A koji paket ste imali u mt:s?Ja sam dobio neverovatno dobru ponudu za soko lite-letnja promotivna ponuda. Iz Mtsa podneo zahtev za prelazak u Yettel. Sutradan me nazvao agent Mtsa i ponudio sledece:
Na vec postojece snižene soko lite cene dobio sam dodatnih 50%!
Prvih 12 meseci 1200din sa 299gb, sve ostalo neograničeno
Drugih 12 meseci 1700din 299gb, sve ostalo neograničeno.
Bolje od toga ne moze. Realno ocekivao sam da mi ponude max 30% na pune cene.
Sad kad čitam ovo logika mi kaže da je platinum, ili čak bilo koji veći nivo od bronzanog, gubljenje vremena na kvadrat. Jer se realno takmičiš na aukcijama sa onima koji imaju pitaj Boga koliko dijamanata.Ja sam kategorija platinum imam 24000 dijamanata. Ovo se zove maltretiranje korisnika da satima, danima , mesecima i godinama igraju igricu i nista ne dobij
Svako danas ima lojality program, svodi se sto vise kupujes veci poklon, bonus ili nagradu dobijes. Dal u dinarima, dal u procentima ili cokoladu ali nesto dobijes.
Ovde apsolutno nista ne dobijas sem maltretiranja kao sto je kolega naveo da mu majka satima igra i mucak.
Ali je neko dao pare i sad se medjusobno dele pokloni a necija igrica se reklamra i neko profitir
Da je lojaliti pravi neko bi dobio, 5gb neta, neko 5% umanjenja sledeceg racuna a neko i telefon.
Nego ce neki ljudi nasesti i provesti sate uz igricu. Zamisli da u Lidlu kazu ajde odigraj malo igricu da dobijes popust. 😁😁
Omorika 12 sa onih 1TB netaA koji paket ste imali u mt:s?
Ja sam dobio neverovatno dobru ponudu za soko lite-letnja promotivna ponuda. Iz Mtsa podneo zahtev za prelazak u Yettel. Sutradan me nazvao agent Mtsa i ponudio sledece:
To ste potpisali 2022 ili 2023?Omorika 12 sa onih 1TB neta
Verovatno mi je rekao iznos bez e racuna. 2022. sam potpisao.jel možeš da napišeš kako si došao do ove računice ?
nešto mi se tu ne podudara
ako si dobio 50% na Soko lajt, brojke treba ovako da izgledaju:
prvih 12 meseci 2299 din - 50 % pa onda još -100 din za e-račun = 1050 din
drugih 12 meseci 3299 din - 50% pa onda još -100 din za e-račun = 1550 din
Mene su danas zvali da produžim Soko Lite i ponudili su mi cene bez ikakvog dodatnog sniženja. Znači da bez odlaska u yettel nema ništa.Ja sam dobio neverovatno dobru ponudu za soko lite-letnja promotivna ponuda. Iz Mtsa podneo zahtev za prelazak u Yettel. Sutradan me nazvao agent Mtsa i ponudio sledece:
Isto situacija i kod mene, citajuci tvoj post rekoh daj da vidim ima li sta za saku dijamanata i uspeo sam da izlicitiram supruzi bezicne slusalice guess, pasce na d....e kad stignu 😂Čitao sam ranije o aplikaciji, sve do jednog krš iskustva ali me kopkalo jer sam imao 12 i nešto hiljada tih kao nekih dijamanata i reko' ajde da probam. Prva aukcija pa muško. Dobijem. Sluške, Honor Choice X5.
Vidim da je to neko njesra od 3-4 hiljade, ali i sirće je slatko kad je za dž.
Čekam da stignu pa će najverovatnije da padne uninstall.
Da, ja sam od 2003. kod njih. Negde 2010. ili 2011. sam prešao na postpaid. U početku su to bile neke manje tarife ali evo već par godina sam na Soko Lite-u. Tarifa sigurno igra ulogu, pre par meseci sam uzeo telefon, pre par godina npr. PS4 itd...Definitivno ima veze i koliko je broj u lelekomu, moj konkretno od 2006-te na postpejdu. Glupo je sto nigde ne pise kako se dijamanti dobijaju sem igranja igrice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari