Penale od mene dobiti neće .Ako na mene mislis da zaboravio sam. Na prethodnom postu sam napisao da sam trazio da obracunaju sta i koliko treba da platim da napustim mts. Nisam namerno zaboravio. Ne bi se brukao za 3000 din. Bio sam ja zlatni korisnik. Sony Xperia sam otplacivao 3 god,pa Samsung S20FE isto 3 god. Fiksni,tv i net pa sve prebacio u SBB,sad evo otici ce i ovaj ugovor. Ostaje jedan i antena plus,tamo gde nemam uslova za drugo. Razmisljao sam i o mobilnom internetu,ali toliko postuju stare korisnike da svi napustamo,i vise i ne razmisljam o uzimanju kod njih. Ujutru idem da vidim da li je decembarski racun plus 4720 ili to je to. Jer ako je plus onda ipak placam penale.
Nije problem samo poskupljenje već odnos prema korisnicima .Све више мислим да се праве луди како би спречили велики број људи да раскине уговор, пошто су, изгледа, схватили да су се мало превише заиграли са поскупљењима и мењањем услова уговора како им се ћефне.
Ја чекам од 1.12.Podneli smo 25 zahtev za raskid u poslovnici jos ih nema pisane i urgencije i nista.Ceka li neko toliko sta se radi u ovoj situaciji
Iz koje mreže ?Ја чекам од 1.12.
Zna li neko slucajno, da li eSim MTSa moze da se migrira sa jednog iPhonea na drugi, kada se menja telefon i uradi migracija?
Neki provajderi to ne dozvoljavaju, neki da.
Hvala!
Zna li neko slucajno, da li eSim MTSa moze da se migrira sa jednog iPhonea na drugi, kada se menja telefon i uradi migracija?
Neki provajderi to ne dozvoljavaju, neki da.
Hvala!
Menjaju od 09.01Jel neko proveravao na MTS apk?
Ja sam pisao, onda su mi ostavili 40% na Soko Lite sa novom verzijom tarife. Sada kada proveravam, dalje je isto na Soko Lite pre 2025god, ZB, MB i EU roming i itd.
Zavisi šta Vam treba ?Uskoro mi ističe ugovor sa MTS-om (06.02). Do sada sam plaćao Zmaj paket 1.500 dinara, ali sada je cena povećana na 2.200 dinara (30 GB interneta + 10 GB za Instagram i TikTok).
Koja je trenutno najbolja i najpovoljnija opcija? Razmišljao sam o prelasku u Yettel. Da li neko zna da li se dobija neki popust za prenos broja?
Yettel , onda najbolje .Pa isto tako, da imam minimum 30GB u paketu. Internet mi je najbitniji.
Kad pokrenes proces prenosa broja u A1 ili Yettel zvace te iz Mts-a , kazes sta dobijas tamo i ponudice ti 40-50% popusta na dve godine. Ako ti odgovara Mts , SokoLite sa 50% izlazi 1394 prosecno mesecno (24 meseca). Pa vidi oduzmi i saberi sta ti najvise odgovara. 😀Uskoro mi ističe ugovor sa MTS-om (06.02). Do sada sam plaćao Zmaj paket 1.500 dinara, ali sada je cena povećana na 2.200 dinara (30 GB interneta + 10 GB za Instagram i TikTok).
Koja je trenutno najbolja i najpovoljnija opcija? Razmišljao sam o prelasku u Yettel. Da li neko zna da li se dobija neki popust za prenos broja?
Bez uređaja ?Ja upravo prešao sa Yettel postpaida na A1 postpaid - NEO Super za 1.500 dinara mesečno tokom 24 meseca. MTS ništa bolje nije ponudio
Pogledajte prilog 474794
Da, bez uređaja. Mislim da sa uređajem ne važi 24 x 50% popusta.Bez
Bez uređaja ?
Ako je 50 posto vazi li prvih 12 meseci na ovu cenu od 1999 a drugih na 2999 ili komplet racunaju na 2999Ja upravo prešao sa Yettel postpaida na A1 postpaid - NEO Super za 1.500 dinara mesečno tokom 24 meseca. MTS ništa bolje nije ponudio
Pogledajte prilog 474794
Ovo je fenomenalna ponudaJa upravo prešao sa Yettel postpaida na A1 postpaid - NEO Super za 1.500 dinara mesečno tokom 24 meseca. MTS ništa bolje nije ponudio
Pogledajte prilog 474794
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari