Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Pitanje...
Soko Lite ima u ponudi i IRIS GO Start dodatak (aplikaciju) na koristenje.
Da li se taj IrisGO mora koristiti na telefonu ili moze i na Laptopu ili jos bolje na smart tv sa Iris aplikaciji u LG televizoru?
To je samo jedan nalog za jedan uređaj za IrisGo Start?

Može da ga koristiš na bilo kom uredjaju, a broj uredjaja je mislim 3. Ja ga koristim na tabletu, telefonu i Android tv-u, i naravno mozes koristiti samo na mts mreži, wi fi mts ili mobilni podaci mts na kojima se tokom korišćenja ne skidaju GB.

Radi i na rivalskom wifi internetu, ali samo na android uređajima. Na laptopu neće, kao ni na rivalskom box-u (a moglo je i to nekad).
E sad, tu je caka koja se kroz ovu temu provlači jako dugo, zavisi sve da li je Iris vezan za mobilnog ili box pretplatnika...
Kod mene koji sam samo mobilnom telefonijom vezan za mts, Iris šljaka.
Svakako se uz Soko Lite tarifu ne skidaju megabajti pa si miran. Možeš i da nakačiš recimo tablet na hotspot, radiće. E ali laptop već neće...druga tema, da ne idemo u off.

Ja sam probao sa Yettel netom na telefonu i nece da radi, druge operatere nisam probao.

Iris iz mobilnih tarifa (isto Soko lite) radi i na tuđem internetu, meni je lično radio i na laptopu i na telefonu na SBB-ovom netu. Iris za one koji imaju BOX pak mislim da radi samo na mts mreži.

A sta treba da uradim, koje sifre da ukucam, da bi radio (pokusao da li ce raditi) iris go na tv koji je na sbb wifi mrezi?
Jesu to sifre sa mog mojmts naloga ili sta i da li moram prvo pokrenuti u aplikaciji, odnosno aktivirati, pa onda u tv sifre ukucavati?

Pogledaj u ugovoru šta ti piše za logovanje.

Meni IrisTV radi bez problema na Samsung Smart TV i na A1 kućnom netu.
Probao sam i na laptopu isto preko A1 i radi bez problema.
Na telefonu preko mts ili ako je kućni mts net ne skida ništa dok se gleda.

Kod mene su user i pass kao na mts nalogu, mislim da je tako jedino moguće.
Ako si u mts aplikaciji stavio da se loguješ preko broja telefona onda neće raditi, moraš napraviti kao user nalog.

Onda samo ne radi ako je u Box paketu, čim na postpaid tarifa a radi sasvim normalno, dok kod mene Iristv neće da radi da Yettel netu jer je Iristv u okviru Box paketa i radi samo na mts mreži.

Prilozi

• Screenshot_20240902_212252_com.huawei.android.Serbia.jpg
    Screenshot_20240902_212252_com.huawei.android.Serbia.jpg
    102.7 KB · Pregleda: 14
Mislim da je caka da oni koji imaju box ne mogu da koriste IrisTV aplikaciju, malo ke nelogično, ali ipak je to mts.
Ja sam na soko lite.

Posle više od 2 meseca zezanja, prebacivanja na pripejd i na kraju zahteva za prelazak u A1 juče dobih ponudu MTS-a,
Omorika 25 sa 299GB sa dodatnih 50% popusta i to
prvih 6 meseci 1050din, a posle 1250 dinara, bez NetLimita i sa elektronskim računima.
Mislio sam u Yettel da predjem na Total 10 ili da sačekam ponudu A1 posle 2 meseca, ali dobih ovo, a mislim da bolje od ovoga ne moze.
Размишлјао sam Omoriku 12 da uzmem jer ja mobilni net malo koristim, ali razlika u ceni je 50ak dinara pa uzeh ovo.

Da. Imaju sada ponude od 50% za većinu paketa, za one koji podnesu zahtev za prelaz u drugu mrežu. Ja sam bio na Omorika 3 paketu sa promotivnih 25TB neta, istekla mi UO i odmah sam podneo zahtev za prelazak u A1. Za nepunih sat vremena javili su se iz mts i pitali šta bi mi odgovaralo za "nastavak saradnje". K'o iz topa sam zatražio 50% na sve cene SOkO LITE paketa. Kaže, imamo to u ponudi. Poslali ugovor mejlom, ja odgovorio da pristajem i sve je završeno za narednih sat vremena.
Tako da, ovog septembra, sudeći po ponudama koje se "ne odbijaju," izgleda ne puštaju tek tako lako, stare korisnike, da ih napuste

Nisam mogao, umeo, video gde se i kako "aktivira" usluga iriGO pa sam pozvao podrsku, porazgovarao sa operaterom, on aktivirao irisGO, ja se logovo korisnickim imenom i sifrom od mojmts naloga, sve radi na LG smart tv kroz iris aplikaciju instaliranu na tv, radi na deskmašini, radi na laptopu, sve islo preko SBB wifi neta.
Moram nauciti komande, kako se sta pomera, menja...

Neko spomenu da se mogu koristiti 3 naloga?
Da li da se pokusavam konektovari i preko telefona (irrisGO aplikacija iz Play store) ili sam sa ova 3 naloga dostigao maximum za Soko Lite mobilni paket i irisGo Start ?

p.s. Kako mi je bilo drago videti lepu i pametnu Jovanu, za razliku od one pinkove, sušte suprotnosti.
Kad vec pisem o NOJ (ovoj pametnoj), da li je K1 neki apsolutni exluzivitet MTS i SN ili je ima i na Yetelu, Orionu...?

Meni Iris go aplikacija na android telefonu traži da se opredelim za paket i za način kako da se naplati usluga. A isto sam Soko Lite paket. Nisam smeo da idem dalje, da pristanem na neku naplatu, ne znam da li će mi realno i naplatiti.
Na Lg televizoru za isti nalog kojim sam se uspešno logovao na android telefonu ( a nisam išao dalje zbog insistiranje na izboru načina plaćanja), kaže da nisu ispravni korisničko ime i lozinka.:unsure:
Da li to tako treba ili da smaram podršku?

Meni Iris go aplikacija na android telefonu traži da se opredelim za paket i za način kako da se naplati usluga. A isto sam Soko Lite paket. Nisam smeo da idem dalje, da pristanem na neku naplatu, ne znam da li će mi realno i naplatiti.
Na Lg televizoru za isti nalog kojim sam se uspešno logovao na android telefonu ( a nisam išao dalje zbog insistiranje na izboru načina plaćanja), kaže da nisu ispravni korisničko ime i lozinka.:unsure:
Da li to tako treba ili da smaram podršku?
Moraš prvo aktivirati IrisGO u moj mts aplikaciji. Ako se ne varam, ideš u "Vaše usluge" pa pod aplikacije stoji IrisGO, onda klikneš na Aktiviraj i posle se uloguješ sa moj mts korisničkim imenom i lozinkom.

Nemam to "aktiviraj". Vodi me na google play za instalaciju aplikacije koju sam već instalirao, a zatim opet isto, traži da izaberem paket (izabrao Start) a onda mi prikazuje cene, da se opredelim....

Onda nazovi korisnički servis pa aktiviraj preko njih, mislim da bi moglo i tako. Za aktivaciju Irisa preko moj mts aplikacije sam siguran, tako sam radio i kad sam je aktivirao preko Soko tarife a i posle kad sam je aktivirao kao deo BOX-a.

Jesu li vam stigli računi za avgust? Meni još nije, a nema ga ni na mts.rs

Račun na mojmts je vidljiv tek od 5-tog u mesecu.

Da. Imaju sada ponude od 50% za većinu paketa, za one koji podnesu zahtev za prelaz u drugu mrežu. Ja sam bio na Omorika 3 paketu sa promotivnih 25TB neta, istekla mi UO i odmah sam podneo zahtev za prelazak u A1. Za nepunih sat vremena javili su se iz mts i pitali šta bi mi odgovaralo za "nastavak saradnje". K'o iz topa sam zatražio 50% na sve cene SOkO LITE paketa. Kaže, imamo to u ponudi. Poslali ugovor mejlom, ja odgovorio da pristajem i sve je završeno za narednih sat vremena.
Tako da, ovog septembra, sudeći po ponudama koje se "ne odbijaju," izgleda ne puštaju tek tako lako, stare korisnike, da ih napuste

Identično.
Nemam to "aktiviraj". Vodi me na google play za instalaciju aplikacije koju sam već instalirao, a zatim opet isto, traži da izaberem paket (izabrao Start) a onda mi prikazuje cene, da se opredelim....

Nisam imao to ni ja i aktivirala je Iris Go Aleksandra iz chat podrške.

Ja sam pisao ranije. Početkom godine sam za prenos iz A1 u MTS dobio 6 meseci po 1 dinar i 600 GB (200 na 12 meseci, 400 na 24 meseca)

Ja sam upravo dobio 40% na soko lite, doduse nisam podnosio zahtev za prenos broja, vec sam ih kontaktirao preko fejsbuka. Prvo su me zvali iz jedne sluzbe gde su mi ponudili 30%, kada sam trazio vise, morali su da proslede nekom drugom jer oni nemaju mogucnost da daju vise popusta i kad su me pozvali ponovo, ponudili su mi 40% sa pricom da nemaju mogucnost za 50%. Malo sam se neckao i na kraju pristao jer me mrzi da se cimam i podnosim zahtev za prenos broja, a realno prosecna mesecna cena izadje oko 1500din sto mi je skroz ok za ovakav paket.

12x2199+12x3199 i još 40% popusta na prvih i drugih 12 meseci uo, jesi to dobio?
S akoje tarife si isao na SL?
Al sam se ja zezno, samo 20% dobio... :(

Nisi se zeznuo, u tom momrntu su davali toliko. Vise kolega sa foruma je na ove cene dobilo 50% kad su podneli zahtev za prelazak u drugu mrezu. Izgleda da im treba korisnika i onda bas daju veliki popust. Soko lite izlazi 1350 sa 50%:popusta. Usteda 33000 taman za dobar telefon.
Samo sto meni na boxu istice ugovor za 3 meseca na levom broju. Zeni istice ugovor krajem godine. Moj primaran broj preneo pre 10-tak dana u Globatel. Nikako da nanisanim najveci popust.
Ovo za 1350 bih potpisao istog momenta zmureci. 😄

Nazad
Vrh Dno