Pa biće onda za 8 .Nama rekli 8
Sve što oni kažu oni ispoštuju .
Pa biće onda za 8 .Nama rekli 8
Pa rekla Vam je da je " prosleđeno dalje " .Jedno pitanje.
25.decembar zovem 0800 100 100. vezano za raskid ugovora.. ( cekam 48min) da se jave klosari
Navodim kako ocu striktno raskid ,covek me pita kao sta nevalja ovo ono - iskljucivo sam bio drzak i iso samo na raskid. kaze covek prosledjujemo dalje.
26. decembar zove +381 11 2052090 zena se javlja kaze sta nevalja ovo ono nudi 8 meseci 50% ja odbijam i kazem SAMO RASKID ona kaze saljem dalje
Sta da ocekujem dalje. Da li sam zavrsio online to i samo cekam poziv za vracanje opreme ili ? .Hvala svima
** USLED POSKUPLJENJA CENA U TOKU OGOVORNE OBAVEZE **
Samo polako , biće završeno !Nema žurbe brate, nigde ja ne žurim nego da vidim jel sve ok urađeno. 😀
Hvala na odgovoru!
Danas kada sam morao zbog njihoveTako je i meni bilo i danas zvali da nude po staroj ceni. Odbio, otisao u poslovnicu, oslobodio brojeve i podneo zahtev u A1 za prenos. Zvali me posle 2h i ponudili 50% tokom cele ugovorne obaveze (12 meseci po 1100 din, 12 meseci po 1800 i nesto).
Mi smo zahtev za raskid podneli 25 i jos ne zovuU septembru sam potpisao Omorika 12 na 24 mjeseca po cijeni od 1739,63. Juče sam otišao u poslovnicu da podnesem zahtjev za raskid UO, danas me zvali da mi ponude 50% na trenutnu cijenu za Omorika S do kraja UO kako bih ostao. Prihvatio sam, tako da ću da plaćam 869,60 dinara Omorika S paket.
A1 ima Pri Paid tarifu nazvanom Mega plan koja traje 12 meseci besplatno .A kakva ponuda ima u a1 mega kakva?
Ima jedan clan agenta koji nudi ako predjes iz neke mreze u A1 popust 50% u toku cele UO za pakete. Ako ste o tome pricali.Znam za mega plan, ali ne i 50% na tarifu sto daju... No da ne idemo u off, moracu da vidim sta i kako...
Da se nadovezem, zvali juce i dobio sam sta sam i trazio, raskid starog ugovora soko lajt i potpisivanje novog soko lajt na 50% tokom cele ugovorne obaveze. Sto se mene tice poskupljenje je doslo u pravom trenutku jer bi od februara placao soko lajt 2700 din.Taman planirao da odem do poslovnice da ponovo trazim raskid kad me preduhitrili i zvali da mi ponude da ostanem bez promene cena a kao znak izvinjena sto menjaju bilo sta dace mi 3m po 1 din. Rekoh ili 50% ili raskid i kao zvace me za 15-20 min od tada proslo vec 2h. Inace koristim soko lajt.
Kakvi pilicari samo da ne daju raskid ugovora.
Kada vam je isticao ugovor stariDa se nadovezem, zvali juce i dobio sam sta sam i trazio, raskid starog ugovora soko lajt i potpisivanje novog soko lajt na 50% tokom cele ugovorne obaveze. Sto se mene tice poskupljenje je doslo u pravom trenutku jer bi od februara placao soko lajt 2700 din.
09.01 je krajnji rok ,ali bolje pozoviteJesam zakasnio ako sam danas podneo zahtev za raskid, mejlom, za ćaleta?
Ako znaš datum rođenja ili JMBG, lakše ide komunikacijaZvao bih ali tražiće njega a on pojma nema šta da traži. Penzioner.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari