Arthur Morgan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.10.2007
- Poena
- 515
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 7800X3D & Lian Li Hydroshift 360
- Matična ploča
- Aorus X870E Pro Ice
- RAM
- 32 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000Mt/s
- GPU
- Zotac Trinity RTX 4080 Super OC White Edition
- Storage
- Samsung 980 Pro 500GB + WD SN850 Black 1TB + Kingston KC 3000 1TB + 2TB Lexar NQ790
- Zvuk
- Altec Lansing ATP 3
- PSU
- Lian Li Edge 1000W White Edition
- Kućište
- Antec Constellation C8
- Monitor
- LG 32GP850-B
- Miš & tastatura
- ASUS ROG STRIX Scope II 96 Wireless & ASUS ROG Harpe Ace Aimlab Edition
- Laptop
- HP Probook 450 G10
- Pristup internetu
- Optički internet
@NastyB-ceo zivot ovaj tip igara na gamepad-u(tacnije na kursoru,krsticu kako god.2K9 me je naterao da ucinim za mene nezamislivo-da se toliko naviknem na analogne palice,pecurke da sam i pes krenuo da tako igram i zadovoljan sam,odmorio sam namucene prste-divim se i cudim ljudima koji sportske igre pikaju na tastaturi(cast manager-u)-kao da trebis pirinac bokserskom rukavicom.pozz
Hmmm, nije problem uopšte u tome. Sve izvodim sa tastaturom normalno, kretnje, postavke, taktike, itd, veoma često lead pass-ovima uposlim igrača koji je sam kao duh pod košem i od deset takvih situacija pogađa tri-četiri. Šuteve dalje od metar pogađam samo ako u krugu od pet metara nema nikoga. Trojke su misaona imenica, tako da ih pokušam dva-tri puta na početku utakmice i kad ni jednom ne pogodim, onda odustajem. A gotovo uvek odustajem.
Pomislim i sam da ne znam da šutiram, odem na trening i od 10 trojki omašim dve sa Durantom. Uđem u igru, ostavim ga samog šest puta na tri, dva puta je airball, dva puta jedva dobaci do obruča, dva puta opet omašaj i pitam se u čemu je problem. Doveo sam, uz pomoć kojekakvih trejdova i Dvajta Hauarda i čovek, ako ne zakuca, ne pogađa, ma makar bio na 3,2 cm od koša. U toku utakmice izlazi da je moja Oklahoma najprecizniji tim po proseku šuta (52%), da daje najviše koševa po utakmici (42), a imam 2 pobede i 7 poraza, a tih 7 poraza nisam ni prišao 30 poena, a prosek šuta mi je, jednom, mislim, bio 55%, inače ne prelazi 40-45%. Ali, više se i ne nerviram, već se smejem i pomislim: "E, kad bi Oklahoma zaista imala Hauarda i igrala ovako, i Zvezda bi je drala kao od šale."... A i ako mi krene dobro, onda se desi ovo na slici, prva četvrtina od 4 minuta. Šta da pričam dalje...