Šta je novo?

NBA 2K10

@NastyB-ceo zivot ovaj tip igara na gamepad-u(tacnije na kursoru,krsticu kako god.2K9 me je naterao da ucinim za mene nezamislivo-da se toliko naviknem na analogne palice,pecurke da sam i pes krenuo da tako igram i zadovoljan sam,odmorio sam namucene prste-divim se i cudim ljudima koji sportske igre pikaju na tastaturi(cast manager-u)-kao da trebis pirinac bokserskom rukavicom.pozz

Hmmm, nije problem uopšte u tome. Sve izvodim sa tastaturom normalno, kretnje, postavke, taktike, itd, veoma često lead pass-ovima uposlim igrača koji je sam kao duh pod košem i od deset takvih situacija pogađa tri-četiri. Šuteve dalje od metar pogađam samo ako u krugu od pet metara nema nikoga. Trojke su misaona imenica, tako da ih pokušam dva-tri puta na početku utakmice i kad ni jednom ne pogodim, onda odustajem. A gotovo uvek odustajem.
Pomislim i sam da ne znam da šutiram, odem na trening i od 10 trojki omašim dve sa Durantom. Uđem u igru, ostavim ga samog šest puta na tri, dva puta je airball, dva puta jedva dobaci do obruča, dva puta opet omašaj i pitam se u čemu je problem. Doveo sam, uz pomoć kojekakvih trejdova i Dvajta Hauarda i čovek, ako ne zakuca, ne pogađa, ma makar bio na 3,2 cm od koša. U toku utakmice izlazi da je moja Oklahoma najprecizniji tim po proseku šuta (52%), da daje najviše koševa po utakmici (42), a imam 2 pobede i 7 poraza, a tih 7 poraza nisam ni prišao 30 poena, a prosek šuta mi je, jednom, mislim, bio 55%, inače ne prelazi 40-45%. Ali, više se i ne nerviram, već se smejem i pomislim: "E, kad bi Oklahoma zaista imala Hauarda i igrala ovako, i Zvezda bi je drala kao od šale."... A i ako mi krene dobro, onda se desi ovo na slici, prva četvrtina od 4 minuta. Šta da pričam dalje...

Prilozi

• nba2k10 2009-10-23 14-42-52-94.jpg
    nba2k10 2009-10-23 14-42-52-94.jpg
    127 KB · Pregleda: 49
Evo i mog doprinosa :D

5 min cetvrtina
Hall of Fame tezina

Boston - Oklahoma

Nije lose za prvi put na Hall of Fame (default slideri). Verujem da sam ja imao Boston da bi ga dobio bar 10 razlike. Mnogo je bolji Boston, ne znas koga pre da cuvas, a kod mene samo Pol i Okafor (dobro i Stojakovic mada on nije nesto). Dok sam imao prvih pet na terenu islo je dobro ali cim udju ovi sa klupe ode mast u propast. Mislim stvarno, klupa Bostona je bolja od moje petorke :d. Sledeci put cu uzeti Cavse i ima da osisam Kelte samo tako ;)

Razlika izmedju All-Star i Hall of Fame je u tome sto je HoF daleko agresivniji AI i ako se budes zezao ukrasce ti loptu dok kazes sta bi. Takodje komp na HoF mnogo bolje proigrava tj. igra kao na televiziji. Treba MNOGO DOBRU ODBRANU da igras da bi ga dobio. Inace u ovom mecu me sahranio Pierce (kako i ne bi kad ga cuvao baba Stojakovic...)

Prilozi

• Poraz.jpg
    Poraz.jpg
    245 KB · Pregleda: 56
Spustio sam player details na medium sve ostalo na high 1920*1080 MSAA 4x radi odlicno.
Malo sam igrao Blacktop 5 na 5 i jednu quick game.
Sta reci, dobra je igra al ima dosta da se popravlja (u smislu lica igraca, neki igraci fale, mnogi nemaju tetovaze......) al to ce biti sredjeno kroz NLSC forum vremenom.
Teze je probiti odbranu nego ranijih godina sam primetio. Moracu malo da se igram sa slajderima da sredim malo. Protivnik daje trojke ko lood:smash:

De 5 minuta kratko za cetvrtinu:d
Ja igram 2 minuta allstar nivo tezine

Poslednja izmena:
Sledeci put cu uzeti Cavse i ima da osisam Kelte samo tako ;)

Hmm, mozda ipak ne :(

Boston - Klivlend
Hall of Fame tezina
12 minuta cetvrtina

Recimo samo da su me urnisali trojkama. Ceo mec je bilo 4-6 razlike za njih (dodjem do neresenog i nikako da prelomim u svoju korist, ko da sam uklet). Da vidim tog junaka koji moze da dobije Boston na Hall of Fame sa default sliderima. Uzmite i All Star timove ako hocete, nemate sanse :p

Auuu koliko PIP zlo.

Ja sam Dudina skola (uz ponekog Teodosica tu i tamo :D). Sto je sigurno, sigurno je :smoke:

Prilozi

• bruka1.jpg
    bruka1.jpg
    251.7 KB · Pregleda: 37
  • bruka2.jpg
    bruka2.jpg
    242.1 KB · Pregleda: 43
  • bruka3.jpg
    bruka3.jpg
    242.1 KB · Pregleda: 35
Poslednja izmena:
Hmmm, nije problem uopšte u tome. Sve izvodim sa tastaturom..

Igra u postu je gotovo ne moguća sa tastaturom, isto važi za dribling, način kako ćeš položiti loptu / zakucati. Učini sebi uslugu i kupi Rumblepad 2 ili nešto slično, barem ako ništa možeš lepo da se zavališ u fotelju da ne moraš da se grbaviš za tastaturom :)

Igra u postu je gotovo ne moguća sa tastaturom, isto važi za dribling, način kako ćeš položiti loptu / zakucati. Učini sebi uslugu i kupi Rumblepad 2 ili nešto slično, barem ako ništa možeš lepo da se zavališ u fotelju da ne moraš da se grbaviš za tastaturom :)

Ili Hamu za 660 dinara, kao ja. :d

Inače, i ja igram asocijaciju sa Čikagom. :)

Hama takodje.

Igra u postu je gotovo ne moguća sa tastaturom, isto važi za dribling, način kako ćeš položiti loptu / zakucati...svaka ti je na mestu,takodje defence mora da se nauci(pocevsi od mene)-za 3pts % se slazem-jedno su trening i real game...ima jos puno toga

Ne vredi da mu pricas,covek je tvrdoglav i tacka.:p Nije ni svestan koliko propusta.:)

Poslednja izmena:
Hama takodje.
Igra u postu je gotovo ne moguća sa tastaturom, isto važi za dribling, način kako ćeš položiti loptu / zakucati...svaka ti je na mestu,takodje defence mora da se nauci(pocevsi od mene)-za 3pts % se slazem-jedno su trening i real game...ima jos puno toga

Ne vredi da mu pricas,covek je tvrdoglav i tacka.:p Nije ni svestan koliko propusta.:)

Nisam tvrdoglav, kad se pojavila NBA 2K9 kupio sam neki gamepad i dva dana se maltretirao, jednostavno mi ne ide i to ti je to. Od 1996. igre igram na tastaturi i navika je čudna stvar. Svestan sam šta propuštam, kakvih zakucavanja i dodavanja ima, ali džaba, nije mi mnogo stalo do toga, mnogo bitnija mi je sama srž igre.
A što se trojki tiče i mog nerviranja, bilo je jedno 10-ak utakmica u kojima nisam mogao da pogodim ama baš ništa. Imao sam odnos porazi-pobede 2-8, a onda je, odjednom, sve se vratilo na normalu i mogao sam da pogađam sa dva-tri metra, pa i trojke oko 50%. Sad sam na 10-10, dobiše me Kavsi, a u zadnjem napadu mi je Vestbruk, umesto da doda igraču na dva metra od sebe, gađao nekoga na vrhu tribina, pa pogodiše zadnji napad. A i ko kaže da se ogromni centri kao Šakil brzo umaraju? Na kraju utakmice nije imao ni onu zelenu čašicu...

Prilozi

• nba2k10 2009-10-24 01-25-08-36.jpg
    nba2k10 2009-10-24 01-25-08-36.jpg
    117.3 KB · Pregleda: 53
Poslednja izmena:
Razigrao mi se Rose. :d

Prilozi

• nba2k10 2009-10-24 04-03-14-60.jpg
    nba2k10 2009-10-24 04-03-14-60.jpg
    90.7 KB · Pregleda: 76
Obavezno instalirajte novi Roster,sredili su drive the lane tendenciju za sve igrace.Pass out je maltene eliminisan.:)

E, ***, već sam počeo asocijaciju, ipak je trebalo da sačekam prvi patch dok ne počnem.

Obavezno instalirajte novi Roster,sredili su drive the lane tendenciju za sve igrace.Pass out je maltene eliminisan.:)

Au, morao sam da počnem novu asocijaciju, kolika je razlika. Kao da je druga igra. Konačno moji AI suigrači seku lopte koje im prolaze pored glave i protuivnički timovi više nemaju po 10-15 lead pass-ova (dodavanje lopte igraču pod košem) u 5 minuta. Još kad je budu zapačovali, biće ovo opasna igra!
Ne znam da li ste čuli ovo, ali kad je jednom Šakil bio na slobodnim bacanjima, reporter priča: "O`Nil više nije loš na slobodnim bacanjima. Čak se i prošle sezone znatno popravio. Neki ga u šali nazivaju O`NILOVIĆ po poznatim evropskim šuterima slobodnih bacanja". Ja sam umro od smeha...

Uf, sad počinjem da provaljujem neke, bogami, poprilične nedostatke novih rostera. Recimo, Jao Ming je ponekad brži od Džordana i Krisa Pola zajedno. Neverovatno je kojom brzinom piči po reketu. Evo i primera. Na prvoj slici prodirem sa Rojem sa strane, Ming je u trku, pa bi, logično, trebala da ga vuče inercija. Druga sličica je, bukvalno, delić sekunde kasnije. Bukvalno, ali bukvalno, nema šanse da priđeš košu, jer čim kreneš u šut, Ming je tu, nebitno gde se nalazio pola sekunde pre. Napadao mi je Odena u samom ćošku, dodam Oldridžu pod koš (bar tri metra razdaljine) i ovaj nije stigao ni da skoči, a Ming je već bio tu da mu lupi rampu.:zgran: Strašno kako leti po terenu...

Morao sam da dodam i ovo: Na trećoj slici je Ming pao, dok Oden hvata loptu. Četvrta slika je pola sekunde kasnije...

Prilozi

• 01.jpg
    01.jpg
    132.1 KB · Pregleda: 54
  • 02.jpg
    02.jpg
    122.5 KB · Pregleda: 51
  • 03.jpg
    03.jpg
    120.9 KB · Pregleda: 54
  • 04.jpg
    04.jpg
    74.3 KB · Pregleda: 52
Poslednja izmena:
moze neki link za taj patch ili sta vec?

aha kul :) a jel mora da se ima original ili?

Ma jok, samo cepaj, registruj se na online delu igre i samo će ti se kazati. :)

hehe thx :)
mada nisam jos ni instalirao igru, nego rekoh aj da skinem prvo pa posle natenane sve :D

Bas me zanima dal ce updejtovati rostere za pocetak sezone 27 oktobra......:sceptic:
Fali dosta rookija i drugih igraca

Poslednja izmena:
Boze me sacuvaj sad vidim da su opet kao i prosle godine pogresan logo stavili na parketima Denvera, Toronta, Charlotta, New Orleansa, Philadelphije.
Stvarno ne znam kako im uspeva. Pogotovu sto su svi ovi timovi promenili logoe na parketima prosle sezone a ovi iz 2k stavili iz 2007 godine.
Opet cu morati da skidam kad neko uradi ove terene kako treba.
Nikad NBA igra nije izasla kao zavrsen proizvod. Nego rad u procesu..........

Boze me sacuvaj sad vidim da su opet kao i prosle godine pogresan logo stavili na parketima Denvera, Toronta, Charlotta, New Orleansa, Philadelphije.
Stvarno ne znam kako im uspeva. Pogotovu sto su svi ovi timovi promenili logoe na parketima prosle sezone a ovi iz 2k stavili iz 2007 godine.
Opet cu morati da skidam kad neko uradi ove terene kako treba.
Nikad NBA igra nije izasla kao zavrsen proizvod. Nego rad u procesu..........

Imaš o tome, kao i ispravke logoa ovde...

Poslednja izmena:
Ma, jok, sve normalno radi. Američka verzija igre ima update-ovane stadione, a tip ih je stavio za download. Evo i par objašnjenja ovde:

http://www.nbavg.com/nba-2k10-patch...s-of-american-and-australian-versions-t6.html

Ono što je potrebno je AMERICAN VERSION fajlovi. Ja sam ih skinuo, ubacio i sve je u redu, nema ni najmanjih problema, sve su to isti IFF fajlovi.

Hvala na pojasnjenju ;)

Nadam se da nema jos nekih razlika izmedju dve verzije (americke i australijske) :S:

Vrh Dno