mnogo jaka ona pesma Iglu & Hartly - In This City![]()
![]()
![]()
I ovako na prvo slušanje, soundtrack je iznenađujuće dobar.
To je bug,igra sadrzi mali milion bagova.Sreca pa je core gameplay fenomenalan pa mi ne smeta.btw najavili su patchNije mi jasno.Sve podesim da je iskljucen autotimeout i autosub(manuel) i kada igram quick game non stop mi se to desava.Pogledam za vreme meca tamo stoji kao da nisam nista menjao.Pocinje mnogo da me zivcira.Jel zna neko u cemu je caka.Takodje nije mi jasno zasto se odbrana tako debilno ponasa i ispadaju igraci gde ih ne cuvam ja vec kom vs komp.
mnogo jaka ona pesma Iglu & Hartly - In This City![]()
![]()
![]()
Jel može da se preskoči čekanje da istekne minut na Timeoutu? (B/Confirm/Exit) ne radi...
Jel može da se preskoči čekanje da istekne minut na Timeoutu? (B/Confirm/Exit) ne radi...
Kjager da li slajderi pre pocinjanja uticu na myplayer mod?
Meni su jako lose performanse u ovoj igri, sa rezolucijom 1680X... , sa Msaa2x, player model medium,..... sve ostalo na high, i benchmark mi pokazuje izmedju 50 -60 fps, medjutim kad zapravo stvarno krenem da igram, lose je , secka..ne verujem da ima vise od 30 fps.
Konfiguracija je iz potpisa !
Da li neko ima resenje sta treba da podesim da radi ok, posto vidim da neki i sa losijom konfiguracijom, (navodno) im sve super radi
Ja sam se prebacio na 1920x1080 i stavio u drajverima Use NVIDIA scaling with fixed-aspect ratio.
Uzgred, da li ima poente skidati nečiji roster update, s obzirom da ove godine imamo living rosters?
Ne verujem da su isli doliko daleko,ali svakao nice touch.Vau, ne mogu da verujem da su i to radiliSumnjam ipak da je isto bilo i za onaj meč na otvorenom (glavni teren Indian Wellsa) koji su pre par dana igrali Sunsi i Warriorsi.
Ja sam se prebacio na 1920x1080 i stavio u drajverima Use NVIDIA scaling with fixed-aspect ratio.
Uzgred, da li ima poente skidati nečiji roster update, s obzirom da ove godine imamo living rosters?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari