E otkrio sam jedan bug. Naime igram utakmicu i sad centar treba da izvede loptu ali on vrati sudiji i onda sudija vrati centru i tako jedno 5 puta i onda izvede loptu. Komedija![]()
Meni su jako lose performanse u ovoj igri, sa rezolucijom 1680X... , sa Msaa2x, player model medium,..... sve ostalo na high, i benchmark mi pokazuje izmedju 50 -60 fps, medjutim kad zapravo stvarno krenem da igram, lose je , secka..ne verujem da ima vise od 30 fps.
Konfiguracija je iz potpisa !
Da li neko ima resenje sta treba da podesim da radi ok, posto vidim da neki i sa losijom konfiguracijom, (navodno) im sve super radi
Zbog cega nece da mi sacuva slajdere koje sam podesio??
podesio sam sve kao na ovom linku http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1950813&postcount=222 i idem u "load/save" da sacuvam, i posle se vratim da pogledam kad je sve vraceno na default :crash::crash:
i da li postoje bolja podesavanja za slajdere od ovih??
Idi na 2K Share skini slidere pod imenom kjager Bench,to su ti slideri.Posle odes na load i to je to.![]()
kjager, jel' normalno da mi jedna stavka u tvojim sliderima ima neku nenormalnu vrednost (mislim da je bila minus neki četvorocifreni broj), ili to igra baguje?
Idi na 2K Share skini slidere pod imenom kjager Bench,to su ti slideri.Posle odes na load i to je to.![]()
Upravo videh da je Albys okachio slajdere. Ima za all star i superstar nivo tezhine, pa probajte.![]()
da li ti je problem da stavis direkt link na taj fajl?Idi na 2K Share skini slidere pod imenom kjager Bench,to su ti slideri.Posle odes na load i to je to.![]()
da li ti je problem da stavis direkt link na taj fajl?
ili ako jeste,ako moze na pm!nemogu da nedjem tamo gde si rekao da se nalaze.
Probao sam malopre da igram pod W7 i moram da kazem da igra radi osetno brze. Pod WinXP mi je igra zakucana na 60FPS (naravno, ne u fullu, neke stvari sam smanjio ili iskljucio) i igra jednostavno nesto koci svaki put kada prelazim sa igracima sa jedne na drugu polovinu terena, kao uostalom sto je bio slucaj i sa 2K9. Pod W7 toga nema i igra radi glatko, jos su neki detalji ukljuceni, koji su mi pod WinXP iskljuceni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari