A1 probano neki dan android, ne radi takođe.Ja sam probao sa Yettel netom na telefonu i nece da radi, druge operatere nisam probao.
Moraš prvo aktivirati IrisGO u moj mts aplikaciji. Ako se ne varam, ideš u "Vaše usluge" pa pod aplikacije stoji IrisGO, onda klikneš na Aktiviraj i posle se uloguješ sa moj mts korisničkim imenom i lozinkom.Meni Iris go aplikacija na android telefonu traži da se opredelim za paket i za način kako da se naplati usluga. A isto sam Soko Lite paket. Nisam smeo da idem dalje, da pristanem na neku naplatu, ne znam da li će mi realno i naplatiti.
Na Lg televizoru za isti nalog kojim sam se uspešno logovao na android telefonu ( a nisam išao dalje zbog insistiranje na izboru načina plaćanja), kaže da nisu ispravni korisničko ime i lozinka.
Da li to tako treba ili da smaram podršku?
Da. Imaju sada ponude od 50% za većinu paketa, za one koji podnesu zahtev za prelaz u drugu mrežu. Ja sam bio na Omorika 3 paketu sa promotivnih 25TB neta, istekla mi UO i odmah sam podneo zahtev za prelazak u A1. Za nepunih sat vremena javili su se iz mts i pitali šta bi mi odgovaralo za "nastavak saradnje". K'o iz topa sam zatražio 50% na sve cene SOkO LITE paketa. Kaže, imamo to u ponudi. Poslali ugovor mejlom, ja odgovorio da pristajem i sve je završeno za narednih sat vremena.
Tako da, ovog septembra, sudeći po ponudama koje se "ne odbijaju," izgleda ne puštaju tek tako lako, stare korisnike, da ih napuste
Nemam to "aktiviraj". Vodi me na google play za instalaciju aplikacije koju sam već instalirao, a zatim opet isto, traži da izaberem paket (izabrao Start) a onda mi prikazuje cene, da se opredelim....
Isto me interesuje. Poznavaoci teme da napisu. Hvala.Da li nude nešto konkrento sada ako se prelazi iz A1 u mts?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari