Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Bronzani, imao sam preko 12 hiljada. Verovatno je do paketa. Soko Lite. Ortak ima Omoriku i manje dijamanata.

Ja sam kategorija platinum imam 24000 dijamanata. Ovo se zove maltretiranje korisnika da satima, danima , mesecima i godinama igraju igricu i nista ne dobij
Svako danas ima lojality program, svodi se sto vise kupujes veci poklon, bonus ili nagradu dobijes. Dal u dinarima, dal u procentima ili cokoladu ali nesto dobijes.
Ovde apsolutno nista ne dobijas sem maltretiranja kao sto je kolega naveo da mu majka satima igra i mucak.
Ali je neko dao pare i sad se medjusobno dele pokloni a necija igrica se reklamra i neko profitir
Da je lojaliti pravi neko bi dobio, 5gb neta, neko 5% umanjenja sledeceg racuna a neko i telefon.
Nego ce neki ljudi nasesti i provesti sate uz igricu. Zamisli da u Lidlu kazu ajde odigraj malo igricu da dobijes popust. 😁😁

Da li za prelazak iz A1 mreze u mts moze da se dobije neka bolja ponuda za soko lite ? Trenutno mi nude ovo:
6 meseci po dinar, 6 meseci po 2199din, i onda ostalih 12 po 3199din

Ili ako ima neko od agenata ovde, neka se javi preko poruka, da vidim koje uslove mogu da dobijem.

Ja sam dobio neverovatno dobru ponudu za soko lite-letnja promotivna ponuda. Iz Mtsa podneo zahtev za prelazak u Yettel. Sutradan me nazvao agent Mtsa i ponudio sledece:
Na vec postojece snižene soko lite cene dobio sam dodatnih 50%!
Prvih 12 meseci 1200din sa 299gb, sve ostalo neograničeno
Drugih 12 meseci 1700din 299gb, sve ostalo neograničeno.
Bolje od toga ne moze. Realno ocekivao sam da mi ponude max 30% na pune cene.

Ja sam dobio neverovatno dobru ponudu za soko lite-letnja promotivna ponuda. Iz Mtsa podneo zahtev za prelazak u Yettel. Sutradan me nazvao agent Mtsa i ponudio sledece:
A koji paket ste imali u mt:s?

Ja sam kategorija platinum imam 24000 dijamanata. Ovo se zove maltretiranje korisnika da satima, danima , mesecima i godinama igraju igricu i nista ne dobij
Svako danas ima lojality program, svodi se sto vise kupujes veci poklon, bonus ili nagradu dobijes. Dal u dinarima, dal u procentima ili cokoladu ali nesto dobijes.
Ovde apsolutno nista ne dobijas sem maltretiranja kao sto je kolega naveo da mu majka satima igra i mucak.
Ali je neko dao pare i sad se medjusobno dele pokloni a necija igrica se reklamra i neko profitir
Da je lojaliti pravi neko bi dobio, 5gb neta, neko 5% umanjenja sledeceg racuna a neko i telefon.
Nego ce neki ljudi nasesti i provesti sate uz igricu. Zamisli da u Lidlu kazu ajde odigraj malo igricu da dobijes popust. 😁😁
Sad kad čitam ovo logika mi kaže da je platinum, ili čak bilo koji veći nivo od bronzanog, gubljenje vremena na kvadrat. Jer se realno takmičiš na aukcijama sa onima koji imaju pitaj Boga koliko dijamanata.
Ja sam mogao da učestvujem na 4 ili 5 aukcija, jedna od tih su bile slušalice i posrećilo mi se. Pre toga sam u onoj arhivi video da se sa otprilike 10 do 10.5 hiljada osvajaju bronzane aukcije. Bronzani nemaju dovoljno dijamanata, logično je.
Na ove veće ne mogu ni da uđem da vidim koliko su vredele.

jel možeš da napišeš kako si došao do ove računice ?
nešto mi se tu ne podudara

ako si dobio 50% na Soko lajt, brojke treba ovako da izgledaju:
prvih 12 meseci 2299 din - 50 % pa onda još -100 din za e-račun = 1050 din
drugih 12 meseci 3299 din - 50% pa onda još -100 din za e-račun = 1550 din

jel možeš da napišeš kako si došao do ove računice ?
nešto mi se tu ne podudara

ako si dobio 50% na Soko lajt, brojke treba ovako da izgledaju:
prvih 12 meseci 2299 din - 50 % pa onda još -100 din za e-račun = 1050 din
drugih 12 meseci 3299 din - 50% pa onda još -100 din za e-račun = 1550 din
Verovatno mi je rekao iznos bez e racuna. 2022. sam potpisao.

Mene su danas zvali da produžim Soko Lite i ponudili su mi cene bez ikakvog dodatnog sniženja. Znači da bez odlaska u yettel nema ništa.

Meni uskoro istice ugovor, 22 septembra. Da li da podnesem zahtev za prenos broja odmah, posto ima manje od mesec dana do isteka ili da cekam kraj ugovora?

Čitao sam ranije o aplikaciji, sve do jednog krš iskustva ali me kopkalo jer sam imao 12 i nešto hiljada tih kao nekih dijamanata i reko' ajde da probam. Prva aukcija pa muško. Dobijem. Sluške, Honor Choice X5.
Vidim da je to neko njesra od 3-4 hiljade, ali i sirće je slatko kad je za dž.
Čekam da stignu pa će najverovatnije da padne uninstall.
Isto situacija i kod mene, citajuci tvoj post rekoh daj da vidim ima li sta za saku dijamanata i uspeo sam da izlicitiram supruzi bezicne slusalice guess, pasce na d....e kad stignu 😂
Tarifa Soko lite od februara, imao sam 10700 dijamanata bronzani nivo.

Čestitam! :)
Eto, da, to je to. Izgleda da je najviše do tarife, nema druge logike. Ovi koji su na Soko Max-u verovatno imaju daleko bolje šanse ali većina njih verovatno i nema pojma. :D Inače, sluške su stigle nakon par dana. Ako ne grešim aukcija je bila u četvrtak, u petak su već zvali da potvrde, a u ponedeljak je isporučeno.

Pa ovo je već viši nivo. Mi smo osvajali bronzane aukcije, od 10 do 11 hiljada ti "garantuje" pobedu.

@Djomla84 Hvala 😁

@boban01 jedina fora je to sto nas sistem nije prebacio na visi rang. Dobar deo licitacija se zavrsava sa oko 10k dijamanata. Ovo kod tebe je ludilo na kvadrat.
Nigde ne pise kad se prelazi na sledeci rang niti pise koliko se dijamanata dobija svakog meseca, u sustini ostao sam na 190 pa cu valjda skontati za koj dan kad pocne novi mesec.

Prilozi

• Screenshot_2024-08-30-23-33-15-867_com.adbalu.jpg
    Screenshot_2024-08-30-23-33-15-867_com.adbalu.jpg
    97 KB · Pregleda: 115
  • Screenshot_2024-08-30-23-33-08-716_com.adbalu.jpg
    Screenshot_2024-08-30-23-33-08-716_com.adbalu.jpg
    92.8 KB · Pregleda: 55
  • Screenshot_2024-08-30-23-32-51-347_com.adbalu.jpg
    Screenshot_2024-08-30-23-32-51-347_com.adbalu.jpg
    95.8 KB · Pregleda: 51
  • Screenshot_2024-08-30-23-32-44-837_com.adbalu.jpg
    Screenshot_2024-08-30-23-32-44-837_com.adbalu.jpg
    93.8 KB · Pregleda: 112
Ma sve ok, placam oko 10000 mesecno i ne mogu da licitiram. Sasvim razumno da posle sat dva tri.. sutra, me neko debelo nadmasi. Ali ja nikad ne mogu da upadnem da licitiram. Onda ispada besmisleno , uvek ce biti ljudi sa vecim racunom i vise dijamanata i mozes da sanjas samo. 😀

Kad pre nakupiste te silne dijamante, ja sam tek na 3,5k. ☹️

Definitivno ima veze i koliko je broj u lelekomu, moj konkretno od 2006-te na postpejdu. Glupo je sto nigde ne pise kako se dijamanti dobijaju sem igranja igrice.

Piše, dobijaju se po više osnova.

Prilozi

• Screenshot_20240831_101940_AdBaloo.jpg
    Screenshot_20240831_101940_AdBaloo.jpg
    105.3 KB · Pregleda: 96
Definitivno ima veze i koliko je broj u lelekomu, moj konkretno od 2006-te na postpejdu. Glupo je sto nigde ne pise kako se dijamanti dobijaju sem igranja igrice.
Da, ja sam od 2003. kod njih. Negde 2010. ili 2011. sam prešao na postpaid. U početku su to bile neke manje tarife ali evo već par godina sam na Soko Lite-u. Tarifa sigurno igra ulogu, pre par meseci sam uzeo telefon, pre par godina npr. PS4 itd...
Nemam njihov internet i kablovsku, pretpostavljam da se i na konto toga dobija još dijamanata.

Planiram da prebacim jedan broj sa prepaida na SokoLite tarifu i pazarim telefon za klinca.
Zanima me da li je cena tarife konačna, u smislu da je to što piše na sajtu 2199 prva godina i druga 3199? Da nema neka njihova fora Net Protect pa i na to 100 dinara, pa protect za ovo, protect za ono...?
Da li je neko uspeo da izboksuje još neki dodatni popust na tarifu?

Cene su konacne i uz njih mozes uzeti telefon. Net limit na soko tarifi je besplatan. Moze dodatni popust ako recikliras 3 telefona i jos do 12000 preko adiko banke. Sutra je prvi, hoce li menjati cene na gore ili dole videcemo ujutru svi. 😀

… zaista su banda ako uslovljavavaju netlimit na nižim tarifama… u nekim slučajevima, sa BOX minutima, ispadne totalna nebuloza… mogli bi da vrate i obaveznu 3G stavku, kao nekada…

Kako naplaćuju net limit, preko računa za tarifu ili računa za box?

Uvek bi trebalo da se vidi kao posebna stavka na računu. Mislim da je to i zakonska obaveza kod izdavanja računa.
Nemam za tarifu račun ali imam brojeve u box 4u4 pa mogu da kažem tek kada stigne nov račun da li su počeli da naplaćuju.

Kontrola troškova nema net limit?

Nazad
Vrh Dno