Stiglo i meni nisi jedini.Imam samo osnovni racun nisam zbog tih uplata hteo da zatvaram a nek stoji na ovom paketu bez odrzavanja ne kosta me nista.Meni stize i SMS o tih 20e a iskljucena su mi obavestenja preko SMS, tamo je izgleda totalni raspad
Nakon što odradiš jedno plaćanje sa ubacivanjem i PIN-om, trebalo bi da proradi beskontaktno.Danas su mi stigla nova Master kartica jer mi stara istice krajem meseca. Karticu sam danas aktivirao preko mobilne aplikacije. 20 min. nakon toga sam je koristio na bankomatu. Medjutim, ne radi mi beskontaktno placanje. Kad je prislonim na bankomat pise "Pogresna kartica". U prodavnici takodje nije radilo beskontaktno placanje. Kad stavim karticu u aparat i ukucam PIN, transakcija prodje.
Jel mora da se saceka malo da bi radilo beskontaktno placanje ili su mi poslali defektnu karticu?
A možda bi pre pisanja mogao prvo da pogledaš koje su promene u tarifniku?Opet? Sad su skoro dizali cene
Uplata ne moze bez ubacivanja karticeOsim toga što je brže, ne postoji mogućnost da bankomat proguta karticu ako se tri puta ukuca pogrešan PIN, kao ni da se zaboravi kartica u bankomatu (recimo kod uplate novca ili ako nema dovoljno za isplatu).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari