Šta je novo?

NBA 2K10

Nije mi jasno.Sve podesim da je iskljucen autotimeout i autosub(manuel) i kada igram quick game non stop mi se to desava.Pogledam za vreme meca tamo stoji kao da nisam nista menjao.Pocinje mnogo da me zivcira.Jel zna neko u cemu je caka.Takodje nije mi jasno zasto se odbrana tako debilno ponasa i ispadaju igraci gde ih ne cuvam ja vec kom vs komp.

Poslednja izmena:
Nije mi jasno.Sve podesim da je iskljucen autotimeout i autosub(manuel) i kada igram quick game non stop mi se to desava.Pogledam za vreme meca tamo stoji kao da nisam nista menjao.Pocinje mnogo da me zivcira.Jel zna neko u cemu je caka.Takodje nije mi jasno zasto se odbrana tako debilno ponasa i ispadaju igraci gde ih ne cuvam ja vec kom vs komp.
To je bug,igra sadrzi mali milion bagova.Sreca pa je core gameplay fenomenalan pa mi ne smeta.btw najavili su patch

Za pocetak stavi Defensive Assist slider na 0 mislim da se tako zove nalazi se u Controller Settings.Druga stvar je kombinuj on-ball i off-ball odbranu,to je sustina.Ja pravim po 4-5 blokada po tekmi.

Mnogi se zale na to sto igraci ostavljaju svog igraca otvorenog,a kad pogledas pravu utakmicu vidis da se to itekako dogadja.Kako u stvarnosti tako i u igri AI stalno pokusava da napravi miss-match sa blokovima.

:)

Poslednja izmena:
Jel može da se preskoči čekanje da istekne minut na Timeoutu? (B/Confirm/Exit) ne radi...

Jel može da se preskoči čekanje da istekne minut na Timeoutu? (B/Confirm/Exit) ne radi...

Moze. Ja sam kompletno menjao tastaturu, pa sam namestio da coacing - heat check bude taster 1 (iznad slova), i kad pocne tajmaut dovoljno je da pririsnem 1.

Meni su jako lose performanse u ovoj igri, sa rezolucijom 1680X... , sa Msaa2x, player model medium,..... sve ostalo na high, i benchmark mi pokazuje izmedju 50 -60 fps, medjutim kad zapravo stvarno krenem da igram, lose je , secka..ne verujem da ima vise od 30 fps.
Konfiguracija je iz potpisa !

Da li neko ima resenje sta treba da podesim da radi ok, posto vidim da neki i sa losijom konfiguracijom, (navodno) im sve super radi

Meni su jako lose performanse u ovoj igri, sa rezolucijom 1680X... , sa Msaa2x, player model medium,..... sve ostalo na high, i benchmark mi pokazuje izmedju 50 -60 fps, medjutim kad zapravo stvarno krenem da igram, lose je , secka..ne verujem da ima vise od 30 fps.
Konfiguracija je iz potpisa !

Da li neko ima resenje sta treba da podesim da radi ok, posto vidim da neki i sa losijom konfiguracijom, (navodno) im sve super radi

Probaj da stavis publiku na medium :)

Samo smanji player details na predzadnju lestvicu i bice ti druga prica. Sve ostale stavke nisu takoreci ni bitne.

Sinoc sam instalirao igru, napucao sve na max i sve radi savrseno, cinim mi se da je grafika dosta lepsa od 2k9 a o animacijam da ne pricam, i igraci mi izgledaju za nijansu mrsavije...valjda su bili na dijeti u medjusezoni. Zamerka je sto su ponovo nesto menjali sa rasporedom kontrola pa posto igram na logitech cilstrimu (kopija xbox gamepada) moram malo da se navikavam.
Sto se tice igrivosti i tezine, posebno zalbi na preciznost suta ko AI timova nemam zamerki. Sve sam ostavio na defaultu (slajderi i pro tezina) i odigrao 2 quick mach-a, prvi sam gubio dosta na pocetku dok sam se malo pohvatao sa komandama, do kraja sam smanjio razliku i racunar je dobio 5 razlike. Drugu utakmicu sam dobio 17 razlike, sve isto isti timovi i podesavaja. Racunar jeste precizan ali samo kada dobije priliiku da ostane sam na sutu, kad ispratim akciju daje 50% a kad je pod pritiskom ispod 20%. Sut u drugoj utakmici racunar 38% ja 72%, a za to je najzasluzniji analogna komanda suta na stiku.
Sve u svemu mislim da je dosta realnije, uljucujuci i preciznost suta, i u stvarnosti greske u odbrani i otvoren sut se kaznjava u 90% situacija.

Ne mogu da verujem! Ovo je stvarno sramota. A cisto sumnjam da ce da izbace patch koji bi omogucio 16:10 podrsku, jer ovo izgleda kao da su znali za ovo ali su se nadali da nece previse ljudi da primeti. Sramota! :mad:
Jos da sam pazario igru pa da... :d
Ovo jedino neki fan moze da odradi custum patch i da sredi ovu glupost od izdavaca se ne nadam da ce nesto da odradi.

Ljudi, ne znam za vas, ali mene par stvari u ovoj igri strasno nervira. Redom, po prioritetima:
1. Otvoreni igraci sa jako visokim ocenama za 3 mnogo promasuju. Cini mi se i da release sada manje utice na sut;
2. Iz reketa svako daje kos, cak i kada vise igraca skace na njega;
3. Prolaze pasovi kroz nekoliko igraca (npr. kod pick&roll-a);
4. Coach settings se ne pamte u igri.

Govorim o igri bez menjanja slajdera i nadam se da se pomocu njih daju resiti ove gluposti, jer su prva 3 problema nepodnosljiva, bar meni.

Ja sam se prebacio na 1920x1080 i stavio u drajverima Use NVIDIA scaling with fixed-aspect ratio.

Uzgred, da li ima poente skidati nečiji roster update, s obzirom da ove godine imamo living rosters?

Poslednja izmena:
Gde pogledati aploudovani hajlajt ril? Napravio sam clip pa bih hteo da pogledam to, na 2ksports.com ne mogu da nadjem.

Ma, da, sami rosteri su, bar po meni, odlično odrađeni, ali, što se Asocijacije tiče, ima jedan strašan bug. Meni se desilo da odradim jedan development-trening skokova sa Džošom Smitom (77 - default) i kad sam ga odradio, pokazao je da je podigao rejting za skokove, ali mu se ukupna ocena smanjila na 75. Sa kime god uradiš development (to bi trebao da bude razvoj igrača) njemu ukupna ocena padne.
Eto, ovaj bug mi strašno smeta. Mada, igra ih ima za svačiju dušu...ali biće bolje od patch-a...nadam se. :sceptic:

Ima iritantnih bagova.Nego ovaj NBA Today je stvarno bruka uradjen,juce uzmem da odigram tekmu sa Lakers-ima i kao u stvarnosti igraju u Las Vegas-u.Potpuno drugi teren sa Lakers logom,sjajno.:)

Vau, ne mogu da verujem da su i to radili :) Sumnjam ipak da je isto bilo i za onaj meč na otvorenom (glavni teren Indian Wellsa) koji su pre par dana igrali Sunsi i Warriorsi.

Ja sam se prebacio na 1920x1080 i stavio u drajverima Use NVIDIA scaling with fixed-aspect ratio.

Uzgred, da li ima poente skidati nečiji roster update, s obzirom da ove godine imamo living rosters?

Dobro ti si tako stavio, a vi ostali kako igrate, koja rezolucija i sta stavite u drajverima?
Mislim, toliko sam jedva cekao da izadje igra, a ono vec su shebali nesto! :mad:
Da ne verujes! :wall:

Vrh Dno