Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Izgleda da je poslednji prigovor preko portala prošao, zvali su me, nudili 50%, ali kako sam ostajao pri raskidu ugovora, poslaće mi pismeno rešenje. Nadam se da neće biti forica da me posle jure za nekakve penale.
Mene su zvali 2.januara ikažu šaljemo pismeno rešenje,čekamo i dalje nadamo se najboljem. 😆

Uvek najsporija opcija i još imaju šansu da ne primis pismo..

Pa oni su pravi majstori manipulacije
Tom što je to smislio treba povecati platu

Dragu zvali 20% popusta dali ja počeo da se smejem, rekoh ljudi hoću da raskinem ugovornu obavezu, manite me te pilićarije, od 27 decembra se mlatim sa vama. Kaže moramo vam naplatiti penale. Rekoh kakve penale kad sam podneo zahtev da se ne slažem sa cenom i poskupljenjem. Kaže tako je kako je. Kontaktirace vas neko. Znaci ne želim da me niko kontaktira hoću da završim sa vama. Svaki put će neko da kontaktira. I evo to već traje dve nedelje. Ovo je patnja da je došlo do toga da draga kaže neka daj da uzmemo 20% i gotovo.

Oni tačno igraju na to da ljudi odustanu i zbog toga odugovlace...
Kakve penale? Zato sto je 09.01? Tebra podneo si zahtev pre tog datuma, njihov problem sto se nisu udostojili resiti ga

Sad zvao podršku da mi isključe netboost koji stoji aktiviran u aplikaciji za soko lite. Operaterka kaže da još ne može, jer još nisam migriran na novi soko lite. Navodno stari je to imao besplatno u okviru paketa i ona to sada vidi, a zna da će se novi naplaćivati. I da nazovem ponovo da isključe netboost, kada pređem na novi soko lite. A kako ću znati koji je trenutak kada sam prešao na novi, pitaj Boga, kada je naziv i starog i novog paketa isti, a ista je i količina neta (meni 400 gb i na starom) zbog letnje promocije . 🤔

Sad zvao podršku da mi isključe netboost koji stoji aktiviran u aplikaciji za soko lite. Operaterka kaže da još ne može, jer još nisam migriran na novi soko lite. Navodno stari je to imao besplatno u okviru paketa i ona to sada vidi, a zna da će se novi naplaćivati. I da nazovem ponovo da isključe netboost, kada pređem na novi soko lite. A kako ću znati koji je trenutak kada sam prešao na novi, pitaj Boga, kada je naziv i starog i novog paketa isti, a ista je i količina neta (meni 400 gb i na starom) zbog letnje promocije . 🤔
Znaces kad ljudi ovde napisu da su presli na nove pakete. Izgleda jos niko nije presao...

A ima li kakvih radova u vasoj blizini sto se MTSa tice. Kod mene na jednoj raskrsnici vidim 4-5 njihovih vozila i nesto rade. Mozda nije samo softverska stvar promena tih paketa

Taze kod cika Laze,t.j.mene. Na Bozic stigla cestitka od mts racun za decembar 3000. Kolko inace placam. Juce ujutru platio. Popodne propusten poziv mts. Pozovem nemaju pojma,imate li neki zahtev imam 6 podnesena. Sest? Da. Svi otvaraju nove a ne resavaju stare. Evidentirace i pozvace vas neko. Ok. Petnastak min kasnije zovu. Dobar dan,tako i tako,Vladimir jasan i konkretan. Imate to i to,trazili ste raskid,mozemo li da se dogovorimo? Imam u A1 Neo Super za 1500 din mesecno. Mogu da vam ponudim Soko lite sa 40 posto popust. To je 1600 i nesto. JOK. Sto bi davao vise? I vi mi naplacujete i A1? Sto bi dao vise? Ipak cu da predjem. Cs da proverim nesto pa vas zovem. Ajd. Zove ovo ono da mi ucine moze 50 posto popust. Ok. Saljite mejl. Poslali. Slozio sam se sa uslovima koje smo usmeno dogovorili i to je. A da i pitao sam ako dodam neki tel uz ugovor gubim popust,a ako uzmem npr TV to je dodatna usluga to moze i ne gubim popust tada. Ako nekom znaci. Tako da nakon mesec dana usmene borbe to je okoncano. Poz svima i Sretni praznici!

Pozdrav, jel ima neko mozda broj nekog akvizitera za teritoriju Beograda? Hteo bih da predjem iz A1 a preko call centra nude samo 6m za 1din.

^ nema veze iz koje mreze prelazis, 6 meseci po dinar i jeste ujedno sve sto mozes dobiti bez obzira na nacin komunikacije (akviziter, poslovnica, kol centar) uz jednokratni bonus od 100gb

Uvek najsporija opcija i još imaju šansu da ne primis pismo..

Pa oni su pravi majstori manipulacije
Tom što je to smislio treba povecati platu
Ja sam se žalio i Ratelu, i Ratel čeka odgovor od MTS,

Date: сре, 18. дец 2024. у 15:09
Subject: Obaveštenje

Поштовани,

Ваш приговор смо, у складу са Законом о електронским комуникацијама упутили на изјашњењеТелеком Србија а.д. и у току је законски рок у којем је оператор дужан да се изјасни о чему ћете бити благовремено обавештени.

Како у међувремену не би дошло до евентуалне повреде Ваших права, у прилогу Вам шаљемо обавештење у вези са објавом оператора Телеком Србија а.д. од дана 01.12.2024. године.

С поштовањем,

РАТЕЛ

Koristim Zmaj tarifni paket ( broj prenet u drugu mrežu ), do juče mi je stojalo da sam potrošio 21/30 GB ( što jesam ), danas mi stoji 49,7/60 GB ??

Ima razlike u EU roming i ZB roaming

Zna li neko kako rade ove migracije neko prebacen na novo neko nije

Stari Zmaj je ovaj od 30GB mesečno? Pošto ne vidim nijednu tarifu sa 60GB mesečno da je brojevima napisano na mts sajt za postpaid tarife.
Prebacuje se iz prethodnog meseca 15 iz prethodnog + 15 znaci po starom 30 GB si imao, a do danas ti je ostalo 19.7 i posto novi Zmaj ima sad 30GB mesecno dobio si ih odmah na to i zato imas 49.7/60. Da li sad imas 500 mtel minuta i SMS?

Da li su nekog prebacili na nove pakete, mene nisu na dva broja, još uvek je na jednom omorika 12 (bez prigovora i sl. ugovor ističe za 4 meseca), a Soko lite je sa starom specifikacijom (sa sms obaveštenjem da neće menjati cene)

Poslednja izmena:
Dragu zvali 20% popusta dali ja počeo da se smejem, rekoh ljudi hoću da raskinem ugovornu obavezu, manite me te pilićarije, od 27 decembra se mlatim sa vama. Kaže moramo vam naplatiti penale. Rekoh kakve penale kad sam podneo zahtev da se ne slažem sa cenom i poskupljenjem. Kaže tako je kako je. Kontaktirace vas neko. Znaci ne želim da me niko kontaktira hoću da završim sa vama. Svaki put će neko da kontaktira. I evo to već traje dve nedelje. Ovo je patnja da je došlo do toga da draga kaže neka daj da uzmemo 20% i gotovo.

Oni tačno igraju na to da ljudi odustanu i zbog toga odugovlace...
Opet su me zvali iako sam tražio da mi na mail pošalju odgovor... Snimio sam razgovor i poslaću RATEL-u... Njihov odgovor poslacemo nadležnoj službi... Kojoj službi 15 službu imaju...? Od 27. Decembra čekam da se reši... Ima u aplikaciji 6 zatvorenih slučajeva.

Ipak traži da ti pošalju pismeno, jer mogu da se pozovu na "neovlašćeno snimanje razgovora" i da to što si snimio ne bude nikakav dokaz. Znam o čemu pričam pa ti zato i predlažem da tražiš i pismeno.

Evo jednog update-a.
Zvao
Šta je sad ovo? ja sam tražio raskid... šta da radim sad?
Evo malog update-a sa ovim klošarima 🙂
Zvao odma 31decembra kada sam dobio ovu poruku da će mi ostati ista cena do kraja UO, opet cekam 1h 😂
Ja kazem njoj ja ne znam ko je ovo zahtevo ja hocu samo raskid ovo me ne zanima, ona kaze šaljem daalje...
2 januar zove gospođa viče da li ste sigurni da želite striktno raskid usled ovih ogromnih beneficija što dobijate, nisam hteo da se zamaram te sam samo reko SAMO RASKID, kaže ona šaljemo na kućnu adresu rešenje...
Sad mi nešto beše dosadno te nazove opet čeko 1h 😂
Reku da vidim sta se desava kaže zahtev je ODOBREN , rešenje poslato na kućnu adresu. e sad samo čekam to rešenjw valjda 😂
Inače imam box 4 + omorika neki paket
DOSTA

Da li su nekog prebacili na nove pakete, mene nisu na dva broja, još uvek je na jednom omorika 12 (bez prigovora i sl. ugovor ističe za 4 meseca), a Soko lite je sa starom specifikacijom (sa sms obaveštenjem da neće menjati cene)
I kod mene dalje stari Soko lite.Na kraju me i bas briga kad ce prebaciti .Ne menja mi mnogo,važna mi cifra.
Vise razmišljam šta će biti sa supernovom

Sto bi rekli, zeznuli su sistem - ali svoj.

Nazad
Vrh Dno