Poštovani korisniče,
Molimo vas da se upoznate sa mogućim razlozima odbijanja transakcija, kao i sa preporukama kako ne biste imali dodatne troškove:
• Isključen kanal za internet plaćanja - savetujemo da pre potvrde plaćanja u aplikaciji proverite da li vam je internet kanal za plaćanje uključen (putanja: Kartice/Limiti)
• Nedovoljno novca na računu
• Dostignut maksimalan broj transakcija karticom – proverite podešavanja u aplikaciji, opcija Kartice/Limiti
• Kartica je blokirana ili neaktivna – proverite status kartice putem aplikacije, u opciji Kartice
• Posebno skrećemo pažnju na naplatu naknade za pretplatničke servise, koja se ponavlja - odjavite sa navedenih pretplatničkih servisa direktno kod trgovca
U konkretnoj situaciji, plaćanje u korist trgovca WIZZ AIR nije odbijeno zbog nedovoljno sredstava, već zbog pogrešno unetog podatka sa kartice.
Nadamo se da smo pojasnili nedoumice koje ste imali,
Nedoumicu niste resili samo ste celu situaciju dodatno zakomplikovali!
U gore navedenim stavkama nisam primetio nigde da pise "zbog pogrešno unetog podatka sa kartice", ako su i uneseni pogresni podaci sa kartice, kako je doslo do autorizacije iste!?!
Bez obzira na sledeci u nizu porazarajuci odgovor, definitivno ste izneverili ukazano poverenje, samo da se zavrse praznici doci cu da vam cestitam Novu godinu!
Srdacan pozdrav,
na kom salteru je najjeftinije ubaciti novac na mobi racun? u intezi je 150 dinara, u menjacnici sam platio 70 dinara, da li je na yettelovom salteru besplatno? ne zanima me bankomat, nego salter sa covekom
OTP je poprilično solidno odradio mbank aplikaciju, rekao bih čak da je dosta dosta kvalitetnija i funkcionalnija od raspale aplikacije Mobija.Korisnik sam od samog početka, zaista su doprineli digitalizaciji banaka u Srbiji dosta, ali u proteklih 2 godine sam samo strpljivo čekao da ponovo krenu sa razvojem ali vidim da ništa od toga.
Mislim da i ja zatvaram račun od sledećeg meseca, a svakako ne koristim usluge već duže vreme.
Žao mi je na neki način, jer ni dan danas nemaju poštenu konkurenciju u digitalnom smislu (bar koje ja koristim RBA, PC i OTP).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari