Šta je novo?

NBA 2K10

Ja igram na HDTV 40" @ 1080p,izgleda za klasu bolje nego na Xbox.:p

E otkrio sam jedan bug. Naime igram utakmicu i sad centar treba da izvede loptu ali on vrati sudiji i onda sudija vrati centru i tako jedno 5 puta i onda izvede loptu. Komedija :D

Meni su jako lose performanse u ovoj igri, sa rezolucijom 1680X... , sa Msaa2x, player model medium,..... sve ostalo na high, i benchmark mi pokazuje izmedju 50 -60 fps, medjutim kad zapravo stvarno krenem da igram, lose je , secka..ne verujem da ima vise od 30 fps.
Konfiguracija je iz potpisa !

Da li neko ima resenje sta treba da podesim da radi ok, posto vidim da neki i sa losijom konfiguracijom, (navodno) im sve super radi

evo resenje meni je pomoglo na laptopu

Problem #1: NBA 2K10 has unusually low FPS / Framerate

Possible Solution #1: (By kavishg786 from the 2K10 forums)
For those with a dual core or better, if you go into the config, you’ll see an option for the cloth. The config file should be somewhere in your Documents and Settings. On Windows XP, I found my Config.cfg in this directory:

C:\Documents and Settings\%username%\Application Data\2K Sports\NBA 2K10\Saves

Open the Config.cfg, and scroll to the bottom. You should see:

CLOTH_LOGICAL_THREAD_0 = 1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = -1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = -1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_3 = -1

Change CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 from “-1″ to “5″.

Try running the game again to see if that helps.

ovo je za xp a na visti i win 7 Config.cfg se nalazi u C:\Users\%username%\AppData\2K Sports\NBA 2K10\Saves

ea evo i jos mogucih resenja za probleme na ovoj stranici

http://www.gamebrood.com/2009/10/15...-framerate-my-player-time-edit-fix-and-fixes/

Poslednja izmena:
jel ima neko Config.cfg iz 2K9 da mi posalje?

ima i ovo resenje:

Possible Solution #2: (By dragonslayr09 from gamefaqs)
I replaced 2k9’s config file with 2k10’s. And then in the game settings options i set player detail to medium (don’t be fooled it’s the equivalent of 2k10’s high). The graphics are crisp and very clear (better than orig 2k10 IMHO) and i gained 20 fps at the same time. I kid you not. Now it’s as smooth as it can be. I hope it works for those who like me can’t understand why 2k10 runs so poorly on fairly decent systems.
If there are doubts about the improvement, just try it, anyway what have you got to lose all you do is copy and paste back the original 2k10 config file if you don’t like it.

Ne kapiram zasto mnogi ljudi imaju problem sa FPS,na mojoj masini radi perfektno.:)

Idi na 2K Share skini slidere pod imenom kjager Bench,to su ti slideri.Posle odes na load i to je to.:)

Upravo videh da je Albys okachio slajdere. Ima za all star i superstar nivo tezhine, pa probajte. :)

Inache, malo pre odigrah Cavs (ja) vs Celtics, 12 minuta, all star tezhina. kjagerovi slajderi.... rezultat na kraju 115 : 114 za Celticse... poslednjih 6 sec, moj napad, komp hteo da napravi nameran faul, pa mi je Williams (samo on zna kako) izgubio loptu i Rondo overi pobedu. Popizdeo sam... :wall: Tokom utakmice je takodje bilo napeto, ja se znojio kao da igram stvarno. :D Sta da kazem, od kad je izasao basket ja se ne skidam sa njega. Moram priznati da sam se bas zaludeo. :guitar:

Edit:

Dodate slichice...

Prilozi

• nba2k10 2009-10-16 22-55-41-96.jpg
    nba2k10 2009-10-16 22-55-41-96.jpg
    134.9 KB · Pregleda: 74
  • nba2k10 2009-10-16 22-55-46-84.jpg
    nba2k10 2009-10-16 22-55-46-84.jpg
    137.2 KB · Pregleda: 68
Poslednja izmena:
*** ala su napucali J. R. Smith,ne masi za 3. :d

Isto vazi za Rashard Lewisa.

kjager, jel' normalno da mi jedna stavka u tvojim sliderima ima neku nenormalnu vrednost (mislim da je bila minus neki četvorocifreni broj), ili to igra baguje?

Upravo videh da je Albys okachio slajdere. Ima za all star i superstar nivo tezhine, pa probajte. :)

A ja, tupadžija, se pitam što ga nema na forums.nba-live.com, kad on, normalno, postavio slajdere na 2K share. Što ti je navika.
Upravo sam odigrao par utakmica sa Albysovim slajderima i odlični su. Prethodno sam skinuo neke, ne sećam se imena, ali preko 900 ljudi je skinulo te slajdere. Počeh meč protiv Phoenix-a i u na kraju četvrtine je bilo 20-6 za Phoenix, sve koševe dao Nash 6 trojki iz 6 šuteva, jedan sa ulazom i kad je šutirao preko čitavog terena, umalo nije pogodio. Pao je bris istog trenutka...

Meni su i ti slideri nešto brljali, mislim da je slider za šut pod košem pokazivao 200 za User i 800 za CPU.

Poslednja izmena:
Probao sam malopre da igram pod W7 i moram da kazem da igra radi osetno brze. Pod WinXP mi je igra zakucana na 60FPS (naravno, ne u fullu, neke stvari sam smanjio ili iskljucio) i igra jednostavno nesto koci svaki put kada prelazim sa igracima sa jedne na drugu polovinu terena, kao uostalom sto je bio slucaj i sa 2K9. Pod W7 toga nema i igra radi glatko, jos su neki detalji ukljuceni, koji su mi pod WinXP iskljuceni.

Probao sam malopre da igram pod W7 i moram da kazem da igra radi osetno brze. Pod WinXP mi je igra zakucana na 60FPS (naravno, ne u fullu, neke stvari sam smanjio ili iskljucio) i igra jednostavno nesto koci svaki put kada prelazim sa igracima sa jedne na drugu polovinu terena, kao uostalom sto je bio slucaj i sa 2K9. Pod W7 toga nema i igra radi glatko, jos su neki detalji ukljuceni, koji su mi pod WinXP iskljuceni.

Ja sam igrao i na XP i na Windows 7-ici i iskreno nisam primetio nikakvu razliku.

Pa kako da primetis kada imas graficku koja tera na oba sistema igru u fullu?! Zasto bi ti sekcalo na bilo kom od dva pomenuta Windowsa? A ja sam tu negde na granici, i primecujem razliku, kod mene ociglednu.

No-cd patch ne pravi problem (korisno i za ljude sa originalom), radi online.

A gde da nadjem taj patch? Ja upadnem da igram online kad me odmah izbaci, zasto to?

Pa pričali smo o tome - online je trenutno u očajnom stanju, valjda će to srediti kada izbace zvanični patch.

Juce sam uspeo da odigram mec i za cudu nije bilo trunke laga.Prosle godine su isto zeznuli server,ne kapiram kako za godinu dana nisu naucili gde grese.Mada meni je NBA Today i Living Roster dosta i onako najvise igram PvP i asociaciju. :)

Ja se naprzio da igram My Player mode jedino me zeza to sto moram da namestim 12 min po cetvrtini jer u suprotnom necu moci sve achievmente da odradim. Prvu tekmu sam bio katastrofa prvih par minuta, izgubio par lopti (otisao sa C na D lol) ali sam se do kraja digao na A-. Sledecu sam zavrsio u petorci :D

Koje mi slajdere preporucujete za My Player?

E ali meni ucita online utakmicu i onda me izbaci, kao kablovi nisu prikljuceni ili izgubili ste vezu sa hostom i nikako da odigram prvu cetvrtinu.

Vrh Dno