dobro, ti misli tako. imaš neki izvor za to?Danas je 31 dan. Računa se i dan objave.
Koliko ja znam nova cena sa 50% popusta za Soko lajt bi trebalo da bude, prvih 12m po 1025 din sa elektronskim racunom a drugih 12m 1875 din.Mi smo isto trazili i sada cekamo.Kako idu cene po tom novom ugovoru.Ne znamo jel i danas zovu
Valjda je 30 dana rok za žalbu, a posle ćemo videti. Svakako i Ratelu treba da odgovore.A sta ako njihovih 30 dana predje preko 9.1.? I donesu resenje da ti ne mogu ostaviti iste uslove ugovora, hoces li onda imati pravo na raskid? Ustvari da li se to gleda do 09. 1. ili do 31. 12.?
Šta je sad ovo? ja sam tražio raskid... šta da radim sad?Jedno pitanje.
25.decembar zovem 0800 100 100. vezano za raskid ugovora.. ( cekam 48min) da se jave klosari
Navodim kako ocu striktno raskid ,covek me pita kao sta nevalja ovo ono - iskljucivo sam bio drzak i iso samo na raskid. kaze covek prosledjujemo dalje.
26. decembar zove +381 11 2052090 zena se javlja kaze sta nevalja ovo ono nudi 8 meseci 50% ja odbijam i kazem SAMO RASKID ona kaze saljem dalje
Sta da ocekujem dalje. Da li sam zavrsio online to i samo cekam poziv za vracanje opreme ili ? .Hvala svima
** USLED POSKUPLJENJA CENA U TOKU OGOVORNE OBAVEZE **
Odgovoriš im npr. hvala na pokušaju da mi izađete u susret, ali nisam saglasan sa promenama paketa, i u skladu sa tim molim da me oslobodite ugovorne obaveze.Šta je sad ovo? ja sam tražio raskid... šta da radim sad?
Potpisao pre 15 dana , prva godina 962.5 a druga 1824,5 dianra mesecno.Koliko ja znam nova cena sa 50% popusta za Soko lajt bi trebalo da bude, prvih 12m po 1025 din sa elektronskim racunom a drugih 12m 1875 din.
Odpocetka pise da akcija traje do 31.01.2025.I ja ocekujem poziv, bas zbog ove promocije i sve mi u glavi da traje do 31.12, medjutim, malopre slucajno proverim, kad ono do 31.1.2025. Izgleda da su produzili...
Pogledajte prilog 474062
Ako zelis raskid ides u poslovnicu da raskines UO , broj prebacis na postpejd i pravac A1 ili Yettel zavisi gde zelis da ides.Šta je sad ovo? ja sam tražio raskid... šta da radim sad?
Ako si mu reko kolega , samo pratite forum ostvaricete zmacajne ustede koga ne mrzi da cita moze i da zaradi neki dinar.^ na sve sto si pitao imas jasne i nedvosmislene odgovore na prethodnih 5-10 stranica…
Pusti mi na PM.Ima jedan clan agenta koji nudi ako predjes iz neke mreze u A1 popust 50% u toku cele UO za pakete. Ako ste o tome pricali.
samo sto oni ni nakon te ljubazne molbe nece da raskinu UOOdgovoriš im npr. hvala na pokušaju da mi izađete u susret, ali nisam saglasan sa promenama paketa, i u skladu sa tim molim da me oslobodite ugovorne obaveze.
Nije tačno ja sam više nego uporan .Može se desiti da pokušaju da otežaju postupak na svaki mogući način, treba biti uporan i bez nervoze, jer na kraju moraju da oslobode
Pisano već mnogo puta .Njih to ne zanima .Pa dobro, nastaviš dalje, oni idu dok ti ne digneš ruke, ti ideš dok oni, pa ko pre popusti.
Budući da ste jednostrano izmenili uslove ugovora molim da me oslobodite plaćanja penala i molim vas da ne otežavate postupak, jer ću biti prinuđen da u postupak uključim ratel itd.
Kada bi ste samo znali koliko je reklamacija pisano , koliko puta sam pozivao Call centar i sve uzalud .Zanima ih veruj mi, zovi ih i traži hitnu urgenciju da storniraju nepostojeći dug zbog prenosa broja u mrežu.
Ta dugovanja su ranije bila rešavana i na taj način da se fakuturišu i onda kad stigne račun, uradi se reklamacija i bude stornirano. Ja sam to nekoliko puta radio.
U svakom slučaju, da sam na tvom mestu vršio bih konstantan pritisak na njih, što mailovima, što pozivima za urgencije.
Stani, stani. Na osnovu ovog skrinšota što si postavio sve je u redu.Pisano već mnogo puta .Njih to ne zanima .
RATEL njima ne može ništa .
Evo ljudi da vidite šta mi rade i kako mi odgovaraju jedna poruka oko 09 : 40 a druga oko 10 h istog dana .
Pogodio si ali ja sam tek juče podneo zahtev u A1 a odgovor je stigao pre toga .Stani, stani. Na osnovu ovog skrinšota što si postavio sve je u redu.
U prvoj poruci te obaveštavaju da ti je zahtev prihvaćen i da će biti realizovan u roku od 30 dana.
Druga poruka je logična jer te nisu obavestili o realizaciji zahteva. Ti si izgleda podneo zahtev za prelazak u drugu mrežu pre nego što su oni realizovali zahtev za raskid.
Jesam li dobro shvatio?
Ali njima je isplaćeno sve sem penala.zahtev za raskid uo nije još uvek realizovan, samo je uvažen.
to znači da si još uvek pod ugovornom obavezom i nemaš prava da tražiš prenos broja ako ne izmiriš dugovanja, kako su ti i napisali.
Znači reklamacija 8 dana plus rok ( koji su oni zahtevali od Ratela i Ministarstva za Telekomunikaciju ) od 30 dana i taj rok dobili .svejedno, moraš da dobiješ odluku o realizaciji zahteva od njih, što ćeš i dobiti, samo je pitanje kad, jer nisu dužni da te obaveste o tome čim ti uplatiš dugovanja, već imaju rok od 30 dana. tek onda tražiš prenos.
vidim da si editovao svoj post gore, pa još jednom da odgovorim.Nema osnov da moj zahtev bude odbijen .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari