse neumoljiv je :d

Još je u životu, ali ne mo`š starog kera novim trikovima naučiti.

Da budem iskren ne verujem ti ni ja :) Desava se da komp malo pojaca ali tad cesto gresi, pravi nerezonske suteve tako da mozes da ga sahranis kontrama.

E, zato mi i treba nešto kao fraps. Većina utakmica sa Albys-ovim slajderima ide relativno normalno, i rezultatski i procentualno, ali ponekad igra kao da poludi. Protiv Atlante, Bibi imao šest ofanzivnih skokova!!! Za 16 minuta (4x4) dali su 62 koša, tako da sam igrao 4x12 bilo bi oko 182:100 za kompjuter. Ne smem ni da pomislim šta bi bilo sa default slajderima.

Ma, šta može da se izvede sa gamepad-om što ne može sa tastaturom? Zakucavanje od 360 stepeni? Dodavanje kroz noge? Dribling iza leđa? Iskreno, do toga mi i nije stalo, ono što mene nervira je kad igrač omaši sa dva santimetra od koša, ono što ni ja, koji 15 godina nisam u`vatio basket loptu, vezanih očiju ne bih omašio.

Za pocetak nemas analogne palice,sa kojim mozes da kontrolises brzinu igraca.Shot Stick koji je mnogo bolji za sut,da ne pominjem da je neophodan za igru u postu.Igra je pravljena za gamepad,to ti je kao da igras RTS na gamepadu.

A da li ce bilo koji gamepad raditi sa 2k10 bez problema ili mora sa x inputom? I koji preporucujete?

Poslednja izmena:
Radi bilo koji. Preporucujem neki Xbox like ali mogu i kineske kopije PS2 joypada.

Ja sam kupio Hama za 660 dinara u Gigatronu sa dva analogna i super me služi. :)

Elem, radi li nekom 2kshare? Meni neće da se loguje, kaže da ne može da pronađe realm, pa da vidim da li je nešto do mene ili do njih.

Do njih, serveri često pucaju, probaj kasnije.

Nazad
Vrh Dno