Kreće rast kamata na štednju. I pošta je poslala obavestenje. Znači krenuće i kamate na kredite da rastu.A možda bi pre pisanja mogao prvo da pogledaš koje su promene u tarifniku?
Koliko vidim, jedina izmena je da su povećali kamatne stope za štednju po viđenju sa 0,9% na 1,1% i za oročenu štednju sa 1,9% na 2,2%. Mislim da je ovo prvi put od nastanka banke da su povećali kamatne stope za štednju.![]()
Evo dobih danas i email - potvrda o gasenju racuna...🙂 Tako da vise ne brinem o tome, u pismu pise da su sva potrazivanja izmirena...I meni je tako bilo pre pol god kad sam ugasio racun u Intezi. Evo sad sam probao i jos uvek mogu da se ulogujem kroz web banking ali ne postoji nijedan racun - sve je prazno. Tako da trebalo bi da je to to.
ovo je toliko mali procenat da sam ja prvo pomislio "pa ovo je solidna kamata za evre"... kad ono za dinareA možda bi pre pisanja mogao prvo da pogledaš koje su promene u tarifniku?
Koliko vidim, jedina izmena je da su povećali kamatne stope za štednju po viđenju sa 0,9% na 1,1% i za oročenu štednju sa 1,9% na 2,2%. Mislim da je ovo prvi put od nastanka banke da su povećali kamatne stope za štednju.![]()
Da li je za tu štednju po viđenju dovoljno imati dinare na tekućem računu ili treba otvoriti neki poseban račun gde je štednja?ovo je toliko mali procenat da sam ja prvo pomislio "pa ovo je solidna kamata za evre"... kad ono za dinare![]()
Bilo neko obavestenje ili si saznao na tezi nacin?Večeras ne radi plaćanje na pos terminalu. Koliko je ova banka daleko od one na početku, u gorem smislu.
MC ili Dina? Dešavalo se ranije da na kratko ne radi sav MC, bez obzira na banku. Nije loše imati obe kartice uvek kod sebe, za svaki slučaj.Večeras ne radi plaćanje na pos terminalu. Koliko je ova banka daleko od one na početku, u gorem smislu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari