mozes i uplatom ja mislim da aktiviras ubacis 50din npr na bankomatu na racun i trebalo bi da moze da aktivira i tako.Trebam da aktiviram karticu preko bankomata,da li mogu samo da "udjem i izadjem" iz bankomata ili moram i da podignem neku svotu sa racuna da bi se kartica aktivirala?
Novi problem... ovog puta je kraj ne mogu vise da se zezam sa njima...
Ne bi trebalo. Meni su u Intezi to promenili 2-3 godine nakon dobijanja nove lk, kada sam dosao po novu karticu, jer sam potpuno zaboravio da odem to da promenim, posto nisam ni ulazio u banku, pare sam podizao na bankomatu. Vidi s njima samo kako mozes da im dostavis nove podatke. Ako nisi u BG, verovatno moze u nekoj jetelovoj poslovnici da se zavrsi to.Zna li neko kada mi istekne licna karta, da li ce automatski istog momenta da mi se onesposobi racun u mobiju, i kako to posle ide?
Koliko se ja sećam hoće, blokiraće odmah račun. Debilna praksa ali ***. Gledaj da im što pre do staviš novu. Mislim da je izvodljivo da novu lk izvadiš pre isteka stare pa pokušaj tako onda.Zna li neko kada mi istekne licna karta, da li ce automatski istog momenta da mi se onesposobi racun u mobiju, i kako to posle ide?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari