ekozelj
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.12.2005
- Poena
- 315
Komplet 24 meseca 50% na 2999.Ako je 50 posto vazi li prvih 12 meseci na ovu cenu od 1999 a drugih na 2999 ili komplet racunaju na 2999
Komplet 24 meseca 50% na 2999.Ako je 50 posto vazi li prvih 12 meseci na ovu cenu od 1999 a drugih na 2999 ili komplet racunaju na 2999
Po meni, trenutno je najbolja ponuda kada se uzmu u obzir sva tri operatera, mts 50% za Soko Lite, prvih 12 mes 963 din, sledećih 12 mes 1823 din, prosek 1393 za vreme trajanje UO. Prikazane cene su uz aktivaciju e-racuna.Ovo je fenomenalna ponuda
Imas i opciju da preneses broj u A1 i da uzmes paket Neo 5+5 sa 50% popusta gde paket izlazi ispod 1000 din mesecno.Prijatelji šta je najbolje da se uzme sad dok su Novogodišnji i Božićni dani.Pošto trenutno imam na dopunu 063 broj ili yettel htio sam da uzmem nešo da imam pozive i poruke to mi je najvažnije.Ima li neki popust pošto čitam 50% ali ne znam na šta i koje pakete.Pozdrav
Novo obaveštenje zahtev je prihvaćen od A1 ali gospoda iz MTS -a nisu razdužili broj u njihovom sistemi.Nova informacija svi zahtevi za moj prenos povučeni ispalo je da uopšte i nisam predao za prenos broja .
Samo nemoj da se opterecujes, lelekom je to. Sto prosto kad moze komplikovano, kad sam trazio prvi put raskid poslali sms da mi ostaje stara cene, druga zalba da nisam trazio da mi ostanu cene vec raskid i onda tisina kao javice se neko. Posle pauze od 10 dana poziv iz Mts i pocinje hvalospev kako su oni meni omogucili bolji paket po istoj ceni i da je moja molba uslisena, ja se zalim da nisam to trazio i dobijem odgovor kako niste bla bla, i na kraju zapisace i prosledice dalje. Posle 2 dana drugi poziv i otprilije ista prica, treci poziv ovog puta nude i 3m po 1 din i posle toga da nastavim stari paket, tu vec trazim 50% za soko lajt ili raskid. Posle 3 dana ponovo poziv da mi je odobren soko lajt sa 50% i da idem do poslovnice, stize i sms sa brojem zalbe i gde je zavedeno 50% za novi ugovor. U poslovnici pojma nemaju to se desava 30.12, nemaju mogucnost da mi raskinu ugovor bez penala, imam neke servisne zahteve nezatvorene i da dodjem sutra. 31.12 u 17h ja u poslovnici opet ista prica i da jedino mogu da potpisem novi ugovor bez benefita i da mi kasnije to dodele, zvali centralu ali niko ne zna kako da zatvore i sta da odrade, jednostabno sistem ne dozvoljava. Na kraju posle nekih pola sata salje radnica mail backofice kao poslednju soluciju pre zatvaranja i u tom cekanju dobijem poziv od njih sa 733 i gde mi objasnjavaju da cu ugovor dobiti na mail i da samo trebam da potvrdim da sam saglasan i da je to to. I da njima nije jasno zasto sam ja uopste dobio sms i zasto su me slali u poslovnici kad se to sve zavrsava online.Novo obaveštenje zahtev je prihvaćen od A1 ali gospoda iz MTS -a nisu razdužili broj u njihovom sistemi.
Da ali 09.01 je smišljen sa razlogom mogli su da kažu i 19.01 ali mnogo bi dali prostor ne zadovoljnim korisnicima.…. nije vredno cimanja i kidanja živaca - oni su u prazničnom režimu od NG, pa je i ovo taljiganje u skladu sa tim… nisu bez razloga pomerili promene u paketima na svim svojim platformama za 09.01…![]()
Da ali će gospoda iz Telekoma reči pa objavili smo na sajtu .I to od 9. januara, tako da će ta većina tek oko 10. februara saznati za poskupljenje.
a kada ste podneliМени у кол центру рекли да има превише захтева, зваће ме неко кад стигнем на ред ...
Zna li neko slucajno, da li eSim MTSa moze da se migrira sa jednog iPhonea na drugi, kada se menja telefon i uradi migracija?
Neki provajderi to ne dozvoljavaju, neki da.
Hvala!
Može mts provereno
Naravno da može, nevezano koji je telefon u pitanju. Obrišeš eSim sa jednog i aktiviraš na drugom telefonu.
To smo već apsolvirali i ne interesuje me, svako neka gleda svoje.Da ali će gospoda iz Telekoma reči pa objavili smo na sajtu .
Oni za sve nađu izgovor .
Prosledio sam sve Ratelu šta mi rade u zadnjih nekoliko godina .
Znam da i oni ne neće pomoći ali neka imam pisani trag .
Doći će dan , doći će vreme kada će zbog ovakvog postupanja odgovarati a ako skupim pare podnosim im i tužbu za sve što sam pretrpeo od njih ( sa dokazima ).
Od mene nisu imali šta da naplate ali ja od njih Bog me hoću jel oni su
mreža broj 1 , po oceni Ratela .
Mene su tako zavrnuli zbog Razela, kao posle Ratelu odgovor na žalbu, a ne meni! Svi rokovi probijeni!!!Da ali će gospoda iz Telekoma reči pa objavili smo na sajtu .
Oni za sve nađu izgovor .
Prosledio sam sve Ratelu šta mi rade u zadnjih nekoliko godina .
Znam da i oni ne neće pomoći ali neka imam pisani trag .
Doći će dan , doći će vreme kada će zbog ovakvog postupanja odgovarati a ako skupim pare podnosim im i tužbu za sve što sam pretrpeo od njih ( sa dokazima ).
Od mene nisu imali šta da naplate ali ja od njih Bog me hoću jel oni su
mreža broj 1 , po oceni Ratela .
Danas je 08.01.Oni ne znaju gde udaraju. Evo ga 9.1 mom tati stoji u aplikaciji Omorika 12. Hit.
Ocigleno se samo jelo, pilo se nije!?Oni ne znaju gde udaraju. Evo ga 9.1 mom tati stoji u aplikaciji Omorika 12. Hit.
Ok hvala, znaci prakticno prvo deaktiviram na starom, pa onda ponovo ucitam QR na novom?Ja misim da to kod nas još uvek nema.
Brisanje pa aktiviranje na drugom uređaju ili baš prava migracija kada se prebacuje sve sa starog ajfona na novi?
Meni nije radila pre možda pola godine.
Nije to isto, tako može naravno, ali klasična migracija da si sam prebaci iz jednog fona na drugi esim nije radila kod nas kad sam ja probao pre pola godine. Ni ajfon ni Android.
To mora sam operater da omogući a kod nas koliko znam još to nisu uradili niti ima naznaka kad će.
Da da, qr kod će ti uvek raditi, samo je bitno da se prvo obriše sa starog, posle normalno koristiš taj qr kod na novom. I tako koliko hoćeš puta možeš da prebacuješ.Ok hvala, znaci prakticno prvo deaktiviram na starom, pa onda ponovo ucitam QR na novom?
Da li ce raditi isti QR koriscen inicijalno na starom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari