Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

12x2199+12x3199 i još 40% popusta na prvih i drugih 12 meseci uo, jesi to dobio?
S akoje tarife si isao na SL?
Al sam se ja zezno, samo 20% dobio... :(
Sa soko 12. Tacnije, imao sam neku tarifu pre toga, ne secam se koja je bila i automatski su me prebacili na ovu i povecali racun. :D

Tako je, na obe cene sam dobio 40%. Sto se tice 50%, rekla mi je da niko ne moze garantovati da ce za mesec dana moci ta promocija da se dobije. Tako da je meni i ovih 40% super. Neka i ona uzme neki bonus sto mi je prodala paket :D

Inace, nije mi jasan ovaj ugovor. Kod popusta od 40% stoji /, a broj meseci 24.

1725531265467.png

Poslednja izmena:
Sta ti nije jasno? Imas cenu za prvih 12 meseci i za drugih 12 meseci, i na jednu i na drugu (ovu beneficiranu) dobijas 40% svih 24 meseca... Plus jos umanjenje za e-racun ako si uzeo (-100din).

Sta ti nije jasno? Imas cenu za prvih 12 meseci i za drugih 12 meseci, i na jednu i na drugu (ovu beneficiranu) dobijas 40% svih 24 meseca... Plus jos umanjenje za e-racun ako si uzeo (-100din).
Bez plusa za e-racun, cene su formirane sa podrazumevanim aktiviranim e-racunom. Bez njega cene su malo vise.

Ovo su cene bez e-racuna, ne mogu oni da stave ugovor to, mozda neko hoce a neko nece e-racun. Na ove cene iz ugovora ide umanjenje za e-racun.
Na sajtu je cena 2200 umanjena za e-racun da izgleda sto manje. 😄

Da li je neko uzimao uredjaj uz ovaj eko popust (3 x5000din), znaci uk najvise 15h moze da se dobije. E sad, kazu odnesite uredjaj NA PROCENU u poslovnicu, nije popust za svaki uredjaj isti?! Ajde rekoh da vidim kakva su vasa iskustva i da li ima neko da je dobio popust na paket uz uredjaj ili samo bez uredjaja? Hvala unapred.

Nema veze da li je uređaj ispravan ili ne, nema nikakve procene, može skroz polomljen da bude popust je uvek isti - 5000 din po uređaju.

Da li je neko uzimao uredjaj uz ovaj eko popust (3 x5000din), znaci uk najvise 15h moze da se dobije. E sad, kazu odnesite uredjaj NA PROCENU u poslovnicu, nije popust za svaki uredjaj isti?! Ajde rekoh da vidim kakva su vasa iskustva i da li ima neko da je dobio popust na paket uz uredjaj ili samo bez uredjaja? Hvala unapred.
Meni rekose u poslovnici vazno je da ima sacuvane sve delove telefona tj. da ima obavezno bateriju i poledjiu telefona, bez obzira na ostecenja ekrana ili drugih delova telefona.

Nosio sam skoro deciji satic na reklamaciju u Mts poslovnicu i reko da pitam za taj eko popust. Sto se tice telefona kao sto kazu kolege ne mora da radi ali da ima sve delove. Ali sad ide zanimljivi deo, kad sam pitao gde ima ta tabela da da vidim (kao u yetelu, za svaki telefon vidis cifru kolikonse smanji rata, i slaze se u dinar do 15000) radnik mi rece nema to nigde, samo kazite koji vas telefon interesuje i program sam izbaci. Ja reko Samsung A35, taj me zanima kao moj sledeci. E sad kaze on cifru tatifa soko lite plus tarifa iznosi toliko. Ja vidim ne slaze se racunaj soko 12 meseci jedna cena 12 meseci druga cena , drugi put saberi sve bez popusta i oduzmi sve sa popustom. U oba slucaja popust za 3 uredjaja je bio 11000, pitam radnika sistem-program tako izbacuje kaze on. 4000 dinara su zakinuli ,nisam dosao zbog toga i reko ok.
Sad i mene zanima jel se to promenilo , jer gledam Samsung A55 plus sat sa eko popustom bi izaslo 40800 za oba uredja , sto je povoljno. Ali ako zakidaju na eko popustu onda ***.

@Sunshine4747

Uz soko lite i kad odbijes eko popust 15000, A55 128gb, ako tacno odbiju eko popust. Bez eko popusta mesecno 2300 ili 55200 ukupno.
55200 je mnogo ali sa eko popustom i gratis telefonom se nesto razmisljam.

Prilozi

• Screenshot_20240906_163153_Opera.jpg
    Screenshot_20240906_163153_Opera.jpg
    56.3 KB · Pregleda: 36
Kod mene soko lite 65400-15000= 50400, kako dodjoste do 40800

Screenshot_20240906_163715_Chrome.jpg

Kod mene soko lite 65400-15000= 50400, kako dodjoste do 40800

Pogledajte prilog 456911
65000 ti je cena kad kupujes za pare , das 65000 i nema tarife nema ugovorne obaveze.

Ovih 40200 mozete jos smanjiti ako otvorite racun u unicredit banci. Daju do 12000 , vrv za skuplje telefone ide 12000.
U Mts-u pitao mogu sve tri promocije da se sabiraju 12000+15000+5000(ali 5000 ko uzima preko box paketa telefon)

• Like
Reagovanja: M J
Da, i ima zeznuta stavka u onim silnim sitnim slovma , ako na primer trecu ratu zakasnis (nije bitan razlog) ostalih 21 ratu placas sa kamatom, valjda onaj revolring sistem.

Svaka cast na ovim popustima za Soko lajt, ja februara potpisao dosta losiju ponudu, prosek 2200 din. mesecno i to sam morao da podnosim zahtev za prenos broja inace je bilo 2m po 1 din.

Stigle sluske i dobio dodatne dijamante u roku od par dana prvo 800 i danas jos 800, vedecu kad prodje knjizenje racuna da li ce biti dodatnih.
Upravo ispratio situaciju da je na licitaciji bio Zaomi Note 13 Pro na 16100 poslednja ponuda za bronzani status.

Ne kapiram zovu me nude popust ali ne može eco popust navodno oni samo na pakete daju a nisu ovlašćeni za mobilne.

To je vec njihova politika sta ce dati uz koliki popust za sta. Stari korisnici mogu izboksovati 50% pa soko lite izadje na 2 godine 1350 mesecno. Ili sa popustom na sajtu za soko lite prva godina 2200 druga 3300 uzeti telefon sa 15000 eko popusta i do 12000 preko unicredit banke. Voleo bi i ja da moze oba ali tesko.

Ja dobih 40% popusta preko call centra bez podnošenja zahteva u drugu mrežu.
Prvih 12 meseci 1200 i nešto a poslednjih 12 meseci 1800 i nešto - priznajem nije mi baš jasna računica.
Nije mi jasno ni da li je aktiviran (dodatno se naplaćuje) net limit jer čini mi se da reče da se ne naplaćuje...
Ume li neko da mi objasni?
Malo sam ispao smotan, što ne pitah do kraja, al eto, nadam se da sam dobro prošao

Prvih 12 meseci 1200 i nešto a poslednjih 12 meseci 1800 i nešto - priznajem nije mi baš jasna računica.
Nije mi jasno ni da li je aktiviran (dodatno se naplaćuje) net limit jer čini mi se da reče da se ne naplaćuje...
Malo sam ispao smotan, što ne pitah do kraja, al eto, nadam se da sam dobro prošao
To ti je soko lite tarifa i tu se ne placa net limit a imas ga aktiviranog, nema neku svrhu jel imas neogranocen net.

Ok, fala - da se ne zezam da deaktiviram, ne zbog probijanja limita već zbog mesečne pretplate
Kedino mi nije jasna ova računica, oko 1200 + oko 1800, al ajde, ali svakako se isplati
Ima svrhu ako ode preko ili bude u pogranicnoj zoni a potrosio je roming gigabajte 2gb ili 4gb, onda je 1mb 1din.
4gb mi je sigurno dovoljno, na službenom broju u nekom starom paketu u Yettel-u imam 1gb što je bar meni dovoljno za Google maps i android auto na nedeljak dana

Da li si pitao da li moze da se dobije takav popust ako se uzima telefon? Mislim na to da se telefon plati regularno, a popust da se dobije na tarifu, tih 40%.

Nazad
Vrh Dno