Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Jedno pitanje.
25.decembar zovem 0800 100 100. vezano za raskid ugovora.. ( cekam 48min) da se jave klosari
Navodim kako ocu striktno raskid ,covek me pita kao sta nevalja ovo ono - iskljucivo sam bio drzak i iso samo na raskid. kaze covek prosledjujemo dalje.
26. decembar zove +381 11 2052090 zena se javlja kaze sta nevalja ovo ono nudi 8 meseci 50% ja odbijam i kazem SAMO RASKID ona kaze saljem dalje
Sta da ocekujem dalje. Da li sam zavrsio online to i samo cekam poziv za vracanje opreme ili ? .Hvala svima

** USLED POSKUPLJENJA CENA U TOKU OGOVORNE OBAVEZE **

Jedno pitanje.
25.decembar zovem 0800 100 100. vezano za raskid ugovora.. ( cekam 48min) da se jave klosari
Navodim kako ocu striktno raskid ,covek me pita kao sta nevalja ovo ono - iskljucivo sam bio drzak i iso samo na raskid. kaze covek prosledjujemo dalje.
26. decembar zove +381 11 2052090 zena se javlja kaze sta nevalja ovo ono nudi 8 meseci 50% ja odbijam i kazem SAMO RASKID ona kaze saljem dalje
Sta da ocekujem dalje. Da li sam zavrsio online to i samo cekam poziv za vracanje opreme ili ? .Hvala svima

** USLED POSKUPLJENJA CENA U TOKU OGOVORNE OBAVEZE **
Pa rekla Vam je da je " prosleđeno dalje " .
Čemu žurba .Danas sam od šefa poslovnice u Nišu saznao da je rok za rešavanje do 30 dana ali uvek bude pre .😀

Nema žurbe brate, nigde ja ne žurim nego da vidim jel sve ok urađeno. 😀
Hvala na odgovoru!

Tako je i meni bilo i danas zvali da nude po staroj ceni. Odbio, otisao u poslovnicu, oslobodio brojeve i podneo zahtev u A1 za prenos. Zvali me posle 2h i ponudili 50% tokom cele ugovorne obaveze (12 meseci po 1100 din, 12 meseci po 1800 i nesto).

Tako je i meni bilo i danas zvali da nude po staroj ceni. Odbio, otisao u poslovnicu, oslobodio brojeve i podneo zahtev u A1 za prenos. Zvali me posle 2h i ponudili 50% tokom cele ugovorne obaveze (12 meseci po 1100 din, 12 meseci po 1800 i nesto).
Danas kada sam morao zbog njihove
" ažurnosti " , da po ko zna koji put pozovem Kontakt centar rekao sam im i da mi ponude dve godine besplatno ne bi bio njihov korisnik .

Azurnost i call centar su im uzas, slazem se. Nego stvarno nemam problema nikakvih sa mrezom, vec duze sam korisnik, a dali su mi istu ponudu kao A1 samo ovde imam 400GB po punoj brzini (u A1 je 100GB) i Iris GO pa kad sve saberem i oduzmem bolja mi je varijanta da ostanem.

U mom slučaju u selu i dalje nema mogućnost jačeg neta od 10/1 mbs, od 2013 kako smo uveli, sad operater kaze ali bice optika u vasem selu sto idete od nas , reku bice bice kad bude mozfa se i vratim ona ućutela ... ne mogu signal tower onaj da ubace da bar imam 20mbs idioti

U septembru sam potpisao Omorika 12 na 24 mjeseca po cijeni od 1739,63. Juče sam otišao u poslovnicu da podnesem zahtjev za raskid UO, danas me zvali da mi ponude 50% na trenutnu cijenu za Omorika S do kraja UO kako bih ostao. Prihvatio sam, tako da ću da plaćam 869,60 dinara Omorika S paket.

Poslednja izmena:
U septembru sam potpisao Omorika 12 na 24 mjeseca po cijeni od 1739,63. Juče sam otišao u poslovnicu da podnesem zahtjev za raskid UO, danas me zvali da mi ponude 50% na trenutnu cijenu za Omorika S do kraja UO kako bih ostao. Prihvatio sam, tako da ću da plaćam 869,60 dinara Omorika S paket.
Mi smo zahtev za raskid podneli 25 i jos ne zovu

Takodje. Ja jos rekao dragoj danas sutra da ide da potpise u A1, a ovi ne zovu jos... A ovamo traje promocija do 31.12.

Da se pohvalim da mi je juče stigao sms, kao druga instanca, nije bilo poziva, ostaje ista cena do kraja ugovorne obaveze...
Screenshot_20241230-230654_Messages.jpg

Znam za mega plan, ali ne i 50% na tarifu sto daju... No da ne idemo u off, moracu da vidim sta i kako...

Znam za mega plan, ali ne i 50% na tarifu sto daju... No da ne idemo u off, moracu da vidim sta i kako...
Ima jedan clan agenta koji nudi ako predjes iz neke mreze u A1 popust 50% u toku cele UO za pakete. Ako ste o tome pricali.

Taman planirao da odem do poslovnice da ponovo trazim raskid kad me preduhitrili i zvali da mi ponude da ostanem bez promene cena a kao znak izvinjena sto menjaju bilo sta dace mi 3m po 1 din. Rekoh ili 50% ili raskid i kao zvace me za 15-20 min od tada proslo vec 2h. Inace koristim soko lajt.
Kakvi pilicari samo da ne daju raskid ugovora.
Da se nadovezem, zvali juce i dobio sam sta sam i trazio, raskid starog ugovora soko lajt i potpisivanje novog soko lajt na 50% tokom cele ugovorne obaveze. Sto se mene tice poskupljenje je doslo u pravom trenutku jer bi od februara placao soko lajt 2700 din.

Da se nadovezem, zvali juce i dobio sam sta sam i trazio, raskid starog ugovora soko lajt i potpisivanje novog soko lajt na 50% tokom cele ugovorne obaveze. Sto se mene tice poskupljenje je doslo u pravom trenutku jer bi od februara placao soko lajt 2700 din.
Kada vam je isticao ugovor stari

Mi smo isto trazili i sada cekamo.Kako idu cene po tom novom ugovoru.Ne znamo jel i danas zovu

Jesam zakasnio ako sam danas podneo zahtev za raskid, mejlom, za ćaleta?

Zvao bih ali tražiće njega a on pojma nema šta da traži. Penzioner.

Znam sve podatke ali isto tako znam da je korespondencija mejlom iziednačena sa zahtevom u papiru, a meni tužbu najlakše napisati.
Takođe znam da ako je obaveštenje objavljeno 01.12. a rok 30 dana, to je onda 30.12. a ne danas. Da je rok mesec dana bio bi danas istek.
Zato i pitam sve ovo, prvo sam mislio da se ne cimam pošto mu Ugovor ističe u martu ali što ne bih probao.
Videćemo.

rok je 30 dana od datuma objave. znači, i danas je moguće poslati zahtev za raskid.

Nazad
Vrh Dno