Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poruke
10,765
Poena
1,045
Ovaj topic neka bude mesto gde ce se pisati o promocijama MTS operatera.
Samim tim podforum ce biti pregledniji i laksi za snalazenje.

----------

Nekoliko rešenja trenutnh najboljih kombinacija iz domaće ponude:

Moze da se kombinuju internet tarifa i tarifa za razgovore i sms.Ako zelis da ostanes u telekom za tvoje potrebe najbolje da uzmes sledece:Mobilni internet tarifa 5gb za 450 din mesecno,ugovor na 24 meseca,i tarifu prica plus sa 50% na 2 godine,gde imas 250 min i 250 mesecno 525.Ali ovo ide na dve kartice da znas,i za 975 din mesecno imas 5gb i 250 minuta.
Kod vipa imas mobilnu internet tarifu 3gb za 290 mesecno,ugovor na 24 meseca,i na istoj kartici mozes kupovati dodatke za razgovore 40 min 139 dinara.Sto ti za 200 min sto tebi treba dodje 290+795+1085 mesecno.Ali je na jednoj kartici i mozes dodatke kupovati koliko ti fali.
Ili uzmes na jednukarticu 3gb za 290,a na drugu uzmes tarifa nova2 sa 25% popusta na dve godine,imas 300 min 300 popruke za 817 mesecno.I na dve kartice sparis 3gb 300 min 300 poruke 1207 mesecno.
ili najbolje kod telenora,a ne treba ti nikakav ugovor,uzmes najmanji mobilni internet 5gb za 550 din mesecno i doplatis za 200 min 500 dina,znaci placas 5g i 200 min bez poruka 1050 din,a nemas nikakve ugovorne obaveze.Koristis 3 meseca i ako ti ne odgovara,batalis.
A bilo je skoro akcija u vipu,uz sklapanje ugovra 3gb dozivtno uz paket,kad tebi istice ugovor,koliko ti je frka.Ono bi trebalo i telekom najzad da ubaci vise interneta u pakete ili neke nove.Saberi se oduzmi,ali nema potrebe da zuris.
 
Poslednja izmena od urednika:
Rezervisano
 
Poslednja izmena od urednika:
Imaju promocije:
1.Svaki 2.sms besplatan
2. MMS od 2.9 din + pdv
3.Dopuna od 500+

i stalne promocije omiljeni broj, mondo web sms, friends and family (ako nemate omiljeni broj)

Vrhunski nema šta.
 
Tako je.

Dakle, kao i pred novogodisnje praznike, pametnije je uplatiti 2x500=2000din nego 1x1000=1500din.
 
Poslednja izmena:
Promocija povodom 8.og marta

06.03.2009.
Novo! Ženstven i elegantan - Samsung L310 Allure

Povodom 8. marta, Dana žena, Telekom Srbija pokreće promotivnu kampanju prodaje postpaid paketa sa mobilnim telefonom - Ovaj model telefona, iz posebne serije Sammsung PINK Ribbon Collection, u potpunosti ispunjava modne standarde najzahtevnijih pripadnica lepšeg pola.

U okviru promo paketa sa telefonom Samsung L310 Allure, korisnik zaključuje postpaid ugovor na period od 24 meseca i dobija telefon po ceni od samo 999 dinara, bez PDV-a. Promo paket se odnosi na postpaid tarifne profile: Bel 200, Bel 400, Bel 1000, Mix 1000, Mix 2000, Mix 3000, Fresh 1000, Fresh 2000 i Fresh 4000. Promotivna kampanja traje do 1. aprila i količine su ograničene.

Da biste kupili postpaid paket sa novim modelom telefona dovoljno je da pozovete 064/790 i mt:s express će Vam izvršiti dostavu na željenu adresu.
 
Poslednja izmena:
06.03.2009.
100% bonus za prepaid dopune putem SMS-a!

Tokom trajanja naše promotivne kampanje, u periodu od 9. marta do 30. aprila 2009. godine, za svaku prepaid dopunu kredita izvršenu putem SMS-a - zaduživanjem bankovnog računa, platne kartice ili postpaid računa, kao i putem WAP i WEB portala, naši korisnici (064, 065 ili 066) dobijaju bonus kredit u iznosu od 100% izvršene dopune.

* Pravo na bonus ne mogu ostvariti korisnici koji dopunu izvrše: putem m-pos terminala na prodajnim mestima dilera i distributera, na bankomatima banaka koje procesira PEXIM Card, na šalterima pošta, na šalterima banaka, putem SMS-a u poslovnicama Telekom-a Srbija i putem kartica za dopunu apoenske vrednosti od 250, 500 ili 1.000 dinara.
..
 
Poslednja izmena:
Ja uplatio sebi karticom 500 i dobio + 500, a takodje i moja supruga! Detetu uplatio 500 i dete dobilo +500, a na to danas jos 1000!? Znači na 500 + 1500? Super! Samo mi nije jasno kako i mi nismo dobili? Jel to neka posebna nagrada?
 
Poslednja izmena:
Svi verovatno znate da je u toku ova smesna igrica pogodi Novakov broj, poslao sam cisto iz zaj*****cije i malo pre su me zvali da mi kazu da sam dobio lopticu sa Novakovim potpisom i da trebam da odem da je podignem 10 aprila.
Ima li nekih drugih iskustava?
 
Ja sam prvo dobio poriku da skinem neki wallpaper, to sam iskulirao i evo zvali su me posle 3 dana.
 
18.03.2009.
Promotivna prodaja telefona

U toku promotivno prodajne kampanje, u periodu do 15. aprila 2009. godine, Telekom Srbija omogućava svojim korisnicima kupovinu telefona po znatno povoljnijim cenama. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i kupite mobilni telefon po promotivnoj ceni uz odgovarajući postpaid tarifni profil, jer nakon promotivnog perioda cene telefona će ponovo biti standardne.

Detalje o našoj celokupnoj ponudi telefona možete pogledati i online kupiti OVDE**.

* Sve modele telefona možete kupiti u poslovnicama Telekoma Srbija, putem mt:s express-a (dostavom na kućnu adresu) ili putem Mondo shop-a. Podsećamo vas da za kupovinu koju do 1. juna izvršite preko Mondo shop-a dobijate bonus od 1.000 dinara (sa PDV-om) na vašem postpaid računu.


**Vrlo moguce da je MTS trebalo da postavi ovaj L I N K
18.03.2009.
Pošaljite MMS i osvojite bonus od 1.000 dinara!

Svi novi i postojeći postpaid korisnici koji u okviru akcije „Postpaid proleće“, u periodu do 15. aprila 2009. godine, zaključe ugovor za neki od promo postpaid paketa sa telefonom i do 1.maja pošalju fotografiju sa mobilnog telefona, stiču pravo na dodatni bonus u iznosu od 1.000 dinara (sa PDV-om). Fotografije treba slati na broj 5565 Mondozoom portala sa subject-om „Kako mi stoji“. Bonus važi za saobraćaj, mesečnu pretplatu i ostala mesečna zaduženja. Fotografija koju korisnik pošalje na portal mora da sadrži barem jednu osobu sa mobilnim telefonskim aparatom! Broj poslatih fotografija je neograničen, a bonus se može iskoristiti samo jednom.
* MMS poruke će se naplaćivati u zavisnosti od tarifnog profila koji korisnik poseduje.
..
 
Poslednja izmena:
Bice glupo, ako ova akcija "zadrzavanja starih korisnika" ne bude ponovljena.
 
20.03.2009.
Prošetaj Internet - akcija!

U okviru svoje promotivne kampanje „Postpaid proleće“ mt:s je pripremio specijalnu ponudu za sve one koji žele brz i komforan način za surfovanje po Internetu.

Svi naši postpaid korisnici, kao i korisnici Studentskih net paketa, koji u promotivnom periodu – do 15. aprila 2009. godine kupe bilo koji Surf paket (modem + karticu) plaćaće prve tri pretplate samo po 1,00 dinar (bez PDV-a).

Više o modelu modema možete saznati OVDE, a detalje o Surf paketima možete pronaći OVDE.
..
 
Poslednja izmena:
Milina, a ja sam ugovor potpisao 19.03. E do mojega...
 
Jel ima neko najavu koja ce biti ponuda za april kod mts partnera alpha copy, handy, telefonika itd. ?
 
Realno, trebali bi da daju 5800 uz MIX1000, kad je vec n82 (i n79) dostupan s tim paketom.
 
31.03.2009.
Telekom Srbija i RIM lansiraju BlackBerry Curve 8900 i BlackBerry Bold smartphones u Srbiji

Beograd, Srbija i Vaterlo, Ontario, Kanada – Telekom Srbija (mt:s) i Research In Motion (RIM) (Nasdaq: RIMM; TSX: RIM) su lansirali BlackBerry® Curve™ 8900 i BlackBerry® Bold™ smartphones za potrebe korisnika Telekom Srbija u Srbiji.

Na osnovu ugovora o distribuciji sa RIM-om, Alcatel-Lucent koristi svoj jak lokalni uticaj u regionu kako bi obezbedio Telekomu Srbija usluge podrške od kraja do kraja za BlackBerry® rešenje. Dok Alcatel-Lucent upravlja integrisanjem i korišćenjem, Telekom Srbija može da se fokusira na pružanje usluga namenjenih korisnicima, koje omogućavaju operatoru da brzo zadovolji potražnju na tržištu.

Novi BlackBerry Curve 8900 ima širok opseg karakteristika zahvaljujući kojima se korisnici lako povezuju sa porodicom, prijateljima i kolegama. Pored izuzetnog telefona, email-a, poruka, organizera, pretraživača interneta i multimedijalnih aplikacija, BlackBerry Curve 8900 smartphone ima mogućnost globalne konektivnosti, ugrađen Wi-Fi® i GPS, kao i narednu generaciju 512MHz procesora i fantastičan displej visoke rezolucije.

Pored toga što ga karakteriše elegantan novi stil, BlackBerry Curve 8900 smartphone ima i full-QWERTY tastaturu i intuitivni trackball koji neverovatno olakšava kucanje i navigaciju. Kompletan aparat uključujue i kameru od 3.2 megapiksela sa auto fokusom, digitalnim zumom, blicem i mogućnošću snimanja video zapisa koji omogućava korisnicima da prave oštre fotografije koje mogu da se štampaju i da ih lako pošalju prijateljima ili ih postave na internet. Telefon takođe ima mogućnost proširivanja memorije uz pomoć microSD/SDHC slota za memorijsku karticu koji podržava do 16GB po kartici, što pruža korisnicima dovoljno prostora za skladištenje informacija koji lako može da se priključi i omogućava im da ponesu svoje omiljene pesme i spotove gde god da krenu.

BlackBerry Bold smartphone podržava tri-band HSDPA brze mreže u celom svetu i ima ugrađen GPS i Wi-Fi®, kao i veliki izbor multimedijalnih aplikacija. Sa sjajnom crnom maskom, satenskim hromiranim okvirom i elegantnom pozadinom presvučenom veštačkom kožom, BlackBerry Bold je simbol dostignuća i ambicije. Zahvaljujući svom fantastičnom displeju, prefinjenom korisničkom interfejsu i full-QWERTY tastaturi novog dizajna, BlackBerry Bold je “stvar koja mora da se ima“ kada je reč o uticajnim i uspešnim ljudima.

Preko svog integrisanog GPS-a, BlackBerry Bold smartphone može precizno da utvrdi tačnu lokaciju na kojoj se nalazite i da podržava BlackBerry® Maps i druge aplikacije i usluge zasnovane na lokaciji. Zahvaljujući svojim unapređenim karakteristikama, većim brzinama daljinskog preuzimanja i sposobnosti da podržava istovremeno prenos govora i podataka, BlackBerry Bold smartphone omogućava korisnicima čak i da provere email ili pretražuju internet dok razgovaraju.

Dva nova BlackBerry smartphone-a dostupni su svim biznis i rezidencijalnim korisnicima Telekom Srbija preko biznis prodaje i deset reprezentativnih prodavnica Telekoma Srbija u pet najvećih gradova u zemlji. Za rezidencijalne postpaid korisnike, BlackBerry Curve 8900 smartphone dostupan je po ceni od 9.999,00 dinara, a BlackBerry Bold 9000 smartphone po ceni od 14.999,00 dinara. BlackBerry® Internet Service za postpaid korisnike obuhvata 30 MB nacionalnog saobraćaja u oblasti prenosa podataka, dok za biznis korisnike postoje četiri paketa koji pojedinačno obuhvataju 30 MB, 100MB, 300 MB i 1GB nacionalnog saobraćaja u oblasti prenosa podataka sa BlackBerry® Enterprise Server.
..
 
Poslednja izmena:
Ko to kod nas koristi? Pola nasih biznismena ne bi znalo ni da ukljuci taj uredjaj!
 
Jel BB ima svoj GPS SW? Koje mape guta? Jel može da se instalira 3rd SW za navigaciju?
 
Nema svoj softver ali ima par resenja...
 
06.04.2009.
Novo - Promocija Friends & Family usluge

Izuzetne povoljnosti za prepaid korisnike

Promotivna kampanja Friends & Family usluge je još jedna u nizu prolećnih kampanja, u okviru kojih Telekom Srbija nudi korisnicima svoje usluge po specijalnim, izuzetno povoljnim, tarifama. Ovaj put promocija je namenjena mt:s prepaid korisnicima i traje od 6. aprila do 31. maja 2009. godine U ovom periodu, prepaid korisnici imaju mogućnost da, bez obzira na tarifni profil, pozivaju F&F brojeve po ceni od samo 0,09 dinara/min, sa PDV-om, a po istoj ceni mogu i da šalju SMS poruke ka ovim brojevima.

Obračunski interval i cena uspostave veze navedeni u okviru prepaid tarifnih profila ostaju nepromenjeni.

Podsećamo prepaid korisnike da im Friends & Family usluga omogućava da izaberu do tri najčešće pozivana broja u mt:s mreži (064, 065 ili 066) i da sa svojim prijateljima i/ili članovima porodice razgovaraju po veoma povoljnoj ceni. Ukoliko su zainteresovani za ovu uslugu, dovoljno je pozovu broj 778 i prate uputstvo sa govornog automata i usluga će im biti automatski aktivirana.

*Prva tri definisanja F&F brojeva su besplatna, a cena svake sledeće promene postojećeg F&F broja ili definisanja novog broja iznosi 100 dinara, bez PDV-a.

Bravo za akciju ,)
 
Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno