Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

e zaboravio:p

Ako na mene mislis da zaboravio sam. Na prethodnom postu sam napisao da sam trazio da obracunaju sta i koliko treba da platim da napustim mts. Nisam namerno zaboravio. Ne bi se brukao za 3000 din. Bio sam ja zlatni korisnik. Sony Xperia sam otplacivao 3 god,pa Samsung S20FE isto 3 god. Fiksni,tv i net pa sve prebacio u SBB,sad evo otici ce i ovaj ugovor. Ostaje jedan i antena plus,tamo gde nemam uslova za drugo. Razmisljao sam i o mobilnom internetu,ali toliko postuju stare korisnike da svi napustamo,i vise i ne razmisljam o uzimanju kod njih. Ujutru idem da vidim da li je decembarski racun plus 4720 ili to je to. Jer ako je plus onda ipak placam penale.

Mnogim je
Ako na mene mislis da zaboravio sam. Na prethodnom postu sam napisao da sam trazio da obracunaju sta i koliko treba da platim da napustim mts. Nisam namerno zaboravio. Ne bi se brukao za 3000 din. Bio sam ja zlatni korisnik. Sony Xperia sam otplacivao 3 god,pa Samsung S20FE isto 3 god. Fiksni,tv i net pa sve prebacio u SBB,sad evo otici ce i ovaj ugovor. Ostaje jedan i antena plus,tamo gde nemam uslova za drugo. Razmisljao sam i o mobilnom internetu,ali toliko postuju stare korisnike da svi napustamo,i vise i ne razmisljam o uzimanju kod njih. Ujutru idem da vidim da li je decembarski racun plus 4720 ili to je to. Jer ako je plus onda ipak placam penale.
Penale od mene dobiti neće .

Podneli smo 25 zahtev za raskid u poslovnici jos ih nema pisane i urgencije i nista.Ceka li neko toliko sta se radi u ovoj situaciji

Najnoviji info! Bio danas u poslovnici. Pokazao u aplikaciji stoji 4 zahteva i to 2 resena i 2 zatvorena plus 1 novi. Kako mi je objasnjeno niko nista nije uradio. Svaki put kad smo pricali oni su otvarali nove zahteve a ni jedan nije okoncan. Taj prvi je podnesen 12tog decembra i rok je 30 dana. A poruku sto sam dobio 4720 din nema nikakav osnov. Nemam dugovanja,decembarski racun jos nije gotov. Da cekam do 12tog pa ce pisu opet nesto da me prebace na postpejd bez ugovora t.j.da me oslobode da mogu da idem gde vec zelim. E be lud,zbunjenog!!!

Bukvalno oni ne znaju šta rade. Ja sam pre 2 dana pisao opet mail, tražio da me za postpaid (soko Lite) oslobode ugovora a da mi za Box 4 ostanu isti uslovi. Danas stiže ovaj odgovor. Nisam dobio pre toga obaveštenje da mi je omogućen raskid ugovora, samo sam još pre 10ak dana dobio sms da mi se neće menjati osnovna cena za postpaid. Sad ću zovem a1 sa pokrenu proceduru prelaska kod njih. Javljam sta bude za Box

Prilozi

• IMG_20250104_140012.jpg
    IMG_20250104_140012.jpg
    162.8 KB · Pregleda: 158
Све више мислим да се праве луди како би спречили велики број људи да раскине уговор, пошто су, изгледа, схватили да су се мало превише заиграли са поскупљењима и мењањем услова уговора како им се ћефне.

Све више мислим да се праве луди како би спречили велики број људи да раскине уговор, пошто су, изгледа, схватили да су се мало превише заиграли са поскупљењима и мењањем услова уговора како им се ћефне.
Nije problem samo poskupljenje već odnos prema korisnicima .
Lično imam reklamacije od juna 2024 koje su im još u radu i nikom ništa.

Juče sam raskinuo ugovor bez plaćanja penala a danas su " uspeli " da me ponovo iznenade svojim " prelepim čestitkama " ...
Na moj poziv posle poruke kažu da je sistemska i da se ne obazirem na nju .
Da mi je raskid dozvoljen sa prelaskom u drugu mrežu bez penala.
Ma da mi je sve ovo sumnjivo.

Prilozi

• Screenshot_2025-01-04-16-14-25-076_com.google.android.apps.messaging.jpg
    Screenshot_2025-01-04-16-14-25-076_com.google.android.apps.messaging.jpg
    113.8 KB · Pregleda: 126
Zna li neko slucajno, da li eSim MTSa moze da se migrira sa jednog iPhonea na drugi, kada se menja telefon i uradi migracija?

Neki provajderi to ne dozvoljavaju, neki da.

Hvala!

Zna li neko slucajno, da li eSim MTSa moze da se migrira sa jednog iPhonea na drugi, kada se menja telefon i uradi migracija?

Neki provajderi to ne dozvoljavaju, neki da.

Hvala!

Naravno da može, nevezano koji je telefon u pitanju. Obrišeš eSim sa jednog i aktiviraš na drugom telefonu.

Jel neko proveravao na MTS apk?

Ja sam pisao, onda su mi ostavili 40% na Soko Lite sa novom verzijom tarife. Sada kada proveravam, dalje je isto na Soko Lite pre 2025god, ZB, MB i EU roming i itd.

Uskoro mi ističe ugovor sa MTS-om (06.02). Do sada sam plaćao Zmaj paket 1.500 dinara, ali sada je cena povećana na 2.200 dinara (30 GB interneta + 10 GB za Instagram i TikTok).

Koja je trenutno najbolja i najpovoljnija opcija? Razmišljao sam o prelasku u Yettel. Da li neko zna da li se dobija neki popust za prenos broja?

Uskoro mi ističe ugovor sa MTS-om (06.02). Do sada sam plaćao Zmaj paket 1.500 dinara, ali sada je cena povećana na 2.200 dinara (30 GB interneta + 10 GB za Instagram i TikTok).

Koja je trenutno najbolja i najpovoljnija opcija? Razmišljao sam o prelasku u Yettel. Da li neko zna da li se dobija neki popust za prenos broja?
Zavisi šta Vam treba ?

@m1k1 pisano je u temi za Yettel. Moguće je dobiti 50% popusta 24 meseca na redovnu (višu cenu navedenu na sajtu).

Možda treba malo gimnastike u vidu prelaska na prepaid kod Yettela, čekanja par dana na prepaidu dok ne dobijete ponudu za prelazak na postpaid uz 50% popusta...

Pa isto tako, da imam minimum 30GB u paketu. Internet mi je najbitniji.

Kad pokrenes proces prenosa broja u A1 ili Yettel zvace te iz Mts-a , kazes sta dobijas tamo i ponudice ti 40-50% popusta na dve godine. Ako ti odgovara Mts , SokoLite sa 50% izlazi 1394 prosecno mesecno (24 meseca). Pa vidi oduzmi i saberi sta ti najvise odgovara. 😀

Ja upravo prešao sa Yettel postpaida na A1 postpaid - NEO Super za 1.500 dinara mesečno tokom 24 meseca. MTS ništa bolje nije ponudio

A133.JPG

Nazad
Vrh Dno